fbpx

Puh, snakk om at uken pangstartet rett i fleisen på meg! Mandagen gikk i ett bankende kjør, og jeg var ute og fartet fra morgen til kveld. Da jeg våknet i morges var jeg bom tett i nesen, og det føltes som om jeg pustet gjennom et syltynt sugerør. Typisk! Jeg krysser fingrene for at det går over snart. Jeg tenker det er en rolig baksmell fra festivalhelgen som er raskt forbigående. Nå er jeg tilbake i Bergen, og det føles godt. I dag skinner til og med solen!

/ Wow, talk about getting the new week smacked right in my face! Monday went too fast and I was on the run the whole day. Sorry for no update! When I woke up this morning I felt sick (like I caught a cold or something) and I guess it’s payback time for the festival. Hopefully it will pass soon! Now I’m back in Bergen.

Favorite bag: Chloé
Coat and teddy sandals: Zara
Jeans: Gina Tricot (spons)

Nå sitter jeg i loftetasjen og jobber fra mitt nye hjemmekontor! Jepp, dere leste riktig. Etter ett og et halvt år som leietaker av kontor i sentrum, har jeg valgt å si det opp. Ting har endret seg siden den dagen jeg valgte å skaffe meg kontor, kontra livet mitt i dag. Jeg har reist ekstremt mye i år (48 flyvninger hittil, det er sykt!), og hver gang jeg faktisk er hjemme er det det eneste jeg vil. Være hjemme. Da derimot, får jeg dårlig samvittighet for kontoret som står tomt i byen! Avgjørelsen ble derfor fort tydelig og veldig enkel. Jeg lager hjemmekontor som i utgangspunktet var planen – jeg har jo et ledig rom hjemme! Om 5-6 uker får jeg opp smijernsvegg i glass, som skiller kontoret fra loftstuen. Jeg fikk tegningene på dette i dag, og det blir rålekkert! Jeg har jo ønsket meg og mast om dette i over ett år… Endelig skjer det. Jeg gleder meg til å vise dere det endelige resultatet når det er klart! Ha en fin dag. Klem 

/ Now I’m working from home in my new home office! Yep, you read correctly. After one and a half year with an office in the city I decided to let it go. To be honest my life has changed pretty much since I got it, and I don’t feel the need for it anymore. I’ve had 48 (!!) flights already this year, and I feel bad for not having the time to actually spend time in my office. And when I’m home? Well, then I really appreciate being at home and I’d gladly work from there. In 5-6 weeks I will get my beautiful black iron glass wall (you know, like on pinterest), and it will be just perfect for the home office. I’ve been thinking about getting it for over a year! Xx

.. Pssst! Check in later for my requested skincare routine!

22 Responses to Office keys returned

 1. Hei Eirin. Jevnlig leser av bloggen din:) får masse inspirasjon av deg og bloggen din! Stilte dette spørsmålet i et annet innlegg, men vet ikke om du så det 🙂 lurte på hvor gulvteppe du har i stua er ifra? Det er kjempefint og jeg håper å kunne kjøpe en liknende. Håper du nyter dagen <3

 2. Gleder meg til å se hvordan kontoret ditt blir! Og- det var SÅ hyggelig å hilse på deg på lørdag. Du virker som ei helt knall jente <3

  • Beklager, men nå klarer jeg ikke å holde meg lenger så jeg bare må spørre: er det ikke litt hyggeligere og personlig å finne sine egne skatter av klær i stedet for å spørre Eirín hvor noe er fra i hvert eneste blogginnlegg hun publiserer? Håper ikke dette tolkes som frekt, jeg spør bare av ren nysgjerrighet 🙂

   • Jo det er det sikkert, men jeg spør ikke i vært eneste innlegg. Legger ofte inn andre ting også 🙂 å det er ikke bare meg som spør. Vis du leser de fleste kommentarene så spør veldig mange om det.

 3. Hei
  Gratulerer med hjemmekontor
  Har du kjøpt Teddy sandalene på Zara nå eller lenge siden??
  Superfine!

 4. Åååh men Eirin! Digger bloggen din, men 48 flygninger er jo fullstendig galskap! Visste du at en flytur tur/retur London tilsvarer 5 måneders moderat bilbruk? Av en eller annen rar grunn fokuseres det bare på mikroplast og sykkelstier i mediene når man skal snakke om miljøtiltak, men fly er faktisk en av storsynderne. Det hadde vært så fint om dere bloggere var bra og kule eksempler også her. Fine bilder om dagen btw! 🙂

  • Enig! Bloggere har så mye innflytelse som man kan bruke til positive ting! Tenk om man viste hvor mye man feks kan få gjort på en togtur mellom Bergen og Oslo! Lese masse pensum, eller magasiner, romaner. Blogge;)
   Og enig! Liker bloggen veldig godt:-)

 5. Enig med Liz ovenfor, det var sjukt mange flyvninger! Jeg er på ingen måte noen ekstrem klimaforkjemper, men altså, det var en del!
  Klemklem 🙂

 6. Du skal merke reklame som reklame, selv om innlegget ikke er et reklameinnlegg. Ser det er gjennomgående hos deg at du viser frem klesplagg, for så å vise de frem i et reklameinnlegg senere. Prøver du bevisst å føre leserne dine bak lyset?

   • Ja. I dette innlegget har du på deg jeans fra GT, men du skriver ikke et ord om at du har et samarbeid med dem. Noen dager senere kommer et reklameinnlegg med de samme buksene. Men tingen er at du skal merke alle innlegg som reklame/samarbeid når du har noe i innlegget som er sponset/annonse/reklame. Dere bloggere som er så flinke «businesswomen» burde klare å sette dere inn i lover og regler som gjelder for dere 🙂

    • Hvis du ser bak ‘Gina Tricot’, så står det at buksen er sponset. Som reklame-politiet burde du jo vite at innlegget ikke trenger merkes som reklame, når innlegget ikke er betalt for. Bærer jeg noe som er sponset, holder det å merke dette for seg selv. Jeg har hatt to gjennomganger med Forbrukerombudet gjennom karrieren og kan jobben min bedre enn hva du kan.. Du som leser burde bare være fornøyd med at innleggene mine som er i samarbeid med andre er så troverdige at jeg faktisk bruker klærne / produktene utover samarbeidene og i andre ikke-betalte innlegg 😉 Fokuser heller på det, og stol på at jeg kan jobben min, du.

Follow @ Instagram