fbpx

Takes 5 minutes to style, even less
+
looks more classy, healthy, stylish and chic
Your hair products last longer

 You need to cut your hair often to maintain the style
You can’t have your hair in a bun without using 100 bobby pins
 Fewer ways to style your hair and vary hairdos

+ Long hair is easy, breezy, beautiful
+ You get to play around with cool hairstyles
+ You can pull off those Insta-friendly curls (haha)

– The «I woke up like this» phrase becomes a reality.
– If you don’t use hair care products it will look dull and brittle
– If you don’t style it every day it looks boring and flat…

. . .

God morgen! Det er typisk meg å ønske forandring når vi går inn i en ny sesong. Høsten er her, og jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal la håret vokse eller om jeg skal klippe meg! Kort hår er kult, og jeg synes det tar alle antrekk til et nytt nivå. Langt hår derimot er også vakkert. Før hadde jeg alltid langt hår, men det siste året har jeg latt lokkene falle. Jeg må innrømme at jeg stortrives med kort hår, men akkurat nå har jeg en mellomting. Og da er spørsmålet, skal jeg klippe meg eller skal jeg spare? Håret mitt vokser som gress om dagen, jeg skjønner ikke hva som skjer! Hva synes dere?

/ Good morning! It’s so typical me to wish for change when we go into a new season. Fall is here and I can’t settle my mind if I should cut my hair short again, or let it grow. Right now I have something inbetween short and long – my hair is growing so fast these days! What happened.. Haha. When I was younger I always had long hair, but the last year I’ve been loving the lob style. Looks good to any outfit! But basically I’m asking for your opinion. Should I cut my hair again or let it grow?

54 Responses to Short or long hair?

 1. Kort! Synes du kler det veldig mye bedre enn langt hår, hehe 🙂 Men så er jo du helt nydelig uansett, så det blir nok bra hva enn du gjør. Men ansiktet ditt kler veldig kort kort hår, i tillegg til at du er mer «ordnet» ut og du har helt rett i det du sier med at det løfter alle antrekk!

 2. I think that short hair completes your already classy appearance. Maybe you could darken it a little bit for a bigger change !

 3. klipp! Du er heelt nydelig med kort hår. Hele ansiktet ditt kommer fram på en annen måte. Du kler det så godt!

 4. Jeg synes du skal klippe deg litt kortere igjen. Nydelig hårfrisyre til deg, og du ser både voksen, classy og søt ut på samme tid 🙂

 5. Jeg har et spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre: Hvor har du kjøpt glassvasen du hadde brudeslør i? Den store sylinderformede 🙂

 6. Her er min mening soleklar – langt hår kler deg aller best, slik du hadde før, du har et naturlig pent fall i det, og kler det innmari godt. Da jeg klippet meg kort i fjor høst kjente jeg på følelsen av uanstrengt fjong på håret hele tiden, også. Syns du skal gå for lengre hår nå mens du er ung, det er den beste tiden nå 😀

 7. Syntes kortleken deg veldig godt! ☺️ Langt er selvfølgelig fint også, men du ser sykt stilig ut med den korte, spesielt når det er krøllet som på bildet i innlegget!

 8. Kort hår helt klart! Synes du ser mye mer sofistikert og vellstelt ut med kort hår enn langt hår. I tillegg så er det som du sier, at kort hår tar antrekk til et helt nytt nivå. Hvis man interesserer seg for mote, så har jo et antrekk utrolig mye å si for hvordan du føler deg.

 9. Hei.. Jeg synes du skal ha den hårlengden eller litt kortere , det er så delikat . Tenker du kler det !!!! Takk for så fine innslag !

 10. Jeg synes kort hår er finest 🙂 Klipte meg selv for et par år siden og har holdt det kort (lob) siden. Ser mye freshere ut med kort hår, selv om du såklart kler begge deler!

 11. Jeg syntes den lengden du har nå er veldig fin, men hvis det står mellom kort eller enda lengre, syntes jeg du skal spare til langt. Har hatt kort hår en lang periode nå selv, men nå sparer jeg igjen:-) Syntes det hadde vært gøy å se hvordan du styler langt hår:))

 12. Jeg ville helt klart spart. Du er nydelig med- og kler begge deler kjempe bra, men om du sparer så kan du alltids klippe deg om du angrer eller savner kort hår, men du kan ikke gå andre veien.. da må du ihvertfall ty til extencions!
  Det er kjekt med litt endringer nå som det er ny sesong, helt enig. Så jeg ville absolutt gått for langt hår, også klipper du deg bare om du angrer☺️?

 13. Keep it short! Classy, rocka og det ser litt mer voksent ut (in a good way). Alt kler selvfølgelig den smukke, men jeg ville klippet det kortere igjen <3 Ha en super duper dag!

 14. Hei! Hvor er de fine vinglassa du la ut på mystory forleden fra? 🙂 Synes du kler begge deler enkli jeg! Alt kler den smukke!

 15. Kort!!! Du ser helt fantastisk ut med det. I tillegg virker du mer sofistikert, pålitelig og ansvarsfull med kort hår. Mer voksen! 🙂

 16. Du er kjempefin med kort hår <3 du er også veldig flink til å style det sånn lett bølgete! Kjempefint. Håret ser også veldig sunt ut når det er kort, fordi man klipper det litt oftere. Jeg syns personlig det er bedre med litt kortere hår om vinteren. Langt hår blir fortere bustete hvis man bruker lue og det floker seg og blir elektrisk hvis man har på ullgenser for eksempel! Hilsen fast leser

 17. Kort! Selv klipte jeg meg kort med ditt hår som inspo, men syns ikke jeg kler deg likegodt som deg, dessverre 🙁

 18. Kort! Du skiller deg ut. Det er såå mange jenter som har hår langt nedover stumpen for tiden, og jeg kjenner jeg er litt lei av å se det, hihi. Det kan i noen tilfeller bli litt barnlig. Og når du kler kort SÅ godt som du gjør, så hadde jeg ikke vært i tvil!

 19. Synes du ser helt fantastisk ut med både langt og kort hår <3 Likevel synes jeg du kler kort hår så utrolig bra at jeg vil anbefale det! Vakrere hår enn det du har skal du lete lenge etter…

 20. Håper hvertfall du ikke setter på extensions 😉 Jeg synes extensions er så stygt og harry. Og du har nydelig hår, så la det evt. vokse 🙂

 21. Langt hår er definitivt penest på deg 🙂 Og da ser du dessuten yngre og mer uskyldig ut. Med det korte håret ser du classy og voksen ut. Så du må bare se hvilken look som passer deg selv best akkurat nå:)

 22. Prøv å la det gro litt! Jeg tenker sånn at når man oppi årene blir ofte håret litt fussy, og voksne damer kler godt kort sveis! Da er det greit å ha hatt litt langt hår i 20 årene 😀

 23. Hei Eirin! Kunne du laget en guide på hvilke hårprodukter du sverger til? Jeg satte virkelig pris på at du delte om dine favorittprodukter til huden og venter i posten på flere av produktene du anbefalte, det er så sjelden å få tips fra bloggere uten at det er reklame, så tusen takk for at du delte <3

Follow @ Instagram