fbpx
Pictures from artsy.net / Rod Bianco Gallery

O n  t h e  t o p  o f  m y  w i s h l i s t

I det siste har jeg blitt ekstra glad i kunst. Jeg har lyst til å pynte veggene mine med vakre kunstverk, som betyr noe for meg – ikke bare posters og diverse som er å finne i alle hjem. Da jeg var i Ålesund tok jentene fra Elle Melle og jeg, turen innom Hotel Brosundet. De har det nydeligste interiøret jeg noensinne har sett på et hotell, og da jeg fikk øye på et helt unikt kunstverk dem hadde i resepsjonen ble jeg målløs. Jeg MÅTTE finne ut hvem som hadde laget det. I går kveld mailet jeg hotellet, og snille som de var kunne de fortelle at det var en sveitsisk kunstner ved navnet Yves Scherer som hadde laget det.

/ Lately I’ve been really into art. I want do decorate my walls with beautiful pictures and paintings that actually mean something to me, and that is quite unique. I’m so tired of the mainstream posters that everyone seem to have these days (including myself). Back in Ålesund I came across a stunning artwork at Hotel Brosundet, and I just had to send them an email. They were so sweet and replied right away, telling me that the artist was a young man named Yves Scherer. Game on!

I l l u s i o n s

Kanskje dere så kunstverket da jeg la det ut på IG-story og snapchat? Det er umulig å få frem hvor vakkert det er på bilder, man må faktisk se det i virkeligheten. Når man passerer bildet, endrer det motiver! Det var minst 3-4 bildet i ett, på det jeg så i Ålesund. Det ser nesten ut som en film på lerret. Umulig å forklare. På bildet over skifter motivene seg mellom Emma Watsson, og et bilde av kunsteren selv. Syykt kult! Blir nesten litt mind f*cked.

/ Maybe you saw the art on my Snapchat or Instagram story? It’s impossible to see how beautiful his art is through pictures – you need to see it with your own eyes in real life. Many of the artworks are illusional, with several pictures in one – they change depending on where you’re standing in front of it. Kind of mind f*cked.

. . .

Disse bildene er det ikke bevegelse i, men jeg elsker dem også. Spesielt det til venstre!
/ As you see there’s no movements in these paintings, but I love them!! Especially the one on the left.

Høyest på ønskelisten min nå, står med andre ord et bilde fra Yves Scherer. Take note til julegave-ønskelisten, friends and family! Bildene er helt unike, og jeg har aldri falt så mye for et kunstverk i hele mitt liv. Hvis noen vet hvor det er å få tak i, vær så snill og fortell meg! Dagens inspirasjon.

/ Dear friends and family. Don’t bother asking me what I want for Christmas! Here you have the whole list. Haha! Just kidding (no I’m really not…) But for real, Yves Scherer’s art is unique and I want it so badly. If any of you know where I can get it, please let me know! Today’s inspiration from me to you. Enjoooy!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

What do you think?

13 Responses to Kunst│Yves Scherer

  1. Helt fantastiske bilder! Ekstremt dyktig kunstner som virkelig fanger øyet. Han selger kunst på denne hjemmesiden https://www.artsy.net/artist/yves-scherer, eller så anbefaler jeg å finne auksjoner på nett- der pleier det å bli solgt en hel del forskjellige kunst, og plutselig kan det dukke opp 🙂

  2. Hei! Rod Bianco ved Alexander Kiellands plass i Oslo har Yves Scherer. Anbefaler å sjekke ut siden rodbianco.com
    Hilsen Katja 🙂

    • Det jeg liker best er det rosa maleriet med dyreprint, og det bildet med bevegelse i som jeg filmet på Hotel Brosundet! Jeg fikk pris på det tidligere i uken, og det var svimlende 94 000,-. SÅ, det blir nok med drømmen. Kanskje en vakker dag <3

Follow @ Instagram