annonse

I’m talking about lifestyle!

Er det en ting jeg virkelig brenner og lever for, så er det en sunn og fornuftig livsstil. Trening preger hverdagen min, og jeg kan takke treningen for mye i livet mitt. Det gir meg energi og overskudd til å takle hverdagen på best mulig måte – ikke minst får det meg til å føle meg fantastisk! 2017 har vært det store treningsåret for meg hittil, og jeg har aldri følt meg i bedre form. Tvert i mot mer motivert! Og jeg tror helt ærlig at mye av det kommer av at jeg endelig har fått et avslappet forhold til både mat og trening. Jeg gleder meg til hver økt, og jeg elsker effekten både sunn mat og aktivitet gir kroppen min. Jeg har ingen nei-liste til noe i livet, som før. Jeg klarer også å koble ut og kose meg litt ekstra med den beste samvittigheten. Det er en helt herlig befrielse!

The perfect snack packed with proteins ↑

Sweater: Johaug
Tights: NLY Sport
Sunglasses: RayBan
T-shirt: Casall
Trainers: Nike

ProFit proteinyoghurt finnes i smakene jordbær og mango & pasjon.

. . .

Jeg er veldig glad i å trene styrke, og det er viktig for meg at jeg inntar nok proteiner og ikke minst mat generelt i løpet av dagen. Proteiner er tross alt kroppens og musklenes byggesteiner! Derfor blir jeg så glad når nye produkter som dette dukker opp i butikkhyllene. JA! Det gjør det enkelt å være sunn og fornuftig, selv på farten. Jeg elsker ProFit fra Synnøve! Det er en ny serie proteinrike produkter som passer perfekt for alle som vil ha nok protein før og etter trening, eller rett og slett bare vil ha et lite mellommåltid som metter godt. Det er hele 20 gram proteiner i ett beger, og ikke tilsatt sukker! Konsistensen er tykk, og du får mye proteinyoghurt i ett beger. Jeg slukte i meg ett beger etter dagens økt og ble overraskende mett. Smaker SÅ godt også!

❥ Have a great evening sporty spice’s!

14 Responses to Another kind of style

 1. Hvordan synes du tightsen fra NLY sport er? Den er så fin, men hvordan er kvaliteten i forhold til de dyrere merkene?:):)

 2. Hei Eirín!

  Nå var det en stund siden jeg hadde klikket meg inn på bloggen din – og til min store glede hadde det kommet 15 nye innlegg! Jeg så frem til å lese nå mens jeg spiste en sen frokost, men ble veldig skuffet når hele 8 innlegg var annonse/adlinsk eller lignende… greit med annonse en gang i blant, men det syns jeg ble litt mye. Er du enig eller synes du jeg er urimelig nå? Håper du tar det som konstruktiv kritikk – jeg vil bare se mer av deg og din hverdag:)

  Klem!

  • Hei Tonje! Jeg er veldig enig. Det ble en veldig intensiv agenda med annonsering de to siste ukene, men nå roer det seg videre fikk jeg beskjed om i går 🙂 Klem <3

 3. Hei! Hva heter de Nike skoene du har på deg? Er du fornøyd med de? Bruker du de til løping eller bare som gå sko?

 4. Hei 🙂 ble det slutt med kjæresten i starten av året, og har du nå fått deg ny? 🙂 merker at du virker lykkeligere på bloggen

 5. Likte dette antrkket 🙂 disse proteinyoghurtene er kjempe gode 🙂 ha en fin dag

 6. Hei! Litt konstruktiv kritikk angående annonser/samarbeid – skjønner at de er en stor del av hvordan du tjener penger på bloggen, men i det siste synes jeg de har kommet litt vel hyppig – så å si annethvert innlegg.

 7. Hei! Når kommer «hemmeligheten» du har pratet om? Skulle ikke du si ifra i april/mai?:) spent på hva det er!

  Håper det går bra med deg! Klem

 8. Heia! bare elsker disse motiverende postene dine! Håper du får en aldeles strålende helg! Jeg skal for det meste øve til eksamen, skal sies at jeg gleder meg sykt til sommerferie !!
  – Klem, Vårild <3

 9. Tommel opp for fin blogg å lese, men jeg syns det blir kjedelig når absolutt nesten alle bloggerne anbefaler samme yoghurt. Føler da at det er kun fordi dere er sponset og ikke fordi du/dere genuint liker den. Blir liksom ikke din personlig mening på samme måte. Fortsett med den andre gode bloggingen ?✌️

Follow @ Instagram