· Crushing on this wall color by Jotun ·

Jeg dåååner.. Har dere sett et så friskt pust! Jeg blir stadig inspirert på interirørfronten hvor enn jeg er, og nå har jeg fått Soft Mint 7555 fra Jotun på hjernen. Jeg fikk snike til meg noen bilder i en venn av meg sin leilighet, og nå sitter jeg og funderer på hvor jeg skal male hjemme hos meg selv. Haha! Jeg elsker at folk våger å dra på med litt farger. Her har det blitt brukt Soft Mint på gjesterommet, mens gangen og entreen er malt i Minty Breeze 7163 . Det er en helt nydelig kontrast med hvite lister og grønne planter gjennomgående! Spesielt med innslag av litt metallisk.. La dere inspirere og nyt onsdagen videre 

// I’m dyyying.. Talk about a breath of fresh air! I always get inspired wherever I find myself, and this time I fell in love with this paint in the apartment of a friend of mine. It’s the Soft Mint 7555 by Jotun, and It’s even prettier in real life. I love people who dare to paint their homes in colors, and in this apartment the guest room is painted in soft mint, while the hallway is painted in Minty Breeze 7163 by Jotun. It’s the perfect color combination, especially to white floor skriting, green plants and metallic interior details. Now I’m sitting here trying to figure out where I should paint in my own apartment! Haha..

16 Responses to Inspired by the paint

  1. Elsker bloggen din, absolutt! Men det går mye i materialistisk lykke her for tiden, litt for mye kanskje? Sier det fordi jeg vet du er ei jente med andre veldig skjønne verdier og, og jeg elsker når du poster innlegg der ikke produkter og ting er en viktig del av innlegget. Bare konstruktiv kritikk vel og merke, du er ei fantastisk dyktig frøken <3

    • Hei Elise! Takk for det :* Jeg har mange gode verdier og har bena godt plantet på jorden, men det betyr ikke at jeg ikke kan ha et øye for fine ting, interiør osv.. Det har jeg alltid vært glad i! Klem <3

Follow @ Instagram