❥ Welcome 1st of June… Summer vibin’!

Etter x-antall kvelder med engangsgrill på terrassen gikk jeg til innkjøp av en hvit og superfin Jamie Oliver grill i fjor sommer, og det er en av de beste kjøpene jeg har gjort. Jeg har aldri grillet så mye som jeg har gjort den siste måneden! Vi snakker hver kveld, formiddag.. Haha! Det er så mye lettere og mer smakfullt å hive noe på grillen.. Grillmat trenger langt ifra å være usunt – faktisk tvert i mot. Den ‘kjedelige’ middagen blir plutselig mye mer spenstig! Spesielt med søtpotetfries til.. Mmmm! I går kveld hadde jeg ettermiddagen fri, og da ble det biff og rødvin på meg. Kos og lave skuldre midt i uken..!

// After x-amounts of nights at the balcony with onetime bbq-grill, I decided to buy a real one! I got a white and pretty one from Jamie Olivier, and I dare to say that it turned out to be a great investment. I’m not kidding when I say that I BBQ everyday.. Haha! Everything tastes better from the grill, and it doesn’t have to be unhealthy at all. Last night I made beef and enjoyed a glass of wine all by myself. Ahh, nights like that.. The best time-out! 

.. How I make my sweet potato fries ↓

Søtpotetfries er superenkelt å lage, godt og veldig sunt. Hemmeligheten for å få dem sprø er å bruke Maizenna! Kutt friesene i tynne skiver, ha dem i en pose med 1ss Maizenna og rist godt rundt slik at det får fordelt seg. Ha også oppi litt olje, krydder og urter i posen etterpå! Stek friesene på 225 grader varmluft, og vend på dem underveis. Sørg for at de ikke ligger oppå hverandre! Stek siste 5 minuttene med døren på gløtt til de er gyllen, sprø og fin. Nyyyt!

// Sweet potato fries is super easy to make, and it’s really healthy as well. What a bonus! The secret to get them crispy is to use Maizenna. Throw the fries in a bag with a little bit of maizenna, and shake the bag until everything is even. Add a little bit oil, seasoning and herbs as well before you bake them in the oven on 230 degrees hot air until they get golden and nice. Make sure you bake them with the oven open the last 5 minutes. Enjooy!

14 Responses to BBQ all week

 1. Oooo this sounds so dreamy Eirin, I’ve just moved somewhere with a balcony and have never thought to put a BBQ there! How’s the jamie oliver one? Is it a hassle to clean? Now I can’t wait to BBQ myself some dinner with a glass of bubbles 🙂

  Lily x

 2. Søtpotet er så godt 🙂 den rosa jakka du gikk med i dag kan vi få se bedre bilde ?:)
  Å hvor er buksen å den stripete toppen som du viste på snap i går fra ?:)

 3. Hei skjønne Eirin <3 Lurer sånn på hvor det fine teppet du har på gulvet ute på altanen er fra? Stor klem!

 4. Så herlig det så ut! 🙂 Så på snap i går at du hadde en veldig fin stripete skjorte, hvor er den ifra?

 5. Ser helt nydelig ut! Elsker søtpotetfries, men har aldri klart å få de sprø på utsiden når jeg har laget det selv… Så må virkelig teste ut maizenna-trikset ditt<3 klem

 6. Hei:) jeg bare lurte på hvor du har tatt manikyren din på neglene? Det var så utrolig fine farger 🙂 Klemmer

 7. Åå, det så skikkelig digg ut! Vi bor i blokk, og her er det ikke lov med kullgrill, så vi har siklet etter elektrisk grill en stund. Nå må vi virkelig gå til innkjøp av det snart!! Grillmat og kos på terrassen er noe av det beste jeg vet <3

 8. Hvilket kamera bruker du? Du får så lyse, fine og klare bilder ☺️ Hvordan redigerer du, om du gjør det?

Follow @ Instagram