A few tips I picked up from a doctor in France

Titt’hei fra flyplassen! Denne helgen skal tilbringes i Oslo, og jeg gleder meg som et lite barn. Nå er det faktisk en stund siden sist, og jeg kjenner at det skal bli godt å komme tilbake til hovedstaden for noen dager! I dag står to møter på agendaen før jeg tar turen til Findings med en fin gjeng. Jeg har aldri vært der før og gleder meg veldig! Kanskje jeg treffer på noen av dere der? Hadde blitt så glad hvis dere kom og hilste på, det er det koseligste jeg vet!

I går kveld mellom pakkingen og forberedelsene til dagens møter, satt jeg og scrollet gjennom dokumentene mine. Da kom jeg over notatene jeg tok da jeg besøkte Vichy i Frankrike! Vi var blant annet på en forelesning hvor en doktor delte inspirerende tips om alt fra hvordan sukker er gift for kroppen, til essensielle morgenrutiner for en bedre dag. De tenkte jeg ville være perfekt å dele med dere! Jeg får aldri nok av tips når det kommer til helse.


/ Good morning from the airport! I’m spending the weekend in Oslo and I’m really looking forward to it. It’s been a while since last time! Today I’m having two meetings and then I’m heading to the Findings festival. I have never been there before so I’m quite excited! Last night in between packing and preparations for today’s meetings I looked through my documents and found some notes from France when I visited Vichy. I got so inspired by the doctor talking to us about everything from how sugar is poison to your body, from how you should start the day. I though why not share a few tips that I picked up at the event!

· Try to get 7-8 hours sleep every night ·

Dette er et tips vi alle har hørt før, men jeg tar det likevel med fordi det er viktig. Nå skal det sies at det ikke alltid er like lett å få tilstrekkelig med søvn, men prøv å prioritere det. Søvn er nøkkelen til overskudd og skjønnhet! Jeg merker stor forskjell på huden min om jeg får nok søvn (eller ikke..)


/ We have all heard this one before, but I decided to mention it because it’s so important. It’s not always easy to get 7-8 hours of sleep, but try to prioritize it. Health first! Not only is this the key to profit health, but also beauty. I can see a huge difference on my skin when I get enough sleep (or not!)

· Open the bedroom window when you wake up ·

Det første du skal gjøre når du våkner i følge Dr. Scenman er å sette deg opp i sengen, gjøre en god strekk, og åpne soveromsvinduet. Luft ut og frisk opp soverommet umiddelbart! Det gjør deg mer våken og følelsen av å være mer refreshed. Luft dynen en time utendørs hver gang du skifter sengetøy!


/ The first thing you should do when you wake up according to the doctor, is to sit up, do a good stretch and then open the bedroom window to fill the room with new, fresh air. It waked you up and makes you feel more refreshed! And every time you change the bed, remember to air the duvet in fresh air for one hour.

· If you don’t feel hungry, drink a glass of water and wait! ·

Doktoren påpekte at mange tror at de må tvinge i seg mat på morgenen, til tross for at de ikke er sulten. Her er vi alle ulike! Hvis du ikke føler deg sulten kan du drikke et glass vann, å vente med frokost til du føler deg sulten. Kroppen din gir beskjed når den trenger mat, don’t force it!


/ The doctor pointed out that many people that don’t feel hungry in the morning, still force down the breakfast. This is obviously not right. Your body will let you know when it’s hungry, so start with a glass of water and wait for the breakfast until you feel like it’s the right time. Don’t force it!

· Whistle in 30 seconds.. Sounds weird, but why not! ·

Å plystre i 30 sekunder skal visst vekke lykkehormonene i kroppen. Hvorfor ikke! Jeg plystrer hele veien til kaffemaskinen, ha ha.


/ If you whistle in 30 seconds this will wake up the happy hormones in your body. Sounds weird but why not! I’m whistling all the way to the coffee machine.

· If possible, start your day with a morning workout ·

Hvis du har mulighet til å trene om morgenen er dette gull verdt. Jeg elsker morgenøktene mine! Da kan man starte dagen med god samvittighet, overskudd og ikke minst så får man en vakker og sunn glød over hele seg resten av dagen. HER er treningslisten min, forresten! Musikk er motivasjon.


/ If possible, try to do your workouts in the morning before anything else! I love my morning workouts, it’s the best. Then you can start your day with the best conscience, more energized and not to mention – you will get this healthy looking glow all over you! Here’s my workout list if you need motivation.

