fbpx

Etter at jeg kom tilbake fra sommerferie her inne følte jeg for en ny og fresh start. Rett og slett en liten høstrengjøring på bloggen! Det er tid for å ta tak, kanskje innføre litt nytt, mer faste spalter, å gå mer i dybden. Jeg vet at dere ønsker mer personlige innlegg, og jeg skal gjøre så godt jeg kan for å få en mer personlig touch på bloggen. Ingenting gjør meg mer glad enn når vi kan ‘connecte’ litt mer! Og mens vi snakker om personlig.. Det er én ting jeg ikke har skrevet noe særlig om her inne, og nå ler sikkert flertallet av meg – men jeg er ekstremt fascinert av astrologi. Jeg husker jeg hadde en tykk bok om det i bokhyllen min som jeg arvet av mamma, og den leste jeg ut på flekken da jeg var yngre. Skikkelig, skikkelig fascinerende! Jeg er løve, forresten.

Jeg leser alltid horoskop, og tipper meg alltid frem til hva folk er når jeg møter dem. Det er morsomt, kanskje litt freaky! Jeg er naturligvis innforstått med at man aldri skal leve etter horoskopene sine, og at de ikke alltid kan stemme – men jeg jeg har aldri opplevd at ingenting stemmer heller. Det er alltid noe som gir mening for meg! Derfor har jeg lyst til å innføre en fast horoskop-spalte for hver måned. Jeg sjekker alltid horoskopene først når jeg kjøper magasiner!


 

· V æ r e n ·

Det blir en travel måned kjære Vær. Noe stress kan dukke opp i starten av måneden. Det blir viktig at du tar det med ro og ikke la deg terge. Mange av dere er fortsatt i ferie- og partymodus. Fortsett med det men sett også av tid til familien din siste uken av august. Gjensidig støtte betyr mye.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Du finner masse anledning til flørt og moro som måneden skrider frem. Du har også flust med energi og pågangsmot. Du kan vinne mye ved å kultivere en litt mer romantisk fremgangsmåte. Altså, vær sjarmerende, ikke overveldende.

Yrke, karriere og økonomi: Du er inne i en fin tid for den jobben du gjør til daglig. Tiden frem til den 13. blir best. Er det noe viktig du vil gjøre, så sett i gang før denne datoen. Deretter kan ting gå litt tregere. Ikke bare det, men misforståelser kan også lettere oppstå ved kjøp og slag.

Lykkedager: 1. 6. 15. 19. 28.
Forsiktige dager: 4. 11. 17. 24. 31.
Prioriter: Sannhetens skjønnhet!


 

· T y r e n ·

Du har alltid fokus på hjem og familie kjære Tyr, og det er bra. Fortsatt ferie og sommer for mange av dere, men sørg for harmoni på hjemmebasen. Mulig du må takle noen reparasjoner hjemme, som tidligere har vært skjult. Noe forsinkelser og turbulens kan oppstå, sørg for nok ro og hvile, så går det fint.

Kjærlighet, parforhold og sosialt: Du møter noen som kan bli viktig for din framtid, både sosialt og privat. Du finner også alltid anledning til sensuelle treff og svermeri, enten du er singel eller nyter tid sammen med din kjære partner. Beste tid for flørt og romantikk blir frem til midten av måneden.

Yrke, karriere og økonomi: Karrierespørsmål vil gå noe tregere i en tid fremover. Det betyr ikke at en forfremmelse er umulig. Men det tar tid før saker og ting ordner seg. Om du skal skrive under en ny arbeidskontrakt, les ekstra nøye den små skriften.

Lykkedager: 4. 9. 17. 21. 31.
Forsiktige dager: 6. 13. 19. 26.
Prioriter: Alt til sin tid!

