I sommer har jeg.. Reist MYE! Jeg kjenner at jeg har blitt bitt av reisebasillen til de grader, og jeg elsker å oppleve nye destinasjoner og byer. Det er nesten litt trist at sommerferien er over for min del, men samtidig lengter jeg etter å være tilbake i jobb og gode rutiner. Det gledes! Men før det tenkte jeg å dele en liten recap av hva jeg har gjort i sommer. Også litt kjærlighet, da! Det har uten tvil vært den beste sommeren i mitt liv. Denne lever jeg lenge på!

  

· B a r c e l o n a ·

Første reisen i sommer gikk til Barcelona, og her tilbragte jeg fem fantastiske dager på ren kjæresteferie! Mange av dere lurer på hva som har skjedd på kjærlighetsfronten, og til tross for at jeg ønsker å holde den delen mest mulig privat vil jeg likevel være åpen med dere også. Det er tross alt en stor del av livet mitt! Kort oppsummert kom jeg ut av et forhold etter ca. 2 år på starten av året. Det var turbulent og tøft, men riktig. Jeg lovet meg selv å være bare Eirín i minst ett år før noe nytt. Poff – der sto drømmemannen rett foran nesen på meg. Det var rett fra første sekund, og jeg har aldri vært så lykkelig!


· B a l i  ·

.. Og uken etter gikk reisen til Bali i 11 dager. Jeg skulle egentlig reise med en venninne, men like før avreise gikk ikke det likevel. Da ble min lillesøster med meg istedenfor! Dette var vår første ferie sammen alene, og jeg ville aldri vært foruten. Fy så koselig vi hadde det sammen, og jeg følte vi kom tettere enn noensinne. Verdens skjønneste jente, uten tvil. Stolt storesøster! Denne ferien var ren velvære og treningsinspirert – pur balsam for sjelen 


· A m s t e r d a m , B e r l i n  &  P a r i s ·

Etter at jeg kom hjem fra Bali hadde jeg 2 dager hjemme før jobbreise. Jeg husker jeg var SÅ jetlagged at jeg trodde jeg skulle dø, og var ikke klar for en ny reise. Men heldigvis snudde det, og jeg hadde drømmedestinasjonene foran meg. Amsterdam, Berlin og Paris! Jeg reiste til 3 land på 3 dager med Visa, og jeg følte jeg opplevde mer enn hva jeg ville gjort på en hel uke. Suupermorsomt! Jeg er så evig takknemlig for jobben min som lar meg oppleve så mye.


· C r o a t i a ·

Sommerferien min kunne ikke avsluttet bedre, og turen gikk omsider til Kroatia etter en (beklager) helvettes utreise fra Bergen. Ha ha ha! Dere kan lese innlegget om det HER. Og forresten, til dere som allerede har fått med dere dette innlegget – jeg fant passet mitt under bilsetet da jeg kom hjem. Det hadde falt ut av passetuiet! Jeg kunne altså spart meg for hele dette scenarioet om jeg hadde telt til 10 og letet litt før jeg reagerte i crazy-mode. Er det mulig!

♥ ♥ ♥

20 Responses to My summer recap

 1. Synes det er herlig når du er litt mer personlig på bloggen – gir et mye bedre innblikk av deg som person! Og selvfølgelig fantastisk å høre at du har det så bra <3

 2. Ser ut som du har hatt en kjempe fin sommer 🙂 du er så heldig så får oppleve så mye 🙂

 3. Du stråler, så koselig å se! Og det virker som du har hatt den beste sommeren 🙂 Drømmer meg bort i bildene dine og alle de nydelige antrekkene. Blir så inspirert! Gleder meg til mange nye innlegg, og gleder meg til å se masse kule outfits utover høsten 😀 Stilen din og hele deg er bare helt fantastisk <3

 4. For en sommerferie du har hatt! Og den er deg velfortjent! <3 Du står på og jobber masse, så da er det lov å ta seg litt fri. Det trenger vi alle en gang i blant. Gleder meg masse til å følge deg fremover!
  Hvor er foresten den fine lyserosa skjørtet i fra? 🙂

 5. Åå, jeg unner deg alle de reisene og opplevelsene du har hatt i sommer! Spesielt den turen til Bali, DEN kunne jeg godt vært på selv. Jeg har gledet meg lenge til du skal blogge for fullt igjen☀️❤️ Det er så gøy å lese bloggen din og se på alle de inspirerende bildene dine! Jeg får hjerter i øynene 😻

 6. Sommerferien startet ordentlig for meg forrige uke, og denne uken skal vi endelig ut å reise, wiii 😀 men syns det er så vanskeklig å pakke, blir alltid for lite eller for mye, ikke minst syns jeg skotøy er vanskelig å bestemme seg! blir jo fort 3-4 par om man skal trene og pensko til fine anledninger! har du noen gode tips her? bruker blant annet rulle klær tipset du har tipset om før 🙂 vil bare si at jeg syns det er så koselig at du deler litt av privatlivet ditt med oss i dette innlegget her 🙂 visste ikke at du var i et 2 år langt forhold, men syns det er utrolig bra at du klarer å leve et privatliv tross mye oppmerksomhet, og klapp klapp for at du ikke har en trang til å dele absolutt alt i livet ditt med leserne dine, syns det bare er fint at noe blir bevart til seg selv også <3

 7. Hei! Jeg skal snart til Makarska selv og lurer på om du har noen tips til strender, barer, restauranter o.l.? På forhånd hjertelig takk 🙂

 8. Hvor er den grå genseren du har på deg foran Eiffeltårnet fra? Dødslekker, spesielt kombinert med skjørt! <3

 9. Tenker du egentlig noe på klimaavtrykket ditt når du reiser så mye?
  Du lever en helt sykt lite miljøvennlig livsstil! Det gjør forsåvidt alle bloggere som reiser like mye som du. Om alle på jordkloden skulle reist like mye som dere hadde jorden vært ødelagt for lenge siden.

Follow @ Instagram