· Take a cold shower for 3 minutes. Burns 200 calories! ·

Nå er jeg (heldigvis) totalt ferdig med å være opphengt i kalorier, men jeg tenkte jeg kunne ta det med likevel da det er ganske fascinerede. Det sies at om man dusjer i kaldt vann (som uansett er bra for kroppen, og det gjør deg våken!) så forbrenner man 200 kcal i løpet av 3 minutter. Høres rart ut, men okey!


/ I’m not into counting calories or something, but I thought I should mention this anyway cause it was quite surprising to me when I heard it. According to the doctor a 3 minute cold shower in the morning will not only wake you up, but it will actually burn 200 calories. Sounds kind of weird too, but okey!

· Follow every step in your skin care routine ·

Jeg tar meg alltid tid til hudpleierutinen min uansett hvor dårlig tid jeg har. Den er gull verdt både morgen og kveld! Min rutine i rekkefølge: micellar-rensevann, booster, serum, fuktighetskrem, øyekrem, salve (rundt nesepartiet og haken, da jeg har kombinert hud og blir fort tørr her).


/ I always prioritize my skin care routine no matter how little time I have. It’s super important both day and night! This is my routine in order: micellar cleansing water, booster, serum, moisturizer, eye cream and ointment (I apply this in the nose and chin area where I easily get dry skin).

22 Responses to 7 tips for a better morning

 1. Jeg leser bloggen din fast, men kan ikke huske at du har skrevet noe om det tidligere. Men kunne du kanskje fortalt hvilken salve du bruker rundt nesepartiet da jeg sliter med det samme? Takk på forhånd, og inspirerende innlegg!Ti

 2. Du er SÅ flink med bloggen Eirin! Vi får så masse inspirasjon til å bli bedre når vi besøker din blogg. Skikkelig gjennomført, dødsbra redigering/vibe på bildene dine👍👍👍

 3. Hei!💕 Hvilke produkter bruker du i hudpleierutinen din? Jeg har prøvd så masse forskjellige produkter, men har enda ikke funnet noe jeg liker!

 4. Fine tips <3 har et spørsmål; sto yoga-reisen du var på i Bali til forventningene, eller tenker du at du like godt kan lage ditt eget opplegg med fokus på yoga og helse uten at det er arrangert av noen? Jeg har hørt så mye forskjellig – mye av det er ren business, hvor man kunne gjort det bedre selv.. hva syns du? Ble det litt "kjedelig" i lengden eller var det harmonisk og bra hele tiden ? 🙂 Håper du kan svare! God helg i hovedstaden <3

  • Hei Bell! Helt ærlig så elsket jeg opplegget. Det var passe harmonisk gjennom hele turen, og jeg tror ikke jeg hadde klart å holde en slik typ ferie like strukturert og gjennomført. Absolutt å anbefale. God helg <3

 5. Hva slags booster, serum og salve bruker du? Blir selv tørr i de partiene (men oljete som fy i t-sonen…), så plukker gjerne opp noen tips! 🙂

 6. Utrolig inspirerende tips! Litt tilfeldig spm, men lurte på om du fortsatt selger de tingene du la ut for salg på appen Shpock?

 7. Jeg tror jeg har prøvd «alle triksene i boken», men er fortsatt like morgentrøtt! Skulle ønske jeg kunne kunne bli en litt per morgen-positiv person, men det ser ikke ut til å ligge i kortene for meg, hehe:)

  http://www.bydansti.com

 8. Hei!
  Jeg synes bloggen din er kjempebra! Lurte på om du kunne lage en video av innkjøp av klær til høsten?😊

 9. Hei Eirin😊 Komenterer sjelden, men elsker bloggen din! Blir så inspirert både i klesveien og med interiør😍
  Jeg lurte på om du har noen sparetips du kunne delt 😊 Du har jo en god jobb, men rekner med du sparer en del også siden du ha ny, flott leilighet og eg flott bil😊 Har du noen tips til hvordan en kan bli mer økonomisk? Føler det ofte er litt vanskelig… Vil jo selv med tiden kjøpe noe eget, men er ikke alltid så lett når man må ha så mye i egenkapital og ikke alltid kanskje er så flink til å spare/tenke over hva man bruker pengene på..
  Klem

Follow @ Instagram