· T v i l l i n g e n e ·

En heldig og aktiv måned. Den kosmiske turbulensen går deg stort sett forbi. Du er leken og kreativ sommeren gjennom. Vær likevel obs hvis du må reise. Fra midten av måneden kan det lett oppstå forsinkelser og misforståelser.  Familien og hjemmet ditt trenger også litt ekstra omsorg. Ro ned og mediter der du kan.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Lykkebringeren Jupiter på ditt område for flørt, lek og kreativitet gir deg mange muligheter. Søk blant de som matcher deg intellektuelt.  Har du en kjær partner, ikke glem å fortell ham eller hun hvor mye de betyr for deg. Kjærlige ord blir viktig.

Yrke, karriere og økonomi: Kommunikasjon blir viktig i jobbsammenheng. Det passer jo bra ettersom du utrykker deg både dynamisk og med entusiasme for tiden. Andre lytter gjerne til hva du har å si. Dine eposter blir lest med interesse. Fin tid for kurs og seminar.

Lykkedager: 6. 11. 19. 24.
Forsiktige dager: 1. 9. 15. 21. 28.
Prioriter: Grønt lys!


 

· K r e p s e n ·

Ditt indre liv står sterkt nå. Fokus på familie og hjem blir mer fremtredende. Verdens gjøremål glir forbi, du kan føle deg litt fjern fra det hele. Du drømmer kanskje også mer enn du pleier? Skriv de ned, og søk kyndig tolkning. Måneeklipsen i august fører også til at du revurderer din image. Resultatet blir en fresch ny deg som du vil like.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Kjærlighetsgudinnen Venus blir værende i ditt eget stjernetegn størsteparten av måneden. Ikke akkurat dårlig for de som vil ha flørt og svermeri. Ikke så verst heller for de Krepser som nyter tilværelsen med sin kjære i familiens favn.

Yrke, karriere og økonomi: Du er inne i en fin tid for penger og økonomi. Det enste som kan skape noen forstyrrelser er solformørkelsen. Har du ikke orden i finansene blir ikke overrasket om du får deg en påminnelse. Er det motsatte tilfelle, kan du også få en svært hyggelig overraskelse.

Lykkedager: 9. 13. 17. 22. 26.
Forsiktige dager: 4. 11. 21. 31.
Prioriter: Du er sjefen i ditt liv!

· L ø v e n ·

Du har både topp helse og masse energi. Du lar deg ikke vippe av pinnen av at solformørkelsen skjer i ditt stjernetegn. Mulig du må revurdere ditt eget selvbilde. Ditt forhold til andre mennesker kan også bli satt på prøve. Behold roen, plei deg selv gjennom sundt kosthold, nok hvile og avslappende massasje. Du vinner på å være sjenerøs.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Litt turbulens kan oppstå innen romantiske forhold i starten av perioden. Mulig et forhold blir revurdert. Men harmonien bedrer seg utover måneden. Du finner alltid anledning til flørt og moro, men ikke forhast deg. Er du usikker på noe, vent og se.

Yrke, karriere og økonomi: Første halvdel av måneden er desidert best for alt som er knyttet opp til din personlige økonomi. Deretter gjør du bedre i å sitte på kronene. En tid du kan kjøpe den såkalte ‘katta i sekken’. Tenker du på et karriereskifte, sørg for at alle kortene kommer på bordet.

Lykkedager: 1. 11. 19. 24. 28.
Forsiktige dager: 6. 13. 26.
Prioriter: Tiden gir deg svar!


 

· J o m f r u e n ·

Mye skjer denne måneden. Ditt indre liv får langt større betydning for deg. Din idealisme stiger. Noe skjer, slik at det uforklarlige blir meningsfylt. Mot slutten av måneden kommer strålende Solen inn på ditt eget stjernetegn. Du får skikkelig energipåfyll. Din selvtillit øker tilsvarende. Ro og nok hvile blir likevel viktig for å holde energibatteriene ved like.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Trenden fra tidligere måneder fortsetter. Du og din kjære er inne i en prosess hvor dere lærer å være enige om å være uenige. Møtes dere på midten lover det godt. Single har mange sjanser for å delta i sosiale samlinger. Her kan du finne din utkårede.

