.. A new detail in the hallway

Jeg styrer på i leiligheten og finner alltid noe nytt å putle med. Nå sier jeg meg ferdig med gangen, og dette speilet ble den runde prikken over i’en! Det kommer ikke så godt frem på bildene, men det er faktisk hele 110 cm i diameter! Perfekt å ta en siste sjekk i før jeg flyr ut døren.. Dessuten føles gangen større, og helt inn fra stuen kan man se refleksjonene fra hele gangen da jeg har åpen løsning. Jeg bestilte speilet HER hos favoritten OsloDeco!

// I’m always changing something in my apartment, and I love to decorate. Now I’m done with the hallway (at least for a while haha) and this huge mirror is the last finish! It looks much bigger in real life and it’s acutally 110 cm in diameter. It’s perfect to take a last check in before leaving the house, and it also makes the hallway look bigger. I can even see the reflections of it all the way into my livingroom! I ordered it from my favorite online interior shop, Oslo Deco. Gorgeeeous!

. . .

Som dere ser på øverste bildene, har jeg gitt ytterdøren en liten oppussing også. Jeg malte den i samme farge som veggen bak trappen, og byttet ut dørhåndtaket til Yale Doorman. Ikke bare er det suuperlekkert, men det er mye mer praktisk for meg med kodelås, chip eller appstyring, istedenfor nøkkel! Jeg reiser jo mye, og skulle vaskehjelpen, venner eller familie ha behov for å låse seg inn kan jeg enkelt åpne døren fra app! Jeg kjøpte det hos Obs Bygg.

// As you can see in the pictures above I’ve given the front door a little makeover as well. I painted it in the same color as the wall behind the stairs, and changed the door handle to Yale Doorman. Not only does it look good, but it’s also super practical! Instead of bothering with keys, I can control the door with either a code, chip or an app. When traveling, I can open the door for friends, family or even the cleaning lady from the other side of the world! I mean come on, it’s genius.

.. Hope you like my interior posts! Wish you an amazing Monday 

23 Responses to Mirror on the wall

 1. Så fint det har blitt! Ser du har matstasjonen til Billy i gangen; kan jeg få spørre om hvilket fôr han får? Er på leting selv 🙂

 2. Hej Eirin,
  Hvor er det dog blevet fint!

  Jeg tænkte på, om du inden for nærmeste fremtid ikke kunne lave et indlæg med, hvilke produkter du bruger på kroppen? Fx. bodywash, bodylotion, olie osv!

  Knus! ^.^

 3. Det speilet gjorde seg virkelig! Du har en veldig fin stil! (Både når det gjelder klær og interiør) 🙂

 4. Hei
  Er det noen måte å fikse at siden din krasjer hver gang man går inn fra mobilen?
  Ser andre kommenterer det også, uten at det blir gjort noe med. Får melding om at det har oppstått feil og at siden derfor lastes på nytt, men den henger bare og ingen bilder lastes inn.
  Takk

 5. Lekkert! Har akkurat kjøpt meg samme speil, bare 80 cm, som jeg skal hente i morgen 😀 Hva heter fargen på døra og hvilken farge hadde den før du malte? Malte du utsiden også? Mange spørsmål nå 😀 Hilsen oppussings- og interiør-hekta.

 6. Såå fint du har det! Kunne forresten ikke se Chanel-vesken din på knaggene i gangen? Har du solgt den?

 7. Hei!
  Lekker leilighet 👌🏼 Lurer på hvilken trapp du har og hvilken forhandler du brukte 😀 På forhånd tusen takk 💖

 8. Så fint du har fått det i gangen 🙂
  Er i Roma å lurte på om du hadde noen tips til hvor man burde spise ?:)

 9. Hei! Lurer på hvorfor slettet du den gamle bloggen din? Synd å ikke kunne lese gjennom gamle innlegg fra new york og oppskrifter du har delt tidligere 🙁

Follow @ Instagram