♥ ♥

Jeg visste ikke at jeg hadde behov for en lampe i trappeoppgangen før øynene mine falt på denne en regnfull lørdag, da jeg var innom Illums Bolighus i byen. Men er det ikke slik med det meste, da? Hjelpes! Jeg måtte i hvert fall ha den, og jeg synes den gjorde seg i gangen. Den svarte trappen fortjener en real spotlight, så fin som den er! Lampen er ekstra fin på kveldstid, da den gir et skikkelig koselig og varmt lys. Jeg elsker kontrastene av svart og gull!

// I didn’t know I needed a lamp in the hallway before I laid my eyes on this pretty thing. It was a weak moment on a rainy Saturday in the city, and I ended up buying it. It’s perfect! The black popping stairs sure deserves a spotlight. It lights so nice in the evenings – warm an cozy. I love the black contrast to gold!

Lamp from Menu.

9 Responses to New lamp

  1. Kjempefint 🙂 Elsker speilene på veggen også!
    Må bare spørre, har trappeoppgang som deg – har du bare stoppet å male midt på veggen med den rosa?
    (Vurderer å male min trappeoppgang, men er sykt høyt til taket, så vurdert å bare male i kant med 2.etg… men usikker på om det blir fint.)

Follow @ Instagram