· When you fall in love with a pair of sandals . . ·

. . .

Denne torsdagen har gått i ett bankende kjør, og jeg har jobbet 12 timer i strekk non-stop. Klokken 08:00 kom et filmteam fra London hjem til meg for å filme til en morsom kampanje, og siden de dro i 3-tiden har jeg jobbet med høstens prosjekter. Hodet holder på å eksplodere! Da er det hyggelig å blogge om noe som løfter humøret litt. Jeg kjøpte nemlig med meg hjem et par personlige ‘suvenirer’ fra Makarska, og jeg blir glad hver gang jeg ser dem! Dette er uten tvil de fineste skinnsandalene jeg noen gang har sett, og enda finere blir de når de tar meg rett tilbake til minnene fra den beste sommerferien i mitt liv 

/ This Thursday has been craaazy hectic. I’ve been working 12 hours non-stop! Around 8 am a film crew from London came to my apartment to shoot a campaign, and we kept it going all day. Since they left I’ve been working on my own projects and now the blog. To lift up my mood a little bit I decided to write about this pair of souvenirs from Makarska. Just looking at them makes me happy! And the fact that I bought them on my dream vacation makes them so special to me.

Jeg elsker alle detaljene.. De broderte perlene, duskene, amulettene i gull. Jeg elsker å finne skatter på reise! Det betyr så mye mer enn å klikke hjem noe fra nettet i sofakroken. Disse skal jeg ta vare på resten av livet! Jeg fant dem på vei hjem fra stranden, og det var det siste paret i min størrelse 

/ I’m in love with all the unique details.. Embroidered pearls, pom poms, amulets in gold.. I love fining treasures like this when I’m traveling! I’m gonna take good care of this pair for the rest of my life. I found them on my way home from the beach and this was actually the last pair in my size. Ouhh! Ment to be.

Do you have a travel treasure that you’ll never forget?

5 Responses to Sandals from Makarska

  1. Jeg må bare spørre, da jeg blir så nysgjerrig med så unike og fine sko! hvor mye måtte du gi for de? klem <3

  2. De var så fiiine!!?Må bare spørre hvor den jeansen er fra, fra det speilbilde du la ut på instagram story??

  3. Hei! Du, lurer bare på om du har noen planer om å selge den blå Mohair-genseren din fra Ganni? <3 Den strikkede.

  4. Hei Eirin !
    Et lite spm fra meg. Jeg har akkurat flyttet til Bergen( det er sååå nydelig her!!), og har en jakke i semsket skinn som virkelig burde få renset seg og en Malene Birger veske som har blitt så svart inni på det lyse stoffet…Har du noen steder å anbefale for rens her i Bergen? Helt ny så har ikke fått orientert meg helt enda og ville bare høre sånn i tilfelle du har noe å anbefale. Ha en fin dag! Klem

Follow @ Instagram