.. Just a honest review of what products I love and use right now

Jeg er kanskje over gjennomsnittet interessert i hudpleie, og rutinene mine er ekstremt viktig for meg. Jeg skipper aldri morgen- eller kveldsrutinen min uansett hva det måtte være. Om jeg så kommer hjem fire på natten, eller forsover meg på morgenen. Det er viktig å ta vare på huden, og den gjenspeiler ofte livsstilen din og hvor mye tid du legger ned i hudpleierutinene dine (eller ikke..). Men det er klart, noen utbrudd eller plager er ofte ikke til å unngå uansett hvor flink man er, og kan ofte være genetisk – slik at det er sagt. Jeg har testet mange produkter, men akkurat nå sverger jeg til disse klassikerne!

Huden min har alltid vært normal, men de siste månedene har den blitt mer tørr til kombinert. Derfor bruker jeg produkter som gir mye fukt til huden min! Husk at vi alle har ulike behov, alt etter hvordan hud man har. Jeg har enda ikke funnet den ene serien som har trollbundet skjønnhets-guruen i meg, men jeg har heller jaktet og plukket ut de produktene jeg mener er overlegen i seg selv, fra ulike merker. Jeg må innrømme at jeg har veldig lyst til å teste ut både Elixir og Exuviance, men jeg har liksom ikke fått ut fingen enda. Dessuten er det veldig dyrt! Er det noen av dere som er kjent med disse seriene?

❥ My daily skin care routine, step by step ↓

Step 1. Jeg renser huden min med Clarisonic børsten 2-3 ganger i uken, og da bruker jeg Sonic Radiance rensen som gir huden en skinnende og vakker glød. Bokstavelig talt! Dette gjør jeg i dusjen som en del av rutinen min. Jeg skjønner ikke hva jeg har gjort før jeg kjøpte Clarisonic.. Jeg merker stor forskjell på huden etter bare en gangs bruk, og den renser godt i dybden. Jeg glemte å ta bilde av Micellar vannet jeg bruker som sminkefjerner ellers hver dag. Da bruker jeg dette fra Vichy eller Bioderma sitt, og fjerner makeup med pads. Tilsutt påfører jeg denne toneren fra Clarins, også med pads.

Step 2. Etter at jeg har renset huden påfører jeg ‘Booster’. Jeg dro til Paris i mars for å lære om nyheten ‘Mineral 89’, og jeg ble helt paff over hvor interessant det var. Nå skal jeg ikke gå alt for mye i detaljer, men jeg kan si så mye som at jeg fikk ganske sjokk da jeg fikk se huden før og etter med mikroskopisk bilde. Den styrker, fukter, plumper og gir en sunn glød. Føles som mineraler som trekker inn i huden! Etter noen dager merker man vesentlig forskjell på huden, både med og uten produkter. Dette er forresten ikke en annonse, men jeg fikk selve produktet gratis på turen (slik at det er sagt). Jeg er på min 3 flaske!

Step 3. Serum! Kort oppsummert er dette et viktig og veldig konsentrert steg i hudpleie-rutinen som gir huden en coctail av alt den trenger. Jeg er veldig glad i ArmaniPrima Smart Moisture serum! Den heter smart fordi den skal fange opp hvilke områder i ansiktet som trenger ekstra fukt, og den tilfører fuktighet gjennom hele dagen. Denne serien lukter fantastisk godt!

Step 4. Jeg er stadig på jakt etter en god fuktighetskrem, og endrer ofte. I det siste har jeg falt pladask for Vichy Slow Age som lukter rent, gir mye fuktighet og som gir følelsen av at huden er fastere og mykere. Denne skal senke aldringsprosessen i huden, og jeg ser faktisk forskjell umiddelbart. Dessuten synes jeg at den fungerer veldig godt under makeup da den trekker fort inn gir en fin base.

Step 5. En god øyekrem er viktig, og Kiehls Creamy Under Eye Treatment har jeg vært trofast til i flere år. Den inneholder avokado olje, og gir fuktighet rundt øyepartiet. Den er veldig drøy, og du har produktet lenge! Et lite tips: oppbevar i kjøleskapet. Når du påfører den kald dempes eventuelle poser og ringer under øynene.

Step 6. Salve! Flere av dere ble nysgjerrige da jeg nevnte at jeg brukte salve på haken og rundt nesepartiet. Dette gjør jeg kun i perioder (som nå) når huden min er ekstra tørr. Homeoplasmine er et must-have produkt for de fleste makeupartister og for mange kjente navn. Det er rett og slett en allround-salve man får på franske apoteker, som fungerer til alt fra sprukne lepper til tørr og irritert hud. Jeg skal dele et innlegg med mine franske-apotek-musties.

