Levi’s, tan lines, palm trees & ocean breeze

Disse bildene gir meg en umiddelbar lengsen tilbake til Makarska! Fyy for et fantastisk fint og behagelig sted, hit skal jeg uten tvil tilbake neste sommer. Mandag kveld kom jeg hjem igjen til Bergen, og heldigvis var overgangen myk. Jeg våknet opp til sol og varme i min egen seng i går, og hadde en fantastisk fin dag! Det ble feiring av bursdagen min, etterfulgt av fisking på bryggen i solnedgangen. Og mens vi snakker om bursdag – jeg hadde den beste feiringen på dagen min i Makarska! Etter frokost på balkongen (jeg elsker dette på ferie!) leide vi paddleboat, og her ble det bading, leking og soling i noen timer før jeg ble plassert på en buss til ingenmannsland. I rutete kjole og gullsko ble jeg dratt med på Zip Line, og jeg trodde jeg skulle døøø.. Haha! Det var helt rått, og jeg kjenner adrenalinet enda. Etterpå ble det lunsj og is, etterfulgt av bading i solnedgangen og en sen, fantastisk middag ute. Kunne ikke bedt om en finere dag! Tusen takk for alle bursdagshilsener, forresten. Dere er god som gull! Nå kommer Cath over, og jeg GLEDER meg til å se henne igjen 

// These pictures give me an instant longing back to Makraska! Daamn what an amazing place. I’m without a doubt going back next summer! Monday night I got back home, and I woke up Tuesday morning to summer and sunshine in Bergen. What a smooth transition! I celebrated my birthday yesterday and it was so much fun. Nothing beats the actual birthday in Makarska though! I woke up, had breakfast outside on the balcony with my love, we rented a paddleboat and went swimming/playing/tanning for a few hours before we got picked up by bus. I was so surprised when I realized we were zip lining in the mountains! I was dressed in a mini dress with gold sneakers and was so not prepared for that. Haha! But holy moly it was fun, and I can still feel the adrenalin rush through my veins. I could never ask for a better birthday, and I’d also want to thank all of you for all the sweet birthday wishes! Now Cath is coming over and I’m so excited to see her.

27 Responses to Beach girl

 1. Hei eirin!
  Jeg lurte på tre ting,
  1. Har du ad.link til shortsen og toppen?
  2. Hvordan redigerer du bildene (hvordan får du dem så «lyse»)
  3. Har du nr på fargen du striper håret med?

  Klem fra meg <3

  • Hei Kamilla!

   1. Shortsen er 6 år gammel Levis fra eBay! Under den har jeg på meg svart badedrakt fra H&M 🙂
   2. Jeg redigerer alltid bildene mine i Lightroom, men spesifikt hvordan vil jeg gjerne holde for meg selv.
   3. Jeg striper håret med vanlig bleking 🙂

   Klem <3

 2. Så fin og gratulera so mykje me øvestått håpa at du hadde ein fin dag ser vertfall sånn ut??

 3. Looking extra gorgeous eirin! ? glad you had such a nice birthday! Photo’s look AMAZEBALLS! ?

 4. Hvor er det svart dongi skjørte med knapper foran som du brukte her om dagen fra ?:)

 5. Hei igjen 🙂 Jeg spurte tidligere om hva slags proteinpulver du bruker – og takk for svar på det 🙂 men jeg lurer også på hva du bruker det til eller hvordan du bruker det? Drikker du det bare med melk/vann eller har du det i smoothie, havregrøt osv? 🙂

 6. Hei! Bloggen din er så fin! Du er utrolig flink! Jeg lurte på hvor den stripete blusen/kjolen din og de kule solbrillene fra forrige innlegg er fra?

 7. Hei Eirin, lurer på om du kan lage et innlegg om Makarska – hvor du har bodd, hva du har gjort, hvor dere har spist osv. 🙂 Ser så utrolig fint ut der!

 8. Hei! Jeg skal selv til Makarska snart og lurer på om du har noen restauranttips/bartips og strandtips du vil dele? 🙂

Follow @ Instagram