fbpx

.. In love with this black & white gift wrapping!

· Velvet slippers with gold details ·

Jeg må innrømme at jeg lo høyt da jeg så disse skoene for første gang, og jeg tenkte at jeg ALDRI kom til å ta på meg et slikt par. Vel, things have changed! Det er rart hvordan ting kan vokse på deg, for plutselig en dag ble jeg helt obsessed. Slippersene sto på ønskelisten lenge, og etter pop-up shop bestemte jeg meg for å kjøpe dem. Enten elsker man dem, eller så hater man dem.. Sånn er det bare! I mine øyne føles det godt å kunne kvitte seg med x-antall plagg, for å investere i en eller to dyrere ting. Det blir klesskapet mitt også takknemlig for! Jeg har på meg slippersene til dette antrekket, om dere vil se hvordan de er på. Nå skal jeg ta med meg noe annet, hårete og fluffy ut døren! Billy skal nemlig til frisøren å få sommerklippen sin i dag. God tirsdag 

// I gotta admit that I laughed hard the first time I saw these slippers. I made sure that I would NEVER even try them on! Well, things have changed. It’s funny how things can grow on you. All of a sudden I got obsessed, and after the pop-up shop I decided to buy them. I like getting rid of many things, and rather spend my money on 1 or 2 more expensive pieces. I think my wardrobe appreciate that too! If you want to see the slippers on, I’m wearing them in this outfit. Now I’m gonna bring something else furry and fluffy out – Billy is getting his summer haircut today! About time.. Wish you a lovely Tuesday. Xx

9 Responses to On my wishlist for a while

  1. Virker som du har så utrolig god kontroll på økonomien! Kan du ikke gi oss til tips i forhold til sparing og shopping, evt investering? Har liksom ingen stor økonomi eller store utgifter men klarer ikke spare så mye i mnd heller ?

  2. Er den Gucci lenken du la ut på bloggen ekte? (Når du kjøpte dekselet) Vurder å kjøpe en veske der, men litt skummlet å handle det på nette..

Follow @ Instagram