.. Getting excited about the cozy season

Jeg kjenner jeg blir helt rar i kroppen av at vi hele tiden veksler mellom sommer og høst. Det er som om jeg våkner opp til en ny årstid hver eneste dag i denne byen! Enten er det grått, vått og kaldt, eller så er det blå himmel, varmt og sol! Jeg satt og tenkte på høsten i går kveld, og hvor koselig denne årstiden faktisk er. Derfor tenkte jeg det ville være hyggelig å skrive et lite innlegg om hva jeg faktisk gleder meg til når høsten først kommer for fullt!

1. Go to cafes and catch up with loved ones over chai lattes.

Det er viktig å huske på og kose seg litt innimellom! Det er lett for at hverdagsrutinene gror seg litt fast, men innimellom er det fint å ta seg tid til et lite avbrekk mellom jobb og rutiner. Rett og slett bare sende en melding til en venn, kjæreste eller et familiemedlem midt på dagen å høre om man kan møtes over en chai latte eller noe! Det er alltid like koselig. Er været fint er det deilig å sitte ute under et ullpledd mens høsten river rundt i omgivelsene.

2. Harvest apples and make my favorite apple crumble pie!

Epler er nydelig å bruke til bakst om høsten. Jeg elsker denne oppskriften, og det gjør alle som har smakt den også! Ekstra god er den om du har plukket eplene selv, og det er jo hyggelig i seg selv. Med en klatt vaniljeis og en kopp kaffe eller kakao på siden blir det til den perfekte høstdesserten.

3. Wear chunky knits and oversized wool coats

.. Jeg simpelthen elsker høstmoten! Til tross for at jeg er veldig glad i sol og varme, er det noe helt spesielt koselig med det å pakke seg inn i strikk og ull. Helst lag på lag på lag, spør du meg! Trekk en god lue over hodet, finn frem hanskene og kom deg ut i løvet. På tide å finne frem kåpene!

4. When the leaves start to change colour

Høsten har allerede startet å vise sine tegn i byen. Bladene har blitt røde, oransje og gule, og det er så fint! Da er det lite som er koseligere enn å finne frem turklærne og komme seg ut i skog og mark. Kanskje brenne bål, lage pinnebrød å ta med pledd, pølser og kakao på termos? Rene eventyret!

5. Take time to make my own chunky knit!

Jeg sier det hvert år og jeg sier det gjerne igjen.. Høsten er den perfekte tiden for å lære seg og strikke! Det er ikke så vanskelig som man gjerne tror, og hvor hyggelig er det ikke å krype opp i sofakroken i en hjemmelaget strikkegenser? Dessuten er det en veldig avslappende hobby også.. Klem!

26 Responses to 5 reasons I’m excited for fall

 1. Herlig innlegg! gleder meg også veldig til høsten, min favoritt årstid.. <3
  kakao, te, pledd, lys, peis, vind, innetid og kos, det jeg foretrekker!

 2. Alt på denne listen hørtes koselig ut:) syntes høsten er kjempe fint, men skulle ønske det var litt mer oppholds vær en det har vært her i Kristiansand i det siste. Ha en fin mandag

 3. Hei 🙂 Jeg lurer på hvordan du tar vare på pelsjakkene dine? Jeg har den samme svarte pelsjakken som deg fra Mango, og lurer på hvordan du holder den like fin?

  Klem!

 4. Mange fine koselige ting og gjøre i høsten.
  Her står det pledd, turer, geocatsing, helse og litt innekos. Det beste på høsten synes jeg er og være ute så lenge man har godt med klær.

 5. Så fin liste <3 Elsker at høsten endelig er her! Jeg har som mål å strikke genser i løpet av høsten, garnet ligger klart så det er bare å komme igang 🙂

 6. Jeg bruker egentlig ikke å legge igjen kommentarer, men denne bloggposten fikk meg i skikkelig høstmodus. Tusen takk Eirin, for at du deler så mange fine innlegg. Du inspirer meg, hver eneste dag! Ta gjerne en titt innom instagramprofilen min om du har tid. Sikkert gøy for deg å se hvem vi som leser bloggen din egentlig er ? (odamw).

  Klem

Follow @ Instagram