Vacation mode ✔

God morgen fra hotellsengen i deilige Barcelona! Nå sitter jeg med 360° utsikt utover hele byen med en nytraktet espresso i hånden. Ro i sjelen! I går morges var det klart for avreise, og med tidlig ankomst ble det til en full dag med opplevelser i denne vakre byen allerede. Jeg stooorkoser meg! Det er så mye å se, oppleve, så mye god mat og rett og slett bare veldig deilig feriestemning.. Varmt og sol er det også! Dette er bare en ren kosetur, og ikke noe jobb på agendaen. Derfor har jeg bestemt meg for å gå inn i feriemodus for fullt denne gang, og heller ta masse bilder som jeg kan dele i inspirerende innlegg med dere når jeg kommer hjem. Litt oppdateringer blir det nok, men jeg tar det litt på sikt og når det passer seg. I mellomtiden kan dere følge meg på Snapchat (EirinK) og Instagram! Det skal bli godt å senke skuldrene og finne roen litt. Nå er det ferie frem onsdag kveld! Gleder meg til å vise dere 

// Good morning from the hotel bed in Barcelona! Life is preeetty good right now I can say.. I’m just checking by to let you know that I’m on a Holiday till Wednesday. Instead of sitting behind my computer screen all day, I rather want to explore, enjoy and take a lot of photos that I can share with you in advance as soon as I get back home instead! Barcelona so far is amazing, and I’m already having the time of my life! Can’t wait to show you everything later.. In the meanwhile you can follow me and my trip on Snapchat (EirinK) and Instagram (EirinKristiansen). See you later alligators! Hope your doing good. Xx

54 Responses to B a r c e l o n a

 1. Skal reise til Barcelona selv om under en månde, så hadde vært supert om du kunne postet en mini reiseguide 😊

 2. Heihei! Så på Snapchat og Instagram at du hadde på deg en nyyydelig rosa dongerijakke og lurte på hvor du hadde kjøpt den? Kos deg videre på ferie <3

 3. Kos deg masse på ferie, du har helt sikkert godt av å roe ned litt uten å tenke på at du må oppdatere bloggen. 🙂 PS! Du er så nydelig på bildene! 💛

 4. Senk skuldrene, kos deg! <3
  Blir selvfølgelig veldig nysgjerrig på hvem du er på tur med, tihi!
  Håper uansett du nyter disse dagene til det fulle 🙂

 5. Hei!

  Lurer bare på om du kommer til å opprette en Tise-konto, salgsblogg eller lignende? Du har jo bare så utrolig mye fint!

 6. Kos deg masse i Barcelona, en fantastisk by 🙂 du har såå nydelig hud!! Vil du dele hva slags sminke du bruker for huden? 👌🏻☺️

 7. Hei! Jeg lurer veldig på hvordan du har oppnådd den hårfargen du har nå? Skjedde det gradvis eller holdt den med en tur til salongen? 🙂 Takk!

  • Hei Helene! Jeg har alltid hatt den samme. Siden jeg var veldig ung har jeg alltid stripet håret med bleking på hette. Første gangen stripet jeg alt, men de siste årene tar jeg bare etterveksten + litt ekstra om sommeren 🙂 Klem!

 8. Kos deg! Barcelona er helt fantastisk!
  Ser det kanskje er en ny flamme i bildet? Skikkelig kjekkas, og ønsker deg alt godt☀️

 9. Heihei, kos deg i Barca, du ser fab ut som alltid! Verdens mest basic spørsmål kommer her; leter etter en hvit T-skjorte for tiden, og synes ikke noen er fine på, så hvor er din fra? Den ser ut til å høy nok hals for meg, haha

  • Haha, jeg elsker basics så det forstår jeg godt at du er på jakt etter 😀 Denne er fra Tiger Of Sweeden! Jeg elsker høy hals, hater utrigning på hvite t-skjorter.. Jeg liker også veldig godt H&M sine fra Basic kolleksjonen 🙂 De er høy i halsen og god i stoffet! Klem

Follow @ Instagram