Yrke, karriere og økonomi: Økonomien kommer igjennom ditt sosiale liv. Det er også i denne sammenheng du bør utvikle ditt forretningsmessige nettverk. Her treffer du noen som bringer deg nye spennende ideer. Måneformørkelsen kan bringe endringer i ditt daglige arbeid.

Lykkedager: 4. 13. 22. 26. 31.
Forsiktige dager: 1. 9. 15. 29.
Prioriter: På mange plan!

· V e k t e n ·

Kan virke som om du er overalt denne måneden! En særs positiv periode for deg. Omverdenen ser opp til deg, du lykkes i det aller meste du berører. Helsen din er også bra, men ikke overdriv fornøyelige aktiviteter. Litt kosmisk uvær glir stort sett forbi, men fra midten av måneden ta spesielle forholdsregler for å beskytte ditt datautstyr og filer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Du er veldig sosial hele måneden, både med din kjære, venner og en større krets.  Er du singel kan du plutselig møte noen på en hyggelig sammenkomst som får stor betydning for deg. Kanskje er det din sjelevenn?

Yrke, karriere og økonomi: Måneformørkelsen den 7. kan sette karrieren i bevegelse. Om dette betyr en forfremmelse eller en mindre hyggelig opplevelse kommer an på deg og ditt forhold til sjefer og firmaet du jobber i. Det som ligger i kortene kommer i alle fall til å skje.

Lykkedager: 1. 6. 15. 19. 24. 29.
Forsiktige dager: 4. 11. 17. 31.
Prioriter: Vis hva du står for!


 

· S k o r p i o n e n ·

Du er veldig travel hele måneden men stell likevel pent med helsen. Ikke overdriv, ro ned og få nok hvile innimellom slagene. Vær mye ute i solen, men husk solfaktor. Kan også hende du oppdager at noe i hjemmet må repareres. Eller noe som har vært skjult innen familieforhold kommer for dagens lys. Du vinner Karmiske stjerner ved å vise tålmodighet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Den gode kjærlige trenden fra forrige måned fortsetter.  Likevel må du kanskje ordne opp innad i familien. Vis respekt så fortjener du selv respekt. Du deltar også på mange fester og sammenkomster. Kanskje møter du igjen en tidligere kjæreste.

Yrke, karriere og økonomi: Du er inne i en meget spennende periode for yrke og karriere. Solformørkelsen denne måneden vil enten kaste glans eller skygge over denne delen av livet ditt. Hva som skjer, avhenger av hvordan ditt forhold til jobb og sjefer er.

Lykkedager: 4. 9. 17. 22. 26. 31.
Forsiktige dager: 6. 13. 19.
Prioriter: Du er sjefen i ditt liv!

· S k y t t e n ·

Du har massevis av energi. Helsen er strålende og mesteparten av perioden er du på reisefot. Likevel kan det oppstå krøll og forsinkelser på turene dine andre halvdel av august. Stress ned med meditasjon. Pass også på kosthold, forkast hurtigmat, kjøp fra bonden selv. Du er også livslang student, kan hende du legger om noen planer.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Du søker mer dybde i dine forhold nå enn du vanligvis gjør. Flørt og moro er fortsatt selvsagt bra. Men du vet det finnes noe mer, og dette er hva du nå søker. Superegalitær som du er finner du nye venner blant alle samfunnslag. En reiser lover bra for kjærlighet og romantikk.

Yrke, karriere og økonomi: Du kommer inn i en meget spennende tid for yrke og karriere. Er det ting du vil gjøre sett i gang før midten av august. Deretter kan ting gå noe langsommere. Da blir det også en tid hvor misforståelser lettere oppstår. Den beste økonomien kommer gjennom samarbeid.

Lykkedager: 6. 11. 19. 24.
Forsiktige dager: 1. 9. 15. 22. 29.
Prioriter: Avstand og perspektiv!


