God lørdag! Håper dere nyter helgen og koser dere, hvor enn dere befinner dere akkurat nå. I dag vil jeg tipse dere om verdens enkleste men også diggeste frokost som jeg har totalt dilla på om dagen! Det eeer så godt, og jeg kunne spist det hver eneste dag. Fransk smelteost med tomat og maldonsalt!

/ Happy Saturyay! Hope you’re enjoying the weekend to the fullest. Today I want to share my favorite breakfat with you! It’s super easy and sooo yummy. I could eat this every single day for the rest of my life! I’m talking about French cream cheese with fresh tomatoes and maldon salt.. So good.

Jeg er ikke helt voksen enda når det kommer til oste-fronten. Er det mulig å si? Jeg er faktisk skikkelig kresen når det kommer til ost, men denne går akkurat! Eller, ikke akkurat.. Jeg elsker den! Jeg er hun som kommer med krydderkremost på ost- og vinkvelder.. Haha ♥ Men denne derimot elsker jeg! Den minner meg om ferie – da spiser jeg alltid dette på ferske baguetter med tomat. Knekkebrød er minst like godt, gjerne Husmann. Crunchy, sunt og veldig digg! Perfekt å slenge sammen i hektiske ukedager før man flyr ut døren og griper dagen. Ønsker dere en fortsatt god lørdag, hjerter! Koos dere.

/ I’m not grown up yet when it comes to cheese in general. Is that possbile to day? I’m super picky! I’m the girl who shows up with basic cream cheese on cheese, crackers and wine nights.. Haha! But this one I love and I always eat it when I’m on vacation. I was so happy when I found it in the grocery store at home! This is the perfect healthy breakfast, quick and easy to put together in the hectic every day life before you start your day. Wish you a lovely weekend sweeties! Xx

12 Responses to Breakfast obsession..

  1. Hei:) Jeg lurer på hvor du har kjøpt YSL vesken din som er i blå fløyel, og hvor mye den kostet?
    Mvh. Maja

  2. I love those cheese triangles! 😀 The texture of your dining table looks so dreamy. What material is the table top made from? Or actually where is the table from?

    I have a black dining table now from ikea, but it’s got so scuffed and marked already!
    Have a great day!
    x

Follow @ Instagram