fbpx

Dress from Zara
Sunglasses from Quay
Sandals: HERE (adlink)
Necklace: Pieces

♥ ♥

Disse bildene gjør meg glaaad.. Jeg husker tydelig og klart hvor glad jeg var akkurat her, strålende fornøyd med å være på ferie. I Makarska krydde det av vakre hus i pastellfarger, og det var en fryd for øyet! Det er noe helt spesielt med ferier hvor du bare kan kladde på deg litt solkrem, feste håret i en messy bun å hoppe i en lett og ledig sommerkjole. Jeg gleder meg allerede til neste gang! Akkurat nå sitter jeg og planlegger høsten og vinteren.. Det blir så bra! I desember går turen i tradisjons tro tilbake til New York, og jeg klarer nesten ikke vente. Det å ha en reise og se frem til er så koselig! Det blir ikke noe feiring av jul og nyttår der i år, men det er helt greit. En rolig førjulsreise er midt i blinken! Til tross for at det var stas å oppleve jul og nyttår i New York i fjor, må jeg likevel innrømme at ingenting slår en ordentlig julefeiring hjemme i Norge. Den stemningen kan faktisk ingen by i hele verden erstatte!

Nå har jeg sittet klistret til dataskjermen 6 timer i strekk, og jeg kjenner at hodet begynner å bli tungt. Jeg har nettopp slurpet i meg en stor Açaí bowl og en god kopp kaffe. Oppskrift kommer i morgen tidlig! Gleed dere.. Nå skal jeg se å klappe igjen laptopen og komme meg på trening. I dag er jeg ikke så veldig motivert, med med litt pre-workout og synging for full hals til → treningslisten i bilen snur det nok fort, haha. Works every time!!

// These pictures makes my heart skip a beat.. I remember clearly how happy I was in this moment. Summer vacation is everything! In Makarska you’ll see pastel colored houses everywhere and it is a delight for the eyes. There’s something magical about vacations where you can just apply some sunscreen, put your hair in a messy bun, jump in a summer dress and be all sett! I barely can’t wait till next time.. Now I’ve been glued to my laptop screen in 6 hours, working and planning fall and winter. In December I’m going back to New York, but I won’t be celebrating Christmas and New Years in the city like I did last year. To be honest I’m totally fine with that, cause nothing beats celebrating the Holidays back home in Norway with my dearest friends and family. Now it’s time to hit the gym. See yah!

11 Responses to This is my happy place ↓

  1. Kjempe fint antrekk 🙂 har du link til solbrillene ? Eller en butikk/ nettside du kjøpe dem. Så gøy at du skal til NY igjen 🙂 kos deg på trening

  2. Hei fine du!
    Hvilken type Rayban round har du? Har du polarized eller ikke? Og hvilken Str har du? ☺️

  3. Hei Eirín! Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om hvordan treningsrutinene dine er for tiden, hvordan du trener og hva. Evt. en hel økt? Og om du kan skrive litt om kostholdet ditt og tips til sunne måltid? Du ser såååå bra ut!!

  4. Hei!
    Jeg synes bloggen din er superinspirerende, men sliter med å få åpne den på iphone og ipad. Får bare opp at det er problemer med å laste ned siden. Den funker helt fint på PC, så mulig det er nettleseren.. bruker safari på iphone og ipad. Går det an å løse dette problemet på noen måte eller bør jeg laste ned en ny nettleser på apple produktene mine? 🙂

  5. Jeg har ingen problemer med å åpne bloggen din i safari på verken iPhone eller iPad (så bare en skrev det over her). Du er så fin <3

Follow @ Instagram