#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

#23

#24

#25

#26

Før høsten banker på døren tenkte jeg å ta et lite tilbakeblikk på sommerens antrekk. Jeg elsker sommermoten, man kan leke seg med farger og mønstre uten å dekke seg til i tykke kåper og skjerf. Kun fantasien setter grenser, og ingenting er deiligere enn å kunne gå med bare ben og lette, luftige plagg! Hvilket antrekk er din favoritt? Hvis dere lurer på hvor noe er fra, finner dere alle antrekkene HER i arkivet. Ønsker dere en fin søndag! Her har det vært kaffe og serie i sengen noen timer, og nå skal jeg på en liten roadtrip med M. Spørs om ikke det blir litt vannscooter senere i dag også, for i dag skinner solen!

/ Before fall kicks in I want to do a little fashion recap of my summer looks. I love summer, you can play with all thons of colors and patterns without having to cover up in heavy wool jackets and scarves! Most of all I love to wear dresses and skirts, showing off some sun kissed skin. It’s so liberating! Which outfit is your favorite? Remember, if you wonder where anything is from you can find all of the looks HERE in the archive. Wish you a wonderful Sunday! I’ve been relaxing with coffee and series in bed all morning, and now I’m off on a road trip. Maybe I’ll jet ski later, the sun is shining bright in Bergen today! Just lovely. See you later. Xx

37 Responses to Style recap│Summer 2017

 1. Syns du generelt er veldig flink å kle deg 😀 men har et kanskje dumt spm, Hehe. På looks som nr 2 og 13 feks, hvilken bh bruker du da? Jeg også har noen lignende smykker, men det lengste legger seg liksom..i kløften.. Hehe. Syns det er fint å ha skjorter med noen knapper åpne, men da kan det fort bli litt tacky, så jeg tar gjerne i mot tips! Hvis du skjønte noe av dette :p :*

 2. Umulig å velge, men de absolutte favorittene må være 5, 7, 12 og 17! Så utrolig mye fint <3 Kan du lage et innlegg om hva som blir dine nøkkelplagg til høsten? 🙂 Hva er dine must for å sette sammen ulike antrekk med "basics"? 🙂 Ha en fin søndag og fortsett med den fantastiske bloggingen ;*

 3. Inspirasjon! Så mange flotte antrekk! Kan du linke til innlegget med den lyse silkedressen fra Hm? Har kjøpt lik og trenger litt inspo til hvordan jeg kan bruke den 🙂

 4. Jeg virkelig eeeeelsker stilen din!! Klarer ikke plukke ut bare en favoritt, for jeg syns alle er helt nydelige <3<3

 5. Nydelige antrekk! kan jeg spørre om det blir brukt picmonkey når du skal lage collagene over eller har du noen andre du anbefaler? 🙂

 6. Hei! Kan du lage et innlegg om tiden du bodde i New York? Litt om hva du studerte/skole, hvordan du gikk frem for å finne leilighet ++
  Vet at du skrev om det på den gamle bloggen din, og at du har skrevet om det i boken din, men tror det kunne være til hjelp for andre som også kunne tenke seg til New York!

  Tusen takk for at du er en så stor inspirasjon for meg og andre!<33

 7. Du kler deg veldig flott. Klassisk med en liten edge! På torsdag hadde du lagt ut en snap fra heisen hvor du har ripped jeans og en blå skjorte hvor ermene er puffed fra albuen og ned. Er skjorten ny og hvor er den fra? Såå fin!

 8. Amazing! 🙂 Could you make everyday makeup video tutorial, please? 🙂 That would be great 🙂 lots of love, Marketa

 9. Love all of these but my absolute favorites are numbers 3,7,11,15 ♡ (i love summer dresses lol)
  Hope you have a lovley day!

 10. Kan du vise gårs dagens antrekk ?
  Å kjøpe du noen av de skoene fra Nelly du tipsa om får ikke så lenge sia ?:)

 11. Åh Eirin, du er fin hele tiden du! Elsker alle stilene jeg. Virkelig inspirerende å titte innom bloggen din en dag man trenger inspirasjon.

 12. Hei Eirin! Jeg bare lurte på hvilke strl du har i den lyserosa kjolen ned blomstene på og hvor høy du er? Haha, bestilt den selv forstår du!

Follow @ Instagram