Jeg elsker trender. Noen ganger lar jeg dem passere, andre ganger plukker jeg dem opp. De inspirerer! Men er det en ting jeg alltid er trofast til, så er det klassikerne! Alt fra den skulderkorte long lob frisyren min, til gullsmykkene og baseplaggene mine. Det er også disse tingene det er flest spørsmål om, og derfor tenkte jeg å svare dere i dag. Hvordan oppnår jeg hårfargen, hvor kjøper jeg baseplaggene mine, og ikke minst – hvor er smykkene mine fra!

/ I love trends. Sometimes I let them pass and other times I pick them up. They’re always inspiring! But if there’s one thing I always stick to, it will be my classics. Everything from my long lob hairstyle, to my gold necklaces and basics. This is also the things I get the most questions about, and therefore I decided to answer you one time for all today. How I get my hair color, where I buy my basics, and not at least – where you can get my gold necklaces. Leeet’s go!

· How I style my hair (and how I get the color!) ·

Jeg har hatt den samme hårfargen i alle år, og det er kanskje den ene tingen jeg aldri har latt meg påvirke av når det kommer til trender. Når det kommer til hår og frisyrer er det en kunst å finne ut av hva som kler en best! Jeg er naturlig veldig mørk, men med litt highlights frisker jeg opp det naturlige og gjør det mer fresht. Når jeg er hos frisøren har jeg alltid den samme rutinen – jeg tar striper med bleking på hette, men aldri helt frem i hårfestet (kun etterveksten, første gang tok jeg naturligvis stripene ut i lengdene). Dette synes jeg gir det mest naturlige resultatet. Hårfargen i grunn er min naturlige.

/ I’ve had the same hair color forever and that’s the one thing I’ve never changed despite all the hot trends. I believe it’s an art in itself to be able to find the perfect color and hairstyle that really suits you. Naturally I have a very dark hair color, and with highlights I make it look more fresh. I always do the same ritual at the hairdresser – highlights applied with cap in the roots. Regular bleach, no color code. This gives me the most natural result and the color is easy to maintain.

· Where I buy my classics (white t-shirts and shirts) ·

Jeg elsker baseplagg, og har kanskje 10 like, hvite t-skjorter i skapet mitt. De kan man aldri ha for mange av! Jeg kjøper alltid t-skjortene mine på H&M, enkelt og greit fordi det er en forbruksvare som fort blir stygg på fargen og må byttes ut. Jeg har også testet mange dyrere varianter, men de slår faktisk ikke disse. Her gjelder ikke kvalitet for kvantitet, for en gangs skyld! Jeg har to regler: t-skjortene skal være løs i passformen, og uten noen form for utringing. Denne er perfekt i mine øyne! Skjortene kjøper jeg helst på Zara eller hos By Malene Birger! Sistnevnte synes jeg har vanvittig fine snitt.

/ I love my basics and I believe I have 10 of the same t-shirt in my wardrobe. I always buy them at H&M and quantity goes before quality for once. No matter how expensive a t-shirt can be, it’s still just a t-shirt in my eyes. They will get spotty and messy quick, and I don’t see why I should spend a thon of money on them. I have 2 rules: they have to be loose fitted with a tight neckline. This one is perfect! When it comes to shirts, I buy them at Zara or By Malene Birger.

· Last but not least, my gold jewelry ·

Gullsmykkene mine har blitt til min identitet – jeg går aldri ut huset uten gullmedaljongen min, eller gullringene i ørene. Om jeg så har på meg kjole eller hettegenser! Det har dere kanskje lagt merke til de siste årene. Jeg kjøpte mitt første med ‘E’ i LA, og det er fra merket Kate Spade. På baksiden står det ‘one in a million’ og jeg synes enda det er like fint, til tross for at det har blitt litt slitt med årene. Drømmen er å kunne lage mine egne smykker en vakker dag! Dager hvor jeg går med skjorte eller generelt plagg med dyp utringing, legger jeg gjerne på et ekstra gullsmykke. Det dere har sett meg bruke i det siste er fra Pieces. Ringene jeg har i ørene nå om dagen er fra David Andersen, og HER finner dere dem. De er enkle og går til absolutt alt i garderoben.