Last but not least.. Jeg er ikke alltid flink til å prioritere ansiktsmasker, men når jeg først gjør det sverger jeg som alltid til L’Occitane Rebalancing Facial Mask. Denne renser huden i dybden, fjerner urenheter og strammer inn porene. Når jeg føler for en god fuktighetsmaske, sverger jeg til nok et produkt fra det franske apoteket – Embryolisse Lait Crème Concentré. Denne kan man også bruke som vanlig fuktighetskrem eller makeup primer. Om natten sverger jeg til Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate (beste produktet jeg noensinne har prøvd), eller når jeg føler for ekstra glød – ArmaniPrima Glow Enhancer. Denne bruker jeg ofte på dagtid også de dagene jeg ikke sminker meg. Skulle jeg gått for en av dem ville det uansett blitt Kiehl’s! Denne dere prøve.

.. Produkter er bra, men det er minst like viktig å pleie huden fra innsiden. Det gjør jeg med søvn, vann og omega 3 tilskudd!

52 Responses to My skin-care routine

 1. Har du vært borti zo skin? Det er serien som trollbandt meg! Nå rører jeg ikke andre merker innen hudpleie

 2. Exuviance har reddet min hud. Jeg hadde masse nupper, og litt uren hud, og det forsvant med Exuviance. Syns ikke det er dyrt, kjøper det på blivakker, og det er dessuten drøyt i bruk. Men man må jo bare prøve seg fram, det som passer for meg passer jo ikke for alle 😉

  • Jeg tror jeg har samme hudproblem som du har hatt! Jeg har prøvd så mye, men har aldri fått vekk talgen som ligger under huden. Hvilke produkter bruker du i Exuviance serien? 🙂

 3. Mange spennende produkter! Jeg er personlig frelst av Elixir og ZO sine produkter, særlig skrubben til ZO er lifechanging. Anbefales på det sterkeste og de stive prisene veies opp ved at produktene er svært drøy i bruk og varer lenge. Hilsen Mari

 4. Jeg bruker elixir og er super fornøyd!! Men veldig viktig å gå til en bra salong med flinke ansatte slik at du får vite hviken serie som passer deg. For min del er det definitivt verdt pengene 🙂

 5. Jeg er nok som deg, ekstremt glad i produkter til hud og kropp, og føler jeg har prøvd det meste! Jeg har prøvde renseproduktene og ansiktskremen til Exuviance. Absolutt gode produkter! Selv er jeg på jakt etter noen gode økologiske og mer grønne produkter, har jo kommet mye bra på markedet den siste tiden. Har du vært borti noen grønne produketer før som du ville anbefalt? 🙂

 6. Jeg bruker elixir og er helt frelst. Har slitt mye med huden min, men denne serien har gjort mirakler for den. Jeg bruker cleanseren, noen pads som fjerner svartprikker (de gjør virkelig det!) også en nattkrem om natten og dagkrem med faktor om dagen. Jeg har kun de 3 stegene hver morgen og kveld og huden min har forbedret seg så mye og jeg føler meg mye mer selvsikker med huden min :))

 7. Renser du kun huden når du bruker Clarisonic børsten? Hvis ikke, bruker du samme rens som over hver dag? 😀

 8. Du MÅ berre prøve Elixir serien. Du vil ikkje angre eit sekund. Eg hadde aldri høyrt om den før, men måtte bytte hudpleieserie då eg vart gravid. Gjekk før på sterke retinolprodukt frå Obagi, men det måtte eg gøyme vekk. Eg har ikkje gått tilbake til Obagi fordi det er for sterkt i forhold til Elixir. Serien har heilt fantastiske gode produkt som Niactil rens, tonic pads, Niactil 4% gelen/serumet er ei gudegåve, og Acticlear tar alt av urenheiter og rødheit i huda. I tillegg har dei glykolsyre pads 10-20% og Smoothing cream 10-20% som hjelper å få huda til å gløde. Nesten så eg håper eg har reklamert for at du skal prøve det. For du vil a-l-d-r-i angre på det. Eg er 31 år, og elevane mine trur eg er 24 år….:)

 9. Her var det mye bra! Jeg kjenner jeg trenger litt inspo på denne fronten. Var veldig flink tidligere på å ha gode rutiner når det kommer til huden, men må si at jeg har blitt slappere med tiden. Kanskje noen nye gode produkter kan gjøre susen! 😀 Håper du har en nydelig dag, fine <3

 10. 🙏 THANK YOU!! I have been eagerly awaiting this post and it’s everything I could’ve asked for 😍 I have zero skincare routine at the moment, so now I’m eager to stock up and finally start looking after my skin!

  I’m wondering, do you have a weekly beauty routine that you follow? If you do, I would love to see that post too. Thanks again!

