The perfect outfit for comfy traveling

In Amsterdam, you’ll find so many cute cafes!

Oh, this city..

Bag and sunnies: Céline
Chunky coat and pants: Zara
Furry slippers: Laura Bellariva
T-shirt: Tiger Of Sweden

Når jeg skal ut å fly liker jeg og reise i løse, myke og komfortable plagg som fremdeles er fine og anvendelige for resten av dagens happenings. Culottes er superfint og deilig om sommeren, og jeg elsker måten buksene kutter på leggen med vide ben. Det er de perfekte reise-buksene ikke minst, om jeg kan si det selv! Slippersene kjøpte jeg på flyplassen for noen uker siden, og den myke jakken i ullblanding er en ny favoritt. Den er rett og slett coo-zyy!

// When I’m traveling I like to wear loose and comfy clothing that still looks great and can be worn for other occasions during the rest of the day. Culottes are super comfy and I love the loose fitting with the short leg cut! Not to mention, it’s the perfect pair of travel pants in the summer. The slippers are great too, and I bought them at the airport a while ago. Combined with this cozy wool blend coat I couldn’t be more satisfied with my travel outfit. It’s so comfy and cooozy!

19 Responses to Chunky & cozy

 1. Kjempe fint antrekk 😉 likte jakka kjempe godt 🙂
  Må se om jeg får tak i den 🙂

 2. Så fin hakke! Prøver å finne den på nettbutikken til Zara men finner den ikke. Har du en link? 🙂

 3. Er det bare jeg som ofte sliter med å laste bloggen din? Bruker chrome på iPhone.. Bah

  Digger bildene du tar!

 4. Så utrolig inspirerende å lese bloggen din! Du har den kuleste stilen og tar utrolig bra bilder;)) For ikke å snakke om hvor fin du er!
  Synes det er så bra at du tar deg tid til å svare på så og si hver kommentar under innleggene dine, og det betyr mye<33
  Du er en stor inspirasjon til mange mennesker, og jeg seg veldig opp til deg!

 5. Jeg bare elsker innleggene dine 🙂 og ikke mist din klesstil **loveit**

  Ønsker deg en super duper dag
  Klem Heidi

 6. Så moro å lese om reisene dine! Men må innrømme at jeg aller best liker endelig hjemme-innleggene 😉 Når det er sagt så må jeg si at bildene du legger ut er veldig delikate. Sånn skikkelig «deilig» å se på delikate, haha 😀 Tenkte jeg bare skulle legge igjen en kommentar for å minne deg på at bloggen din ser veldig bra ut, og det synes at det ligger mange timer arbeid i den 🙂 Ha en kjempefin kveld videre, du er rå!
  – Amalie

  • Hei Amalie! Dette gjør meg så glad, smiler fra øre til øre 😀 Jeg legger mye tid i bilder og innlegg, og det er koselig å høre at det skinner gjennom. Stor klem <3 God helg :*

Follow @ Instagram