 

· S t e i n b u k k e n ·

Transformasjon er nøkkelordet i livet ditt denne måneden. Vær bevisst på hva du ikke lenger trenger og kvitt deg med det. Dette skaper plass for det nye å strømme inn.  Overraskelser kan også dukke opp. Behold roen og sov når du trenger det. Du må kanskje omorganisere noe i livet ditt.  Du som er så fornuftig, vet akkurat hva som må til!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Du og din kjære kanskje krangler litt mer enn vanlig nå. Litt kosmisk uvær skaper forviklinger. Vær tålmodig, uroen er snart over. Familien din trenger også ekstra oppmerksomhet. Ikke la deg vippe av pinnen av emosjoner. Gi støtte der det trengs.

Yrke, karriere og økonomi: De to eklipsene vi har i august setter fokus på økonomien. Både din egen så vel som den du deler med andre. Regel nummer en for å komme seg velberget igjennom et slikt fenomen, er at du har orden på dine finanser. Har du utestående forpliktelser, bør det ordnes opp fortest mulig.

Lykkedager: 1. 9. 13. 22. 26.
Forsiktige dager: 11. 17. 24. 31.
Prioriter: Ha orden i sysakene!

· V a n n m a n n e n ·

Måneformørkelsen den 7. i ditt eget stjernetegn sikrer at du neppe vil kjede deg. Uansett nyter du sommeren. Den supersosiale trenden fra forrige måned fortsetter.  Meditasjon og hvile blir viktig. Lad batteriene.  Ditt indre liv blir også et fokus. I denne perioden kan du også skape en ny kul image. Forandre din stil og presentere en ny deg til omverdenen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Flørt, romanse og svermeri går litt tregere i august. Mulig du og din kjære må gjennom noen prøvelser. Vær tålmodig og ikke forhast deg. Noe turbulens kan oppstå i familien. Single fortsetter partytrenden med en rekke sosiale samlinger.

Yrke, karriere og økonomi: Et yrkesmessig samarbeid kan oppleve problemer. Mulig at du bør jenke deg noe. Uansett, harmoni og diplomati på arbeidsplassen er det som gir deg de beste mulighetene for tiden. På den annen side, penger fra det du gjør til daglig lover godt.

Lykkedager: 1. 11. 15. 24. 29.
Forsiktige dager: 6. 13. 20. 26.
Prioriter: Få perspektiv på tingene!


 

· F i s k e n e ·

Du er den mest sensitive av alle stjernetegnene. Du vil gjerne fortsette ferie- og partytrenden i august. Likevel merker du at noe skjer i Universet du er en del av. Ro ned, slapp av, ta eventuelle endringer og overraskelser med et smil. Helsen er bra. Men stell likevel pent med deg selv på alle plan. Følg den indre stemmen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Mange Fisker elsker det gode liv, flørt og svermeri.  Mulig du treffer en gammel flamme nå. Ta gjerne av de rosenrøde brillene. Hvis du og kjæresten er uenige, vinner du på å være sjenerøs. Husk at blomster også trenger omsorg og pleie.

Yrke, karriere og økonomi: Jobben du gjør til daglig kan gå igjennom en omstilling. Om ikke du selv er dirkete innblandet kan det være dine arbeidskollegaer. Mulig at også bransjen du jobber i må markedstilpasse seg på en eller annen måte. Behold roen i pengesaker. Ikke gjør noe ubetenksomt.

Lykkedager: 4. 9. 13. 17. 26. 31.
Forsiktige dager: 1. 15. 22. 28.
Prioriter: Ta deg tid!

Kilder: http://www.astrolom.no/
All photos courtesy of Vogue.

