As a cute top during the daytime, or as a classic shirt in the evening

Den klassiske, hvite skjorten slår aldri feil, og jeg liker den spesielt godt om sommeren stylet med et par jeans eller culottes. Jeg elsker plagg som kan styles og brukes på ulike vis – den klassiske bomullskjorten kan faktisk styles og brukes i en rekke ulike variasjoner, og i dag viser jeg dere to av mine favorittmåter å gjøre det på! Søk gjerne på YouTube for mer inspirasjon, der florerer det av gode tips til hvordan du kan style og variere den hvite skjorten i seg selv.

// The classic white shirt never goes wrong, and I like it especially in the summer styled with a pair of jeans or culottes. I love garments that can be styled and varied in different ways – the white shirt can be worn in many different ways, and today I want to show you two of my personal favorites. If you want more inspiration you should go check out one of the many tutorials on YouTube! There you’ll find plenty of inspiration when it comes to styling the classic white shirt.

· Get my shirt here at Zara ·

I Barcelona brukte jeg denne skjorten mye, og jeg brukte den som topp på dagen, og skjorte på kvelden når temperaturen var litt lavere. Den er faktisk helt genial å pakke med seg i kofferten i ferien, da du kan skape mange antrekk men samtidig spare plass i kofferten med ett plagg! Bruk fantasien.. 

// In Barcelona I wore this shirt all the time, as a top during the daytime and as a shirt in the evening when the temperature was lower. It’s actually genuis to pack in your suitcase for vacation, cause you can create many different outfits with just one piece. It saves you space too! Play with your imagination.

Wish you a wonderful weekend! Xx

12 Responses to One shirt│two ways

 1. Digger hvordan du styler ulike plagg i garderoben, finner masse inspirasjon i bloggen din! Uten at det skal virke pushy og politisk ukorekt, vil jeg gjerne tipse deg om youtube-videoen «the richest criminal in the world» (evt. the true cost på netflix). Ønsker deg en fantastisk søndag -gleder meg til flere bilder fra reisen din! Klem

 2. Den kledde du!!

  Håper vi får se en house-tour snart? Hadde også vært kjekt å se noen interiør-boards, feks ønskeliste/must haves til stuen/soverommet/gangen etc! Hadde vært kjekt med en budsjett vs luksus for eksempel? Vet du ikke er interiør-blogger, men du er så fantastisk flink! Jeg er i innredningsfasen selv og trenger inspirasjon. God søndag :*

 3. Hei eirin!
  Lurte på to ting, jeg skal mest sannsynlig flytte til Bergen etter sommeren for å bo med kjæresten min som skal studere der.
  Jeg kjenner ingen og skal selv bare jobbe ett år, kunne du lage en guide slik at jeg får et bedre inntrykk av byen? Har ikke ett veldig godt til nå 🙂

  Også lurte jeg på om du kunne vært så snill å begynt å legge ut igjen trenings/kostplanen for uken/mnd igjen? Det er så vanvittig inspirerende og jeg trenger inspirasjon!
  Du er flott<3
  Klem

 4. I don’t usually comment on blogs but just wanted to say that I’ve been following your blog for quite a few years now and have really enjoyed watching your blog and style change and grow. Keep doing what you’re doing by creating such great and inspiring content. Love from Sweden xx

 5. Den skjorta var superfin! Elsker stilen din, du er alltid så flott 🙂
  Hvor er smykkene dine kjøpt forresten? De er så fine! <3

 6. Hei Eirin!
  Kjempe fin skjorte 🙂
  Hvor har du kjøpt kjedet du har på deg?
  Kjempe lekkert!

 7. Så fin skjorte! 🙂 Elsker det lange smykket ditt. Kan jeg spørre hvor det er i fra? <3

Follow @ Instagram