  Hope you have a lovely night Eirin,
  Lily x

 11. Hei, takk for et godt innlegg!

  Ville bare si at jeg har brukt Elixirprodukter i to år nå og er strålende fornøyd! Annes Hudpleie i Bergen selger dem og er flinke til å gi råd om hva som passer til deg spesifikt. Niactil 4 % må være den beste kremen som finnes, tror jeg 😀 De har også solfaktorkremer til dagtid og gode øyekremer både for unge og eldre.

  Jeg jobber ikke for Elixir eller Annes Hudpleie (selv om det kan høres slik ut 😀 ), er bare veldig fornøyd. Produktene er dyre, men drøy i bruk. Jeg ville absolutt investert om jeg hadde pengene til det, de er godt egnet for nordisk hud og nordisk klima.

  Ønsker deg en super dag! <3

 12. Kan anbefale Exuviance! Både rens, serum og dagkrem. Har så langt bestilt fra blivakker.no, de har ofte tilbud.
  Er ellers også veldig glad i Decléor, Dermalogica og EmerginC!

 13. Takk for et kjempebra innlegg med gode tips! <3 Jeg har brukt noen produkter fra Exuviance; både dag- og nattkrem samt en god skrubb. Disse er helt fantastiske og ikke minst veldig drøye i bruk, så jeg følte det var verdt pengene! Har også funnet gode tilbud på noen nettbutikker og da er det hvertfall ålreit 🙂

 14. Jeg har erfaringer med Exuviance og det er helt fantastisk! Du må jo selvsagt finne riktig krem for deg, men huden min ble mye finere, renere for urenheter etter jeg begynte med dette.
  Vil også anbefale Zo skin health Obagi. Der finner du mirakler! Bruker både produkter herfra og fra Exuviance.
  Jeg har kombinert hud og slitt med urenheter, ujevn hudtone. Etter jeg begynte med produkter fra Obagi er huden myk, mer jevn, sjeldent urenheter. Det er dyrt!! Men absolutt verdt det etter min mening.

  Ha en fin dag, Eirin! Du er flott! Og inspirerer oss lesere som vanlig. Elsker at du deler dine klumsete opplevelser! haha. Du virker så nydelig 🙂

  • Hei søte! Tusen takk for utfyllende svar, det kommer til god hjelp! Hvor kjøper du Obagi produktene dine? :* Jeg må prøve!! Og tusen takk for fine ord, forresten <3 Klem!!

   • Jeg går hos total body laser i bergen og er så fornøyd som man kan bli. Der veileder de uten press på mersalg. Akademiklinikken og aleris selger også Zo skin by obagi. Både health og medical serien

   • Om jeg ikke tar feil så har både akademiklinikke og TBL både Zo skin og elixir. Da får du veiledning på begge produktene med tanke på hva som passer deg best. Jeg har vært borti begge produktene før jeg fant ut hva som passet meg

   • Du kjøper Obagi på feks Akademiklinikken i Bergen 🙂 Zo Skin Health er kjempebra, og så har dei sterkare produkt også som innehelde mykje retinol. Klem frå meg 🙂

 15. Hei Eirin! Vil bare tipse deg om denne saken fra Forbrukerrådet: https://www.forbrukerradet.no/pressemelding/forbudt-kreftfremkallende-stoff-i-norsk-kosmetikk/ (Kort fortalt: De fraråder altså bruk av Vichy sin Pureté Thermale 3 in 1fordi den inneholder et kreftfremkallende stoff.) Jeg fikk helt sjokk når jeg leste denne saken, for jeg har selv brukt en av de nevnte produktene (Garnier Micellar Cleansing Water). Håper dette kan være til nytte for deg også, og ikke minst at det kan hjelpe noen av leserne dine! <3

 16. Jeg sverger til Elixir og anbefaler det på det sterkeste! Enig i at det er dyrt, men når du ser og føler effekten etter kort bruk vet du at det er verdt hver krone.

  Hvis jeg skal anbefale ett produkt er det Niactil 4%. Helt amazing! Drøy i bruk er den også. Den grønne leiremasken er også kjempegod!

