fbpx

Jeg elsker gulrotkake, og da jeg feiret bursdagen min med familien bestemte jeg meg for at det var nettopp det jeg skulle lage. Bursdagsbarnet bestemmer, ikke sant! Jeg ville gjøre en liten tvist på den, og bestemte meg for å prøve meg på rosekake. Den ble ikke perfekt, og jeg gikk tom for glasur da jeg skulle dekorere den med roser rundt, men rustikk og søt synes jeg likevel den ble. Det var så enkelt å lage roser, og jeg skal definitivt lage kaken flere ganger!

/ I love carrot cake and when I celebrated my birthday with my family I decided to make one.The birthday girl decides, right?! I wanted to do something different than the regular and boring pan-cake, and went for a super cute rose cake! It didn’t turn out totally perfect, but still I think it looked beautiful and rustic considering that it was my first. I ran out of frosting when I started decorating it on the sides, but damn it tasted good though. I’m without a doubt making this again!

.. Jeg lærte meg å lage rosene på denne søte bloggen!
/ I learned how to make the roses on this super cute blog.

Gulrotkaken ble saftig, søt og vanvittig god. Jeg våger å påstå at det er den beste jeg har smakt (og believe me, jeg har smakt mange i mitt liv). Besøket var heldigvis enig! Jeg tok utgangspunkt i denne oppskriften, men lagde den i springform istedenfor langpanne. Kaken er i to lag, med glasur i midten.

/ The carrot cake was so juicy, sweet and ridiculously good if I can say it myself. My family agreed that it was the best they ever had! And believe me, we are cake lovers and know what we’re talking about.. I followed this recipe, but made the cake in two layers in a round cake tin instead of a big baking tray!

20 Responses to I made a rose cake

 1. Så utrolig delikate kake og cupcake 🙂

  Måtte innom bloggen du tipset om også, der var det mye kjekke tips!

  Bare krysse fingre for at det blir like bra når jeg prøver selv 😉

 2. Åh den ble så fin! Har laget gulrotkake med samme oppskrift flere ganger og det er den beste!!! (pleier til og med å ha i sjokoladebiter i den noen ganger og da blir den himmelsk?)

 3. Denne kaken så veldig godt ut! Jeg ville bare også tipse om en annen gulrotkake jeg har laget, oppskriften finnes på Trines Matblogg. Den er med eple og sjokoladebiter i tillegg til gulrot, andbefales på det sterkeste.

 4. Denne må jeg prøve! Men måtte du tilpasse steketiden siden du lagde den i springform og ikke langpanne? Altså siden det ble mye røre i en mindre form?

 5. Nydelig kake! 🙂

  Har et spørsmål til neste spørsmålsrunde 🙂 Hva ville du ha jobbet med, dersom du ikke var blogger? 🙂

 6. Hei. Har fått forkjølelse og ville teste ut ingefærteen din. Det står 1 skje honning, saft fra 1 sitron og en halv appelsin+raspet ingefær, men lurte på hvor mye ingefær du rasper? En tskje, sskje osv? Min ble skikkelig sur, blanda kanskje litt mye sitron i forhold til ingefær. Skal prøve på nytt imorn ?

 7. Hva skjer med å ikke oppdatere daglig? Skulle ikke du tilbake til gode rutiner og poste 2 innlegg om dagen. Det er en god stund siden det skjedde

  • Jeg har som mål å oppdatere hver dag, minimum 1 innlegg om dagen. I går jobbet jeg med en kampanje (som kommer snart) hele dagen og da ble det dessverre ingen oppdatering.

 8. Gulrotkake er det beste! Har selv fornylig laget en med roser på (favoritteknikk), men det var bare halvdelen av kaken som fikk like fine ‘roser’ som dine 🙂
  Nyt helgen, fine E.

Follow @ Instagram