· Trending│the  s c a r f  bun ·

Jeg elsker den nye trenden hvor skjerf har fått en helt ny betydning i moteverden. Man kan bruke dem til så mangt – i alt fra håret, til å sprite opp favorittvesken til sommeren. Jeg er en stor fan av buns, og bruker det nærmest hver dag. Drar jeg ut døren med håret løst, kommer jeg som oftest alltid hjem med håret i bun igjen! Det er en frisyre som alltid funker uansett anledning, og nå har den klassiske knuten i nakken fått en oppgradering til sommeren! Jeg kjøpte to lekre skjerf på Zara for litt siden, og jeg elsker fargekombinasjonene. Antrekket får en helt ny twist med litt farger i håret! Det finnes ingen regler – bare knyt skjerfet rundt, det skal mye til for å feile. Jo mer tilfeldig det blir, jo finere spør du meg! Stay tuned for flere tips til hvordan man kan bruke skjerfet fremover. Jeg har flere innlegg på lur til dere! I morgen går reisen til Amsterdam, Berlin og Paris. Jeg gleder meg til å jakte på flere, fine skjerf 

// I love the scarf trend that have been blooming lately, and you can use them for almost anything. Today I want to show you my favorite hairstyle for the summer – the classic hair bun got a little makeover! I’m a big fan of the hair bun in general, and I wear it almost everyday. It works for every occasion and looks super chic! I found this scarf at Zara recently, and I love the color combination. Wearing a simple outfit like this for example, turns out so more interesting with some popping colors in the hair. There’s simply no rules, just tie the scarf around the bun and I promise you it will look great no matter how random it is put together! Stay tuned for more tips on how to style the scarf! I got plenty of tips in store. Tomorrow I’m traveling to Amsterdam, Berlin and Paris. Can’t wait to look for more scarves!

30 Responses to Scarf│The summer bun

  1. Dette var kjempe fint 🙂 må nok se om jeg finner det i Roma 🙂 hvem skal du reise med nå?:) du er så heldig som kan reise så mye 😉 gleder meg til å følge deg

  2. Du er så inspirerende og tar så fine, og tydelige bilder! Hvilket kamera bruker du og hvordan redigerer du bildene dine?

  3. Hei Eirin!
    Kan du skrive en reiseguide til Bali også? Jeg reiser sammen med kjæresten i sommer, og hadde vært kjekt med litt tips om restauranter og ting man bør oppleve osv <3

  4. Så fint! Jeg har brukt skjerf på veskene mine lenge, det gjør noe med hele antrekket synes jeg! Alltid kjekt med litt ekstra farger i hverdagen også <3 God tur, vakre!!

  5. Kan du lage en video eller steg for steg-innlegg av hvordan du redigerer bildene dine? <3

  6. Hei Eirin,

    Jeg lurte paa hva som skjedde med ditt arkiv. Jeg provde aa finne ett innlegg fra den tiden du bodde i New York, men arkivet ditt stoppes i 2015 ? Er det noe som har skjedd med det eller har du bare tatt det bort?

Follow @ Instagram