 17. Hei!
  Har du hørt om Mary Kay? Jeg er så utrolig fornøyd med Timewise Miracle set som er en 24-timers serie! Aldri før har huden vært så ren og jeg som alltid har slitt med uren hud trodde ikke det var mulig! For ikke å glemme kullmaska 😍 Et tips er uansett å bruke hudpleieserie fra samme merke. De forskjellige produsentene forsker på hvordan sine produkter virker sammen, ikke hvordan deres produkter fungerer med andre merker. Har startet som frittstående hudpleiekonsulent for merket, så kan sende deg prøver på serien om du er interessert? ☺️

 18. Har brukt Elixir i noen år nå, hovedsakelig Niactil 4%, og klarer meg ikke uten. Har alltid hatt trøblete hud, men selv etter jeg har brukt isotretinoin og ikke har acne lengre, merker jeg stor forskjell. Prøvde noen mnd uten Niactil i vår, og merket SÅ stor forskjell. Har begynt Niactil igjen, i tillegg til et vitamin C serum fra samme merke og hunden min føles myk og sunn ut igjen, samtidig som den har fjernet urenheter og minsket porene mine. Gull verdt og absolutt verdt pengene!

 19. Hei fineste du! Tusen takk for at du tar deg tid til å dele slike tips med oss, jeg ender alltid opp med å handle en hel haug etter å ha lest slike innlegg fra deg, og jeg har aldri vært misfornøyd med noe du har anbefalt! Jeg lurte også på i hvilken rekkefølge du bruker serumet på kvelden? Er det etter rens og toner? Før fuktighetskrem?

  Du gløder <3

 20. Elixir produktene er helt fantastiske! Jeg har testet mye forskjellig og er også opptatt av hudpleie. Du kan starte med Niactil serumet deres som er helt fantastisk for å prøve ut noe 🙂

 21. I likhet med deg er jeg litt produkt junkie, liker å prøve nye ting.. Har vært innom det meste, men etter at jeg begynte på elixir og så en merkbar forskjell fra dag til dag sverger jeg til det! Ser det er mange gode produkter nevnt, og det kommer jo an på hudtype. Men kremen niactil, den må du bare investere i. Den er litt dyr, men så drøy i bruk at det kostnadsmessig ikke blir så stor forskjell fra andre rimeligere serier. Jeg fikk tester av den på hudpleiesalongen min, og den lille boksen tok søren meg aldri slutt! Rakk å se resultat med testeren, and thats a first! God torsdag!!

 22. Jeg vil også anbefale både Elixir og ZO fra Obagi. Sistnevnte selges hos f.eks akademiklinikken i Strandgaten. Jeg bruker en kombinasjon av de seriene, og etter maaaaaaange år med problemhud føler jeg meg endelig komfortabel. Vil også råde deg til å bestille en time hos noen som fører produktene, slik at du får produkter som er beregnet på din hudtilstand. Skrubben og dagkremen til ZO, kombinert med Elixir Niactil 4% er gull verdt 🙂

 23. Jeg eeeelsker hudpleie!! Er helt frelst av koreansk hudpleie- de har helt fantastiske produkter og jeg elsker filosofien bak det hele. Det kan være mange steg i en hudpleierutine, ofte 10, men tanken er at det er bedre med flere lag enn ett lag med et produkt som skal gjøre alt på en gang. Og så har de jo helt vilt fantastisk hud også da 😍

 24. Jeg har aldri lagt igjen en kommentar på en blogg før! Men exuviance!!! Altså! kjøp alt du vil ikke angre! Helt ærlig! Er 28 og blir spurt om leg hver gang jeg skal kjøpe snus! Uten unntak! Slet med lett uren hud før, men ikke hatt en urenhet siden.

 25. Jeg har prøvd Exuviance og syns de hadde gode produkter for min normal/kombinerte hud, men ikke verdt pengene syns jeg. Zo Skin sin skubb, er som mange har nevnt her, den beste skrubben du får. Ellers bruker jeg K-beauty sammen med noen faste produkter fra Skin Ceuticals , C-vitamin serum og solfaktor til ansikt, Obagi Zo skin skrubb og Khiels ansiktsmaske. Har fått høre fra min hudpleier at det ikke er behov for å bruke Obagi sin fulle serie når man er så ung (25) men at det viktigste er å rense, bruke produkter som gir funktighet og næring, beskytte mot frie radikaler og UV stråler – så følger hennes råd. Bruker derfor rimiligere koreanske fuktighetskremer, essence, toner og rens. Skal teste ut Vichy 89 når den kommer. Takk for supertips 😀

 26. Hei, Eirin! 😊

  Jeg kan varmt anbefale Elixir. Jeg sverger til denne serien og har gjort det i snart 3 år. Aldri har det falt med inn å bytte den ut heller, nettopp fordi produktene er så allsidige og gode. Det er en dyr og eksklusiv serie som det er verdt å invistere i, mener jeg! ♥️

 27. Jeg sverger til Elixir og kommer aldri i verden til å bytte! Rens til morgen og kveld, dag- og nattkrem, samt Niactil 4 % som serum. Bruker i tillegg pads til å fjerne sorte prikker og døde hudceller. Fantastisk fine produkter for min hud.

Follow @ Instagram