Adlinks

· Where I buy my favorite candles ·

Det haglet inn spørsmål om lysene mine på Instagram i går kveld, og derfor tenkte jeg det passet fint å ta dem med i denne ukens ‘Things I love’ spalte. Jeg brenner lys hver eneste kveld om høsten, og da er det greit at lysene ikke koster skjorten. Det er jo så hyggelig, og gir en skikkelig lun og koselig stemning! Jeg kjøper alltid stearinlys hos Lagerhaus, og der har de et stort utvalg. Prisen er 9,- per lys, men kjøper du 10 får du dem for 79,-. Det er ikke verst!

/ I got a lot of questions about these candles last night after I shared a picture on Instagram, and therefor I thought I would write about them in this weeks ‘Things I love’ column! I love to burn candles every night during fall, it’s so cozy. Combining pastel colors like pink and green is super pretty, and these ones are budget friendly as well! Yay! It’s only 9,- NOK for each one, but if you buy 10 you’ll get them for 79,- NOK. Lagerhaus has a big selection as well!

Light pink candles: HERE
Light green candles: HERE

Lysestakene er fra merket Kubus, og de kjøpte jeg på Illums Bolighus for to år siden. Vakre klassikere som aldri går av moten! I skrivende øyeblikk sitter M og jeg på flyplassen. Vi skulle egentlig vært i Oslo for en time siden, men flyet ble etter min uflaks innstilt. Pytt pytt! Vi har heldigvis ingenting på agendaen før i morgen, så det gjør ikke noe. Da rakk vi en deilig lunsj på Joe & The Juice istedenfor. Elsker at de har fått det på Flesland! Skrives fra Oslo ❥

/ The candlesticks are from a brand called Kubus and I bought them two years ago at Illums Bolighus. They’re classics! Right now I’m at the airport with my boyfriend. We were supposed to catch the 2 pm flight, but unfortunately it got cancelled. Luckily we don’t have any plans in Oslo before tomorrow, so no worries! Instead, we had enough time to enjoy a yummy lunch at Joe & The Juice while waiting for the next flight. Really can’t complain! See you in Oslo ❥

11 Responses to Things I love│Pastel candles

 1. Hei ?
  Elsker at du har en så varieret blogg, og at du har litt interiør her. Tenkte å tipse om en interiørbutikk som heter 2Villa, som har mye kult og gøy! Vet ikke om det er din stil, men synes selv de har mye gøy! De har nettbutikk og egen butikk på os (litt utenfor Bergen) <3

  Stor klem, og ha en super helg i Oslo!

 2. Veldig fin blogg, og fine bilder!
  Jeg lurer litt på ditt forhold til perfeksjonisme. Du har det jo alltid veldig fint rundt deg. Jeg sliter selv med perfeksjonisme ift materielle ting og detaljer. Har f.eks en liten, nesten usynlig stripe, på min nye mac. Dette er noe som tar utrolig med energi. Hvordan stiller du deg til ting som dette? Har du råd til å snu perfeksjonisme til noe positivt, og ikke henge seg FOR mye opp i detaljer?

  • Jeg er en perfeksjonist, det skal jeg ikke legge skjul på. Hadde kanskje hatt godt av å få noen tips selv, her er jeg dessverre ikke mye til hjelp ? Må jo si at det også er positivt på mange måter!

 3. Merket på lysestakene er By Lassen…og selve staken heter Kubus :)staken er vakre, men et kjent problem med de er nettopp at lysene renner som følge av at holderne er plassert for tett på staken:/ var en fin kombo med stor og liten Kubus stake:)!

 4. Stakene heter Kubus, men merket er BY LASSEN, stakene er designet av et av Danmarks størte designikon, Mogens Lassen:)

Follow @ Instagram