22 Responses to Horoskop │August 2017

 1. Bra ny spalte! Vi deler denne interessen 🙂 Du burde oppsøke en astrolog, personen kan se alt om deg og hjelpe deg hvis du står ovenfor store valg osv. Du får også avdekket din ascendant som er ditt #2 stjernetegn som like stor innflytelse på deg. Jeg går fast en gang i året og bruker det som livsveiledning, anbefales <3 Jeg er også løve 😉

 2. Haha, kjenner meg så godt igjen, for jeg gjør akkurat det samme når jeg møter nye mennesker, og er alltid så fascinert av hvor mye personligheten min eller andres stemmer overens med horoskopet, glad det ikke bare er meg 😀 en ting jeg har blitt utrolig overrasket over er at det ikke bare er hvilket tegn du er, men dagen du er født sier faktisk noe spesifikt om deg også, og skiller deg fra andre løver! prøv å google bursdagen din så får du sikkert en definfert beskrivelse <3

  • Det er skikkelig fascinerende. Vi lå og leste våre egne stjernetegn i går kveld, og det er jo som å lese om seg selv. Skal definitivt google bursdagen min!! Takk for tips 😀

 3. Jeg absolutt elsker denne spalten, Eirin. Utrolig, utrolig bra!!
  Ps: Jeg har også alltid vært fascinert av astrologi og ville bli astronaut da jeg var barn 🙂

 4. Åå dette var gøy! ? Elsker horoskop fra før og gjør akkurat det samme som deg mtp magasiner, haha! Jeg er skytten ?

 5. Syns det er artig at folk tror på astrologi og horoskop. Dette er en pengebusiness, og grunnen til at det som du sier «alltid er noe som stemmer» er fordi det blir skrevet på en måte som gjør at det alltid vil være noe som stemmer. Dette er ren psykologi, og siden det er skrevet på en så diffus måte vil det altså alltid være noe som treffer. Anbefaler deg å undersøke diverse kilder der dette vil komme veldig tydelig frem- det er bare oppspinn. Men med det sagt- så er det jo faktisk oppspinn som fungerer. Alle skal få tro på og mene det de vil! Vil bare gjøre deg oppmerksom på at man burde ha et litt kritisk blikk på dette, som med alt annet der ute som det går an å tro på. Dagens visdom fra en leser som selv leser horoskop innimellom, vel vitende om at det hele egentlig bare er tull og tøys 🙂

 6. Åå dette med stjernetegn er så spennende! Jeg er selv løven og synes alltid det er spennende å følge med på horoskopet. Gøy med ny spalte, og tommel opp for mer personlige innlegg.
  Gleder meg til å følge deg videre i høst, du i n s p i r e r e r. <3

 7. Merket at du har brukt mye tid på dette innlegget! Er så gjennomført og inspirerende ❤️keep up the good work

 8. Åå, så gøy med ny spalte – gleder meg til å følge med videre. Du er nok ikke den eneste som er så interessert og fascinert av astrologi. Jeg har alltid lest horoskopet mitt og syns det har vært utrolig spennende, forresten så er jeg Skorpionen. Stå på 🙂

 9. Denne spalten synes jeg du skal fortsette med! <3 likte den veldig godt. Synes det er spennende hvordan jeg alltid finner et eller annet i horoskopet mitt som ser ut til å stemme.

 10. Så utrolig gøy! Kult at du har dette på bloggen din! Jeg digger deg E, keep up the good work girl! Hilsen en vannmann <3

 11. Kudos til deg Eirin ? med horoskop-spalten ? Du fikk meg til å lese horoskopet mitt igjen ? Jeg er skorpion ? Likte designet ✏️

 12. Såå gøy at du har begynt med horoskop! 🙂 Love it! Synes bloggen din også ser ut som den har hatt godt av en liten ferie, veldig gøy med ny spalte, inspirerende design og morsomme innlegg! Måtte le av den jetski-episoden, da jeg kjenner meg veldig igjen i den følelsen av at man helst vil ordne alt på egen hånd, og ikke være så «avhengig» av andre heheh. Jeg er også løve btw. Gleder meg til å følge med her inne utover høsten 🙂

Follow @ Instagram