23

Da var dagen her, og jeg har gledet meg som en liten unge den siste uken! I dag fyller jeg 23 fine år, og det er både morsomt og litt rart. Bursdag blir bare gøyere og gøyere for hvert år som går spør dere meg, og jeg våknet som et lite barn på julaften her i dag. Jeg skal innrømme at det morsomste jeg vet er å gjøre stas på andre når de har bursdag istedenfor min egen, men jeg tar alt jeg får! Haha. Jeg aner ikke hva som står på agendaen i dag, for det har jeg ikke fått vite enda. Det blir spennende å se hva dagen bringer! En ting er sikkert, jeg ville ikke vært noen andre steder enn i Makarska. Hepp hepp!

// The day is finally here, I’m turning 23 and it’s so weird haha! I’ve been excited all week, and if you ask me, birthdays only gets better and better for each year. I woke up like a child on Christmas eve this morning and I don’t have a clue about what we’re up to. So fun! Can’t wait to see what the day has to bring. One thing’s for sure though, I wouldn’t be any other place than in Makarska / paradise for my birthday. My first day as a 23 year old couldn’t start any better way!

42 Responses to Birthday girl

 1. Hei<3 Gratulerer så mye med dagen, skjønne!
  Hvilket redigeringsprogram brukte du på den siste vloggen din?

 2. Gratulerer så masse med dagen vakre du!!!
  Ønsker deg ein herleg dag 🙂

  P.S. Kjempefin skjorte du har på deg, kor er den fra?

 3. HAPPY BIRTHDAY EIRIN! ?

  I hope you’re 23rd year will be the best, and hope you’re having a great day! 😀

  Thanks for being so kind and inspiring!

  xxx

 4. Gratulerer så mye med dagen fine Eirin! <3 Du fortjener en fantastisk feiring og et nytt + lærerikt år er i vente 🙂 Ønsker deg alt det beste, så gleder jeg meg også til å lese hva dere endte opp med å gjøre i dag. Kooos deg og nyt dagen ! <3 stor bursdagsklem <3

 5. Gratulerer flotte, Eirin ? Nyt dagen din og som du sier det selv, ta alt du får i dag!! Hvor er denne nydelige kjolen fra?

 6. Gratulerer så mye med dagen til den skjønneste, flinkeste og flotteste Eirin <3 håper Makarska behandler deg fantastisk! Gleder meg til å følge deg og prosjektene dine i enda flere år. HIPP HURRAAA!!

 7. Hipp hurra! Gratulerer så mye med dagen, vakre vene <3 jeg tror du har en drømmedag i paradis, nyt hvert sekund … :-*

 8. Hei Eirin 🙂 Jeg lurer på hvilket hotell/leilighet dere bor på i Makarska? Nyt ferien, Kroatia er herlig <3

 9. Gratulerer så mye med dagen, fineste Eirin! Håper du koser deg i fantastiske Makarska <3 jeg er her også nå, lurte på om du har noen spisesteder å anbefale etc? Stor klem <3

 10. Gratulerer så mye med dagen vakre deg <3 Hvor er hoopsene og den lekre skjorte/ kjolen fra? Digger stilen din!

 11. Gratulerer så mye med dagen som var? Jeg lurer så på hvor silkekjolen din i storyen din fra bursdagsselskapet ditt er fra??

 12. Eirin <3 superinspirerende blogg og du inspirerte meg nettopp til å reise til Makarska! Kan jeg spørre hvilket hotell du var på? Tuusen takk for svar på forhånd :*

Follow @ Instagram