Innlegget inneholder adlinks

Jeg elsker kaffen min svart, men noen dager føler jeg for å spice den litt opp og da går jeg gjerne for ‘bulletproof’ varianten. Spesielt dager hvor jeg legger inn treningen på morgenkvisten! Kaffen er nemlig tilsatt både proteiner og den essensielle Cocosa MCT oljen som er laget av kokosolje, og gir dobbelt så mye energi som druesukker (uten å påvirke blodsukkeret). Det er også denne oljen jeg alltid bruker i smoothies! Den har vært en favoritt i flere år.

/ I love my coffee black, but some days I feel like spicing it up just a little bit. Then I go for my ‘bulletproof’ version! Especially on days where I workout in the morning. This coffee contains both proteins and the essential Cocoa MCT oil which gives you 2x energy than what you normally would get from grape sugar (but without affecting your blood sugar). This is the oil I always use in my smoothies as well. It’s been a favorite for several years and a must-have!

. . .

Jeg shaker 1 dl melk med 1/2 scoop proteinpulver med vaniljesmak (jeg bruker dette), som jeg tilsetter i kaffen. Deretter rører jeg inn 1 teskje av Cocosa MCT oljen. Bulletproof kaffe på null komma niks som både gir energi og proteiner, perfekt på morgenkvisten eller rundt lunsjtider når du føler for litt ekstra punch! Smaker godt gjør den også.. Er du glad i kanel er det godt å drysse over koppen i tillegg! I dag skal jeg til Synsam for å finne meg en ny hverdagsbrille. Jeg sliter skikkelig med synet, og etter utallige synstester uten gode nok svar har jeg endelig fått time hos øyelege og ortopist i slutten av september. Jeg gleder meg til å få riktige glass i brillene mine, ikke minst til å se klart igjen! Dobbeltsynet er det verste. Det er ikke bare bare å bli eldre.. Haha ❥

/ I start with making a protein shake of 1 dl milk and 1/2 scoop vanilla protein powder. Then, I add this to my coffee with 1 tsp Cocosa MCT oil. If you like cinnamon you should sprinkle that on top as well! Not only does this taste heavenly, but it’s also a great energy booster. Either in the morning or during lunch time when you feel a little bit lack of energy! Today I’m heading to Synsam to pick out a new pair of glasses. My sight is still a mystery though, but I finally got an appointment at a specialist in the end of September. Can’t wait to figure out what’s wrong and finally get to start wearing my beautiful glasses! Have a great day lovelies.


→ S P Ø R R E U N D E R S Ø K E L S E  &  G O O D I E B A G . . .

Pssst! Det hadde vært veldig hyggelig om dere kunne tatt dere tid til å svare på denne undersøkelsen. Det er kun 9 spørsmål og selve undersøkelsen tar ikke mindre enn 1 minutt å gjennomføre! Stylista lager en fin goodiebag til en av dere, og trekker ut den heldige vinneren fortløpende. Ha en fin dag!

24 Responses to Bulletproof coffee

  1. Siden denne koster litt,kan du dele litt mer oppskrifte mann kan tilsette den i? Hvor mye har du eks i smoothie?

  2. Jeg pleier å bruke 1 ss av dette og har for det meste sett det er det som blir brukt, er det noen grunn til at du bare bruker 1 ts? Ble usikker på om det er noen grunn jeg burde fått med meg og derfor også justert ned, hehe 🙂

  3. Hei Eirin:-) her kommer litt skryt til deg? Synes du er kjempeflink til å inspirere leserne dine UTEN å måtte spille masse på sex! Når man blar seg nedover her så ser man IKKE 83 bilder av deg med bikinirrusa dratt opp mens du ligger i en pornostilling på en solseng eller en luksusbåt!
    Synes selvsagt det ikke gjør NOENTING å poste bikinibilder innimellom eller antrekk hvor man har utringninger osv, misforstå meg rett 🙂 er bare at jeg er litt lei av å se mange flinke bloggere som fokuserer så hinsides mye på brune rumper og kjoler som har puppene utenfor. Haha nå høres jeg ganmel ut.
    Hvertfall, GO YOU 🙂 elsker å klikke meg inn her og oppdage nye innlegg fra deg! Ønsker deg en super dag!

  4. Ikke noe med innlegge å gjøre men hvor er skoene å boksa du gikk med i dag på snap fra ?:)

  5. Hei igjen 🙂 Kanskje du kan lage et innlegg om Makarska? Jeg vurderer å reise dit på bryllupsreise neste år, og lurer litt på hvilket hotell dere sov på, hva man kan gjøre der, steder å spise, er det noen shoppingmuligheter osv. Hadde satt veldig stor pris på en Makarska-guide! Hvis ikke du har noen andre finer steder å anbefale bryllupsreise på 😀

  6. Hei Eirín! Hvis du fortsatt ikke har funnet ut heelt hvordan synet ditt kan bli bedre og hvilke styrke og glass du trenger, så har jeg et tips! 😀 Meg og flere andre i familien har slitt med synet i alle år, uten å at noe kan hjelpe skikkelig.. frem til vi dro til en øyelege på Voss, med navn Alf Opheim optikk. Han er omtrent den eneste i landet som kan hjelpe oss med våres synsfeil, og det ligger jo ikke langt unna der du bor heller:) Vi derfor anbefale deg å besøke han, hvis du ikke finner ut hvordan synet ditt skal bli bedre:)))

Follow @ Instagram