/ Gold necklaces has turned out to be my identity and I never leave the house without my gold medallion. It doesn’t matter if I wear a hoodie or a dress! I bought my first in LA a few years ago and it has the letter ‘E’ on the front and the saying ‘one in a million’ on the back. It’s from Kate Spade and despite the fact that it is well worn I still think it’s beautiful. If I’m dressing up in a dress with deep neckline or something, I add one more necklace. This is from Pieces. When it comes to my earrings I always use the golden hoops, and you’ll find them HERE at one of my favorite jewelry stores, David Andersen.

.. What is your true classics? ❥

20 Responses to Q’s│True to my classics

 1. Så bra innlegg nå fikk mange svar på det de lurer på 🙂 elsker hårfargen din å gullsmikene:) har vært på Kate spade i Oslo mange ganger å spørt etter dette bare i «S» men de har det ikke. Det hadde vært gøy om du kom med en smykke kolleksjon 🙂 kan du legge ut bilder fra gårsdagens antrekk?
  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 2. Liker bloggen din svært godt, men ser ar du i mange innlegge ikke bruker komma foran «men». Er det en grunn til det?

 3. Hei hei. Oki jeg vet dette er sykt tilfeldig, men siden du har hjulpet meg før så tenkte jeg å spørre igjen. Altså.. Jeg har en instagram som nå har nådd 100 000 følgere. Har begynt å få tilbud om betalte oppdrag etc. Men I’m soo soo lost. Vet at du er super opptatt, og farter runt her og der. Men altså har du noe i mot om jeg stiller noen spm på eposten din ([email protected]). Jeg forstår selvsagt hvis du ikke har tid/mulighet/lyst og at den eposten i hovedsak er ment for bedrifter etc. Men jeg tenkte jeg skulle spørre bare for å høre. Og feel free to delete the comment if its too intruding.
  Ha en super dag!

  Uansett, takk for at du er super inspirerende!

  Hilsen fra enda en Bergenser 🙂

 4. Jeg hadde samme erfaring med hvite t-skjorter inntil jeg hev mer Omo Ultra Hvitt i vaskemaskinen enn jeg sikker burde gjøre. De hvite klærne mine kommer nå ut akkurat så hvite som de burde være 🙂

 5. Hei! Har lest bloggen din lenge og har alltid lurt på hva du gjorde i new york? Har veldig lyst til utlandet men sliter med å ta sjangsen og vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Har du lyst å fortelle meg litt om din opplevelse? Trenger litt tips😻

 6. Hei skjønne deg! Lurte på om du kunne fortelle hvilken farge du har i eye primeren fra YSL? Er du fremdeles like fornøyd med den som du var tidligere? Eller har du byttet merke?

 7. Hei hei.
  Sitter her og leser bloggen din å tenker bare WOW – du slutter ikke å imponere Eirin. Har lest bloggen din i flere år nå, og må virkelig si at du er så gjennomført. Elsker bildene og ikke minst klesstilen din. Stå på videre!!

 8. Eiriiiiin <33 Du er et hjerte av gull! Jeg har hatt så mange drømmer om å bli venn med deg (hahah, høres dritteit ut) kun fordi vi er så like! Jeg elsker stilen din og hele deg. David Andersen er jeg kjempefan av, men jeg har lyst til å tipse deg om en annen nettside jeg. Her forleden dag scrollet jeg gjennom instagrammen min (som begynner å bli alt for mye inspirasjon å ta inn over seg) da jeg kom over et nydelig bilde. Det viste seg at dette bilde førte meg videre til ahjort.no! Har nettopp bestilt både øreringer og ringer derfra og kjempefornøyd! Har virkelig fått øynene opp for dansk gullsmykkedesign.

Follow @ Instagram