Usually, I would let this ugly one go ↓

But… It reminds me how happy my boyfriend makes me with his hysterical jokes – every day!

Bag from Chanel
Coat from Vero Moda
Silver shoes from Zara

Sunglasses from Céline
Classy shirt from H&M
Pants: HERE / adlink

Livet i Oslo er fint som alltid. Spesielt i godt selskap! Dager som disse får meg til å tenke på hvordan det ville vært å flytte hit. Definitivt mer gunstig for bloggen – men jeg er alt for glad i lille, fine Bergen. Oslo er for meg en sprudlende og inspirerende jobb-by, mens Bergen er hometown.

/ Life in Oslo is good as always. Especially when I’m traveling with such great companion! (My boyfriend). Days like these makes me wonder how it would be moving to the city. Absolutely more favorable for the blog – but I’m way too bound to little Bergen. Oslo to me is work, while Bergen is home.

I dag har jeg møtt God Kveld Norge og pratet om alt fra kjærligheten til business. Uten tvil det hyggeligste intervjuet jeg har gjort! For noen skjønne jenter. Jeg gru-gleder meg til å se innslaget. Der avslører jeg endelig det største prosjektet mitt! Jeg er usikker på når det blir sendt, but I’ll let you know.

/ Today I did an interview with God Kveld Norge about everything from love to business. Without a doubt the most cozy interview I’ve done so far! The girls were so cute.. I’m both nervous and excited to see it on television myself though. But I’m revealing my biggest project so be ready and stay tuned!!

39 Responses to Lattes & interviews

 1. Im French and I follow you since a long time here and in Instragram, i love you so much you are a perfect model and your pictures are so beautiful 🙂

 2. Hei Eirin. Jeg lurer på om du har kjøpt kåpen på nettet? Jeg er fra Bergen, og har ringt til vero Moda og spurt etter kåpen. Men de har den ikke. Har du link til kåpen? Klem

 3. Hvordan er størrelsen på buksen og er den highwaist eller midwaist? 😀 setter enormt pris på svar! 🙂

 4. Heihei☺️ Hvor er den lange rød kåpen din på instastoryen din fra? DÆVEN så fin!
  Ha en fin helg!

 5. Ååå du kler bare så godt det korte håret????
  Hvilken str har du i den rød ulljakka /trendcoat og genseren med teksten «get off my back»?

  Stoooor klem
  Gleder meg til å se reportasjen på god kveld norge?

   • Takk for svar 🙂 Var du på en konsultasjon og hadde en hudpleietime?
    Hvilke produkter har su startet med?

    • Ja, det var jeg! Da tok vi analyse av huden min slik at jeg fikk produkter tilpasset min hud og ønsler 🙂 Har startet med:

     – Gentle Cleanser 390,-
     – Ultimate eye cream 995,-
     – Niactil 940,-
     – Hydractil light cream 590,-
     – Acticlear 790,-
     – Pads 10 % 790,-
     – Smoothing cream 10% 760,-
     – Green Tea spf 22 740,-
     – Ultradefense spf 50 990,-
     – Antioksidant pads 540,-
     – Pore Tightning mask 490,-

 6. Wow jeg får bare mer og mer sansen for deg! 😀 Du må være den eneste jeg har kommet over, som setter ved /adlink i kommentarfeltet når du svarer leserne med hvor diverse plagg er fra! Tror jeg har sagt det før, men sier det igjen, det er så mange toppbloggere som har så mye å lære av deg, på veldig mange områder 🙂

Follow @ Instagram