Trend alert│another way to style the scarf


For litt siden viste jeg dere hvordan jeg styler skjerfet mitt i håret, og her kommer vol 2! Jeg har i mine øyne funnet det perfekte skjerfet hos Zara, og det kan styles på mange ulike måter. Rundt halsen er en annen favoritt hos meg, og det kan ta antrekket til nye høyder på null komma niks! Det er spesielt fint med litt farger på skjerfet nå om sommeren, men til høsten skal jeg være på utkikk etter ett i mer jordtoner, muligens khaki?.. Stay tuned og goood helg 

// About two weeks ago I showed you how I like to style the silk scarf in my hair, and here’s vol 2! In my eyes, I’ve found the perfect little scarf at Zara and you can style it many ways. Around the neck is another favorite of mine! It can take your outfit to another level in no-time, and I love these colors for summer. In fall I’m gonna look for a more appropriate color choice, maybe in khaki or other earth tones..? I think that will look amazing! Stay tuned and enjoy the weekend! Xx

19 Responses to Scarf vol 2│Around the neck

  1. Gikk det bra med hånden din i dag ?:) så snap der du skreiv «100 graders forbrenning «

  2. Jeg savner kostholds- og treningsinnlegg, oppskrifter, tips til øvelser, matplan osv. – er dette noe du kunne postet mer av? Finner så mye inspirasjon fra deg på trenings- og matfronten, men nå føler jeg det er en stund siden noe sånt har blitt publisert 🙂 Hva spiser du f.eks. etter trening? Dette + mellommåltider er virkelig noe jeg kunne trengt tips til 😀

    Ha en fortsatt fin helg! 🙂

  3. Hei! Hvor er sengeteppet du viste nettopp på snapchat fra? 😃 og er det helt hvitt? 😃 klem

Follow @ Instagram