Sponsored trip

Wearing dress & sandals from Zara
.. My sunnies are from Prada

H e l l o  f r o m  B a l i

Endelig klarte jeg å få til Wifi her på Bali, og det føles godt å kunne oppdatere dere fra paradis! Vi ankom natt til tirsdag, og det var rett og slett kort beskrevet – overveldende. Jeg har aldri vært her før, og alt er så nytt og annerledes. Jeg kjenner jeg suger til meg alt av inntrykk, lukter, lyder.. Nyter hvert eneste sekund, rett og slett! Jeg reiser med Trendytrainer, og vi bor i den fineste villaen. Med morgenyoga hver dag klokken 07:00, samt andre planlagte økter, spa og massasje kan jeg ikke gjøre annet enn å senke skuldrene og nyte velværet så lenge det varer. Sol på kroppen, brusete hår og sand mellom tærne er ikke så verst. Det hører med ferielivet! Denne kjolen dukket opp i postkassen samme dagen som avreise, og jeg har fått en ny favoritt. Den er så lett og ledig, med et romantisk preg over seg. Dusty pink med gulltråd er en nydelig kombinasjon! Skikkelig fin og avslappet. Håper alt er bra 

// Finally the wifi is working here in Bali and I’ve been longing to update you! We arrived night to Tuesday and short summarized – it was overwhelming. I’ve never been here before and everything is so new and different! I’m sucking in every impression, sound and smell.. Simply just enjoying every moment. I’m traveling with Trendytrainer, and we’re staying in a super nice villa. We have an optional schedule that we can follow, and personally I love attending the morning yoga everyday at 7am. It’s a nice and revealing way to start the brand new day! Tan lines, frizzy hair and sand between my toes have never felt better. And about this dreamy dress – it arrived in my mailbox the same day as I traveled to Bali and I have a new favorite. It’s so beautiful and I love the dusty pink to the golden thread!

16 Responses to Canggu, Bali

 1. Denne var bare helt nydelig 🙂
  Søren at den er utsolgt. Skal til Roma snart så får se om jeg finner den der da 🙂 håper du koser deg masse i Bali 🙂
  Hvor er den hvite kjolen du har lagt ut på snap og insta fra ?:)

 2. Hvor er den hvite kjolen/skjorten i instastorien din fra? Den med hvitt broderi på hele 😍 Så fiin!

 3. Kjolen var dødsfin! Vet du produktnavnet, så man kan følge med på om den kommer inn igjen?

 4. Hei fine du!
  Lurte bare på kordan størrelse du har i den hvite kjolen din fra Zara som du la ut på instaram?
  Håpa du kosa dæ i Bali 🙂

Follow @ Instagram