Sponset opphold

It’s time to leave Oslo and go home to Billy!

Helgen i Oslo har vært fin og produktiv, men nå er det på tide å pakke kofferten og komme seg hjem! Jeg kjenner for første gang at det er litt vemodig, og jeg kunne godt tenkt meg å bli noen dager til i storbyen. Det er helt utrolig hvor mye litt ‘stueforandring’ kan gjøre med inspirasjonen. Men jobb kaller hjemme, og da får det bare være slik! Jeg har bevisst takket nei til reiser den siste tiden, som dere kanskje har merket. Jeg trengte helt ærlig å være litt hjemme, komme inn i rutiner, å roe ned tempoet. Det har gjort veldig godt! Til tross for at jeg med årene har gått fra å være super-introvert til mer ekstrovert, har jeg fremdeles behovet for å være hjemme og på trygg grunn i meg. Jeg føler at jeg er i en veldig fin balanse mellom begge deler faktisk, og det er en ren befrielse. Jeg kan nyte både livet alene i min egen stue, såvel som i selskap med andre i sosiale settinger. Det er fascinerende hvordan man forandrer seg!

/ This weekend in Oslo have been both nice and productive, but it’s time to leave the city and get home! I actually would like to stay for a few more days, cause it’s fascinating how inspiring it can be to ‘change environments’ for a bit. But work is calling in Bergen! As you may have noticed, I haven’t been traveling as much as I use too lately. I’ve said no to trips and travels on purpose, simply because I felt like I needed to slow down for a while. Finding back to good old routines, focus on work and daily life.. It did me so good! Despite the fact that I’ve gone from being super introvert to almost an extrovert the past years, I still feel the need to slow down and be at home sometimes. I guess I’m somewhere in between both personalities and to be honest it’s so balancing and revealing. I love it!

Vi har vært så heldig å få bo på Scandic Solli i Oslo, og det har vært en fryd. Rommet var såå fint, og jeg elsket det fargerike interiøret! For ikke å snakke om frokosten. Scandic er helt klart best på frokost. Vi ble sittende i godt over en time å spise lørdagsmorgen. Vafler med brunost og syltetøy… I die!

/ My boyfriend and I stayed at Scandic Solli in Oslo and it has been a blast. Our room was so nice and I loved the colorful interior! And not to mention the yummy breakfast.. Scandic sure knows how to pull off a perfect hotel breakfast. On Saturday morning we sat for at least one hour enjoying our first meal of the day!

.. Enjoy your Sunday, sweeties ❥

12 Responses to Checking out

  1. Hei!
    Liker bloggen din super godt, og lurte på når innslaget ditt fra God kveld Norge kommer på skjermen? Jeg fulgte med igår men så ikke noe.. 🙁 Kan du gi beskjed når det sendes?

  2. Er veldig fan av bloggen din og håret ditt! Haha 🙂 Men lurer på hvordan du får så mye volum i håret? Det er super fint!

Follow @ Instagram