· If your Monday is grey, colour it yourself ·

Gråmandag.. Men ikke nødvendigvis blåmandag. Jeg elsker å reise, men det setter meg fort ut av spill! Derfor er jeg litt ekstra giret denne mandagen, til å komme i rutiner og bare tilbringe tid.. Hjemme. Det er ordentlig høst i Bergen, og jeg bestemte meg for å fargelegge den ellers så grå dagen selv. Så godt det kunne la seg gjøre! I dag er det mye på to-do listen, og da er det bare til å slurpe i seg kaffe, kle seg i glade farger, feste håret i en knute, og få ting gjort.

/ Grey Monday.. Not necessarily blue Monday, though.. I love traveling but it easily puts me out of play. Therefore, I’m extra excited this week. Simply to get back in routines and just… Enjoy spending time at home! Fall has arrived and today I decided to color this grey day myself, at least as much as I could. There are lots to do this Monday, and I’m basically focusing on finishing my coffee, drink ginger, wearing happy colours putting my hair in a bun and getting sh*t done!

 . . .

Om høsten og vinteren prøver jeg å få i meg så mye ingefær-shots eller te som mulig, i håp om å holde forkjølelse og influensa på avstand. Det er enkelt å lage selv, men jeg kjøpte med meg noen flasker hjem fra flyplassen i St. Tropez! Espresso House i Bergen selger dem også, om du skulle trenge en på farten. Jeg tenkte å legge ut oppskriften på teen min i morgen – den er god og oppfriskende, rask å lage, samtidig som at den styrker immunforsvaret ♥

/ During fall and winter season I love ginger. Not necessarily just for the taste, but for the benefits as well. I drink as many ginger shots and cups of tea as I possibly can during the days, hoping that I won’t catch any cold! Ginger shots are easy to make yourself, but I bought a few with me home from the airport in St. Tropez anyway. They’re strong but refreshing! I’m gonna share my ginger-tea recipe with you tomorrow. Super good for boosting the immune system!

Skirt: Zara
T-shirt: NAKD (spons)
Watch: Nixon

Den siste utgaven av Elle kom i postkassen i dag, og i kveld skal jeg skru av telefonen å kose meg med den. Jeg elsker å lese magasiner fysisk, fremfor og alltid søke etter inspirasjon via sosiale medier. Jeg må faktisk innrømme at jeg har sosiale medier litt opp i halsen om dagen – jeg vet ikke hvorfor. Det suger på en måte mer energi enn det gir. Jeg slo av telefonen min nesten hele helgen, og det var helt fantastisk. Anbefales! I ukedagene skrur jeg den av etter 21, om jeg kan. Jeg utfordrer dere til å gjøre det samme – det er veldig befriende, og gjør godt for hodet. Ha en fin mandag – håper dere har det fint!

/ The latest edition of Elle bumped in my mailbox this morning, and tonight as soon as I’m finished with work, I’m going to turn off my phone and enjoy it. There’s something special about magazines, and finding inspiration elsewhere than only through social media. To be honest, lately, I’ve been quite fed up with social media in general. I actually turned off my phone this weekend, and put it in the kitchen drawer! It was so good for me… I try to turn my phone off after 9 pm in the weekdays too, and it gives peace to mind. I’m challenging you to do the same, at least try it for a week! I swear you will feel so much better, and less stressed. Xx

9 Responses to Monday-pick-me-up

 1. Så fine bilder 🙂
  Kjipt med en grå dag, jeg har blitt forskjølet så nå når du skreiv at det kom oppskrift på en Te så må jeg prøve den. Skal til Danmark Til helga så har ikke tid til å være syk. Haha
  Ha en kjempe fin mandag videre 🙂

 2. Hvor har du kjøpt planten du viste på mystory? Jeg er helt hektet på planter, og den må være det neste tilskuddet i samlingen min??

 3. I’ve recently purged my insta feed and now only follow a small handful of people (including you!) But I’ve found I’m only checking in once to twice a day and I love it! 🙂 And I love pret a manger shots! Luckily there’s lots of cafe’s in the UK ❤︎

  This is not really the usual comment, but I own a little printable planner shop on etsy and it’s been doing great for ages. So much so that I signed up for my first flat in the city that I’ll be moving into soon. I was supposed to be moving in a couple months ago but it got delayed. However, the past few months etsy search traffic has dropped by 50% and is having the same drastic effect on my income. I’m scared and feel a little hopeless, if this trend carries on I don’t think I’ll be able to pay my rent. Luckily, I’ve already got a couple months saved up but I’m having lots of sleepless nights.

  And it looks like I’m going to have start a new business, or build another income stream. And I guess what I’m asking is… if you were starting from square one today, and just had a small amount of money to spend on your business (like $/£100) what would you do? What would be your game plan? I just feel overwhelmed and clueless.

  Thanks so much Eirin ❤︎ Hope you’re having a lovely Monday!
  You’re posts make me feel hopeful that there’s a better future waiting for me
  xxx

 4. Å for noen nydelige blomster fine deg! Jeg føler veldig med deg, sosiale medier kan skive ut alt av» sitronen» i meg, haha. Jeg skal ta ansiktsmaske i kveld, slappe av og nyte en god tekopp. Som en stor optimist er det hardt å innrømme at jeg ikke alltid er så flink til å lytte til kroppen min. Selv om det fra utsiden kan se ut som man» lever det perfekte livet». Så da er det godt med en ‘time out’. Alle trenger det tror jeg! Kos deg med roseduft, magasin og selvpleie. Det fortjener du, klapp deg selv på skulderen! Stor klem <3

Follow @ Instagram