adlinks
1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER
/ 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER

♥ ♥ ♥

· Boost your workout motivation ·

Her kommer et aldri så lite motivasjonsboost til treningsfronten! Nye, freshe treningsklær i garderoben er pur treningsglede for min del – alle favorittene mine her er fra Nelly salget, så her kan man med andre ord oppgradere treningsgarderoben og samtidig spare noen kroner. Jeg har alltid vært størst fan av Nike i treningsveien, men nå begynner Adidas å snike seg tett innpå. Et annet tips som også fungerer tipp topp er å rydde alt av gammelt treningstøy ut av klesskapet, å brette inn igjen det du elsker. Når man rydder ut gammelt og grått, kommer favorittene tydeligere frem. Vips så føles garderoben som ny! I kveld skal jeg på fjelltur, for her i Bergen skinner solen enda. Varmt og deilig er det også! Blir jo helt skjemt bort. Haha ; ) Ha en fin kveld 

4 Responses to No sweat│no sparkle

 1. Hei! Nytt treningstøy gjør virkelig noe med motivasjonen 🙂
  Synes du indy bra (?) fra Nike egner seg godt til cardiotrening, eller vil du heller anbefale den til styrke og yoga?
  Regner med du synes det er viktig at hele kroppen er bra trent, men lurer på hva du liker best å trene og hva du synes er «viktigst» av overkropp (skuldre, bieceps, triceps osv), kjerne (mage og rygg) og underkropp (rumpe, lår, legger)?
  Håper at jeg får trene masse i sommer da det er i sommermånedene jeg har mest inspirasjon!

  • Hei Elise! Jeg bruker indy bra til alt mulig jeg. Synes den er supergod! Nå har jeg ikke så mye å holde på plass, så det spiller ikke så mye rolle for meg om det er mye støtte eller ikke.. Favorittøktene mine er når jeg trener skuldre og triceps! Synes også det er moro å trene rumpe 🙂

 2. Hei!
  Når du har tatt tatoveringene dine, hvor har du funnet skrifttypen? Har du bestemt den selv på forhånd, skriver du selv, skriver tatovør for deg? Skal ta tatovering som skal være skrift og har en tanke i hodet hvordan jeg vil ha den, men skriver dessverre ikke så fint selv, og finner ikke noe fine fonter.. Håper på svar!

Follow @ Instagram