· Croissant, coffee & a new piece of artwork ·

God morgen fine dere.. Håper dere har sovet godt! I dag plasker det ikke ned utenfor vinduet til en forandring, og det var en fryd å dra opp gardinen og få solen midt i fleisen! Jeg har fått opp et aldri så lite kunstverk på soverommet, og jeg elsker det. Dere husker jeg skrev at jeg hadde kaffemaskinen min på soverommet for å skape den deilige hotellfølelsen? Vel.. Dette kunstverket realiserer denne følelsen til de grader. Det er så vakkert – prikken over i’en!

// Good morning sweeties.. Hope you slept well! Today the sun is shining for a change and I couldn’t help but smile when I opened the curtains and got hit in the face by sun rays this morning. Finally a sign of summer again! I got a new piece of artwork in my bedroom, and I’m absolutely in love with it.. A few days ago I told you that I have a coffee machine in my bedroom to create the ‘hotel’ feeling – well, this piece of art gives this thought a whole new meaning..

Dette bildet er tatt av danske Pia Winther, og bildet skal gi en følelse av det øyeblikket vinden tar tak i gardinene i et hotellvindu.. Å våkne opp og skimte bort på bildet om morgenen gir en ro og varm følelse i hele kroppen. Jeg elsker at gardinen går igjen med fargepaletten på soverommet mitt også!

// This picture is shot by danish Pia Winther, and it’s supposed to give you the feeling you get the moment the wind grabs the curtains in a hotel window.. Waking up looking at this gives me an instant calm and warm feeling. And I also love how the curtain in the photo matches the wall in the bedroom!

❥ I bought the picture here ..

18 Responses to M o r g e n g r y

  1. Dette bilde var kjempe fint 🙂 kan tenke meg det gir en deilig følese 🙂
    Ha en fin dag

  2. Ååå, så gøy at du har prikkete sengetøy ! Også så utrolig fint bilde! Skjønner veldig godt hva du mener med hotell feeling. Love it! Synes det er så gøy at du maler leiligheten, ut i fra hva du selv liker. Det inspirerer! Ha en nydelig dag fine og skjønne deg 🙂

  3. Hei 🙂 Kunne du laget et innlegg med dine absolutte favoritter innen ansiktspleie, kroppspleie og sminke? Hvor du skriver dine absolutte favoritter og produktene du bruker og ville anbefalt videre. F.eks. skriver favorittbronzer, rouge, highlighter, hudkrem, øyekrem, skrubb, ansiktsmaske osv.

    Når jeg er på utkikk etter nye produkter liker jeg å spørre deg, for det er alltid morsomt å prøve noe nytt og jeg stoler veldig på dine anbefalinger 😀 Så istedenfor å spørre i kommentarfeltet hver gang jeg er på utkikk etter noe, så kunne man funnet favorittene og anbefalingene dine i et eget/flere innlegg 😀

  4. Hvilken farge er de andre veggene i? Warm blush og ….. Elsker stilen din! Har selv kjøpt meg leilighet og jeg henter masse inspo fra deg <3

  5. Kan du begynne å daily-vlogge? Det hadde vært så gøy, du er så inspirerende 🙂 Jeg synes det hadde vært veldig gøy å sett vanlige hverdager, der du er på kontoret å jobber, lager middag, rydder litt hjemme osv.

Follow @ Instagram