fbpx
Annonse

Ecco er et av verdens mest ledende merker når det kommer til kvalitet, komfort og stil. Jeg har gode relasjoner til merket helt tilbake fra barndommen, da jeg husker at ‘Ecco’ – det var førsteklasses sko i følge besteforeldrene mine. Jeg fikk velge meg ut mitt første par da vi var på bilferie, og jeg var vel ikke mer enn 11 år om jeg ikke husker feil. Skoene jeg valgte ut var hvite og røde i ekte skinn, og jeg var så stolt da jeg kom tilbake på skolen etter sommerferien.

.. Her forleden fikk jeg litt dejavu da jeg pakket opp et nytt par sko fra Ecco. Jeg fikk en instant høst-følelse da jeg løftet opp UKIUK paret! De er både moderne og feminine, samtidig som at de er superbehagelige på foten. Disse bildene knipset vi etter en lang dag frem og tilbake i møter, iført vonde sko. Jeg ble så glad da jeg hadde disse i bilen etter at jeg var ferdig! Føles nesten som å gå på en sky, og jeg elsker den fine ullen mot de svarte og hvite kontrastene.

Boots: Ecco
Classic shirt: Lindex

Culottes pants: Zara
Sunglasses: Gucci
Bag: Chanel

Premium raw materials X Dynamic Comfort Platform

Dette paret i kolleksjonen, er uten tvil en av mine favoritter denne høsten. Jeg elsker at stilen ikke går på komprimis med verken kvaliteten eller den komfortable følelsen av å ha dem på. De er laget av førsteklasses kvalitetsskinn med innovative sålekonstruksjoner, representrert av dansk design!

. . .

Da jeg våknet i dag kjente jeg spesielt godt på at høsten nærmer seg med stormskritt. Det begynner å bli kaldere i luften, og vinden røsker ekstra godt. Jeg må likevel si at jeg gleder meg til den er her for fullt! Ingenting er koseligere enn det, og med disse skoene på føttene kunne jeg ikke blitt mer forberedt. Skikkelig kose-sko, rett og slett! Bare til å finne frem ullpleddene, dere! Jeg tror sannelig jeg skal handle inn kakao i helgen. Høststemning ♥
20 Responses to Comfort on the run

 1. For en nydelig bluse ? Hadde i utgangspunktet sett meg ut en lik en i rød, men denne var jo enda finere. Kan jeg spørre hvordan den er i størrelsen? Ser modellen på nettsiden har på seg en som ser veldig liten ut.

  • Hei!
   Har samme bluse som Eirin og jeg synes den var veldig liten i str. Jeg et vanligvis 38, sjelden gang 40, men i denne måtte jeg ha 42 for at den skulle sitte fint 🙂

 2. Skoene er kjempefine!
  Jeg finner ikke de svarte med hvit såle på siden deres, kun svart sko med svart såle..
  Hvor kan jeg finne de skoene du har?

 3. Hei 🙂 Er du lesbisk, med tanke på bildet på instagram?
  I så fall blir jeg ekstra glad, for jeg er selv det, og synes det er fantastisk hvis du står frem ❤️

Follow @ Instagram