. . .

Altså.. Jeg lever for øyeblikk som dette! Jeg elsker late lørdager hvor jeg kan ligge ekstra lenge i sengen med to av favorittene mine, omringet i fluffy dyner og puter, mens jeg sipper på en stor kopp kaffe og solen lyser opp hele soverommet.. Hadde jeg kunnet foreviget dette øyeblikket hadde jeg gjort det på flekken. Dessuten er det noe helt spesielt og unikt med helgefølelsen. Det er som om alt som kan skje, til tross for at man ikke noe som helst.

/ I live for moments like these.. I love lazy Saturdays where I can stay in bed with my two favorites in the whole wide world as long as I’d like. Not to mention surrounded by fluffy pillows and duvets and drinking strong coffee while the sun lights up the entire bedroom. If I could forever the moment I would do it in a heartbeat. Besides, there’s something special with the weekend feeling. It’s like anything can happen, but still, you’re not obligated to anything.

Jeg har vært syk stort sett hele uken, og det henger fremdeles igjen i kroppen. Det blir med andre ord en rolig helg på meg, men godt er det! Hadde det vært opp til meg kunne jeg tuslet rundt i silkepysjamasen hele helgen, med dynen under armen. Men når solen først skinner er det bare til å komme seg ut og utnytte det! Krysser fingrene for at jeg er frisk før den nye uken banker på døren. Det hadde vært alle tiders. Nyt helgen og kos dere, skjønne ❥

/ I’ve been sick the entire week, and I still haven’t totally recovered. In other words, it will be a slow and peaceful weekend! But to be honest that’s what I prefer right now. If it was up to me I would walk around in my silk pj’s all day with the duvet under my arm just like a kid. Haha! The sun is shining for a change though, so I will try to exploit it as much as I can. I’m crossing fingers that I’m all well again on Monday! Hope you’re enjoying the weekend, sweeties. Xx

15 Responses to Weekend snuggles

  1. Hei eirin, kunne du laget ett eget innlegg med eksempler på hvordan du kler deg når du skal ut på byen/pynte deg ekstra?

  2. Åh, såå digg <3 nyyyyt late morninger før du blir mamma 😉 hihi! De sorte brettene til å ha kaffekopp på var supersmarte! Hvor er de fra? God bedring, vennen :-*

Follow @ Instagram