Jeg er mye på reise, og jeg elsker å kjøpe med meg favorittproduktene fra tax-free. Jeg kjøper alltid Clarins sin Toning Lotion + Instant Light Lip Balm Perfector, Biotherm deodorant og L’Occitane håndkrem i reisestørrelse. MEN det har sneket seg innpå to nye favoritter som jeg bare må dele med dere! Den soleklare favoritten er Elizabeth Arden All Over Miracle Oil. En luksuriøs ‘allround’ olje elsket verden over av mange kjente ansikt – for en grunn.

// I’m traveling a lot and I love going to the tax-free shop at the airport. It’s exciting to try out new products, but still, I always end up buying some of my favorites. I always buy the Clarins toning Lotion + I Instant Light Lip Balm Perfector, Biotherm deodorant and L’Occitane’s travel size hand cream. However, lately I got my hands on two new products that I LOVE. The number one favorite is the Elizabeth Arden All Over Miracle Oil. It’s loved by many known faces for a reason.

Mirakeloljen bruker jeg på kroppen etter at jeg har dusjet, i ansiktet etter rens de kveldene jeg føler for å gi huden litt ekstra glød, og i hårtuppene når de føles tørre. Den kommer i 100 ml hvilket gjør at man kan ha den med i vesken på reise, og jeg er allerede på min andre flaske. Den lukter himmelsk og trekker raskt inn – med tydelige resultater! I Stockholm kjøpte jeg med meg nyheten ‘Miracle Hydrating Mist’ også, og jeg har brukt den nok til å kunne si at dette også er et must-have produkt for meg. Denne går også i håndbagasjen på reise, og kan sprayes lett over ansiktet hver gang man føler for det.

// I apply The Miracle Oil on my entire body after showering, in my face in the evenings when I want to wake up with an extra glow, and also in my hair ends. It comes in 100 ml so you can take it with you when traveling too! It smells a-mazing and you can feel the results after first use. Elizabeth Arden also just launched a new Miracle Hydrating Mist, and this is a winner too. It also comes in 100 ml and I love to use it on the aircraft or whenever I feel like a moizt-boost!

.. What’s your tax-free must haves? 

16 Responses to Tax-free must haves

  1. Hva synes du om at andre bloggere «kopierer» deg? Blir du smigret eller er det litt irriterende? Er bare nysgjerrig=)

    • Jeg leser ikke blogger lengre omtrent, så det får jeg i så fall ikke med meg 🙂 Synes det er veldig hyggelig om folk blir inspirert, så lenge det ikke blir kopiert uten kreditering. Klem

Follow @ Instagram