I samarbeid med Adlibris

.. Nå har jeg vært eier av det fine lesebrettet mitt i over ett år (om jeg ikke husker feil??) og etter utallige reiser verden rundt med det i vesken, ble jeg så glad da mediakoordinatoren min mailet meg og sa at det var kommet et nytt! Det er nesten som en telefon, det er noe med følelsen av en ny modell.. Dere vet hva jeg mener! Her er altså nye Letto Frontlight 2 med nytt design – men likevel den samme, fine leseopplevelsen. Lekkert, rent og minimalistisk design!

. . .

Jeg elsker bøker, og jeg elsker å dekorere med dem hjemme. Jeg kjøpte med meg ‘Magisk opprydning’ hjem fra Ålesund etter anbefaling fra dere, som jeg gleder meg til å lese ferdig! Den har jeg på lesebrettet også. Bøker gir liv og personlig preg til leiligheten, og jeg elsker følelsen av at hjemmet er fylt med gode historier! Det er klart at det er noe unikt med det å holde en fysisk bok mellom hendene (som et magasin, for eksempel) men på reise? Da e-l-s-k-e-r jeg lesebrettet mitt. Først og fremst fordi det er så lite, tynt og lett – men også fordi jeg kun ved noen få klikk via wifi, kan laste ned å lese alle mulige bøker – opp til 8000! Da slipper jeg å ødelegge bøkene mine, og dessuten sparer jeg plass i kofferten. E-bøker er også rimeligere i pris, slik at det er sagt.

· Letto Frontlight 2 finner dere HER ·

Forskjellen fra Letto Frontlight 2 og den eldre utgaven, er at den kommer med integrert etui for blant annet å beskytte lesebrettet bedre om du for eksempel skulle miste det i bakken. Det er også utrustet med større lagringskapasitet og integrerte knapper. Jeg må si at det er veldig behagelig å lese på, da skjermen er refleksjonsfri og papirlignende. Det er med andre ord ikke en utfordring å lese i sollys (som det ofte kan være på telefonen, for eksempel!)

.. Jeg gleder meg til nye eventyr og reiser med den nye duppedingsen her. Såå fin 

Xx

33 Responses to Upgrading my reading tablet

  1. Tror det er noe galt med lenken du la ut hvor det står «HER» for jeg kan ikke trykke meg inn på noe for å se lesebrettet 🙂

  2. Du til ikke selge det gamle lesebrettet ditt til en fattig student som er lei av å drasse på bøker da? 🙂

  3. Kan du ikke forsøke å skaffe oss lesere en rabattkode? Har så lyst på et lesebrett, men det er litt for dyrt:)

  4. Hei! Jeg elsker bloggen din og er innom ca hver dag, derfor hadde jeg lyst til å komme med en liten tilbakemelding. Vet ikke om det er flere som tenker på det men jeg syns hvertfall det hadde gjort seg bedre med litt færre bilder på innleggene dine ettersom flere av bildene er veldig like! Da blir det mindre lasting av sidene samtidig som man ikke blir «lei». Eksempel for dette innlegget; bare to bilder – ett av deg og lesebrettet og ett nærbilde av bare lesebrettet.

    Bare et tips! 🙂

  5. Hei! kan man laste ned bøker på forskjellige språk? f.eks engelsk eller russisk? Laster man ned bøkene fra en app på brettet?

  6. Hei, hvordan funker det med de bøkene du har kjøpt til lesebrettet når du kjøper et nytt? Er det mulig å flytte de bøkene du har kjøpt videre til det nye lesebrettet siden det er koblet til Wifi. Kan man eks lage en bruker som man kan bruke om man er koblet til Wifi? 🙂

Follow @ Instagram