Jeg har drømt om klatreroser siden jeg flyttet inn, og denne sommeren bestemte jeg meg for å prøve meg. Ingenting er vakrere enn en husvegg dekket i roser, og jeg røsket med meg de tre siste klatrerosene jeg fant på Plantasjen. Egentlig kunne jeg ønsket meg mange flere, men jeg starter i det små!

/  I’ve been dreaming of climbing roses ever since I moved into the apartment, and this summer I decided to go for it. Nothing is more beautiful than a house wall covered in roses, and I killed the last three climbing roses I found on Plantasjen. Yes! Actually, I could wish for a lot more but I’ll start with this!

· B a c k y a r d  m a k e o v e r ·

• Ny benk fra HAY / New bench from HAY
• Nymalt ytterdør i fargen soft mint / I painted the front door in soft mint
• Håndtaket er byttet ut til hvit kode / appstyrt lås / The door handle has been replaced
• Vegglampe er byttet ut fra standard til Light Point / New lamp from Light Point
• Utendørs teppe fra Plantasjen / Outdoor carpet from Plantasjen
• Svarte lykte fra Ikea / Black lanterns from Ikea
• Klatreroser / Climbing roses

Klatrerosene blir rundt 4 meter i høyden, og jeg gikk for lyserosa. Såå lekkert! Jeg gleder meg til de begynner å klatre ordentlig. Nå begynner det å komme seg i bakgården, og jeg har også satt opp en terrasse-skjermer helt ytterst med inngangspartiet som dere såvidt kan skimte i bakgrunnen på siste bildet. Både for privatliv, men mest for at Billy kan kose seg der ute uten å stikke av! Shit, dette innlegget fikk meg til å føle meg som en gammel dame…

/ The roses will be until four meters tall and I went for the color light pink. Soo nice! I can’t wait until they start climbing. I think the backyard looks so much better now and I’m really satisfied with the little makeover result. I also put up a terrace screen with the entrance (you can barely see it in the last photo) for more privacy, but mostly for Billy to be able to play and chill in the backyard without escaping. Damn this post makes me feel like an old lady.. Haha!

28 Responses to Flower wall in the making

 1. Herregud så fint 🙂 du har det så flott hjemme likte kjempe godt benken. Skulle ønske jeg hadde plass til den. Kan jeg spør hvor den svarte bukse du brukte med den lyse brune kåpa her får litt sia er fra ?:)
  ha en kjempe fin onsdag 🙂

 2. Hei! HVOR er den fantastiske blå skjorten du hadde på Instastoryen i dag når du holdt Billy? Det er seriøst den fineste skjorten jeg har sett i mitt liv <3

 3. Åh så fint du har fått det!!
  Hvor er den blå skjorten din har på deg på dagens mystory/instastory? <3

 4. Jeg får bare opp to bilder 🙁 Er det noe galt med mobilen min, eller er det opplastingen? Vil så gjerne se alle <3

 5. Klatreroser er noe av det fineste jeg vet i hagen! Vi har hatt det i 4 år nå, og kan trygt si det blir finere for hvert år <3 hvor er forresten den fine lyseblå skjorta di fra snappen i dag fra? 🙂

 6. Alt du gjør er nydelig <3 Vakre Eirin! Hvilken jeans er det du har på insta-storyen? Skjorten fra HM er muligens gammel? Jeg fant den ikke inne på nettsiden..

 7. Hei Eirin 🙂 tenkte å komme med et ønskeinnlegg. Har så lyst til å se solbrillesanlingen din! Du har så innmari mye lekkert 🙂

  Klem

 8. Hei! Hvor er smykket du hadde på deg i går på mystory fra? Det halvmånesmykket. Det var så fint! Ha en fin dag 🙂

Follow @ Instagram