· Shrimps & wine at the balcony ·

. . .

Got a new chair, lanterns & a table for the outdoors

♥ ♥

Look at this view.. I feel so blessed to wake up to this every morning!

Sometimes it’s important to enjoy some me-time by yourself. Even on a Saturday night!

❥ Hung out with myself the whole Saturday.

I går var en av de deiligste lørdagene jeg har hatt på lenge. Jeg sov lenge, og våknet innstilt på å tilbringe hele dagen såvel som kvelden alene. Jeg ville utnytte muligheten til å få unnagjort litt ting i hjemmet, og sannelig fikk jeg dekorert uteplassene også. Inngangspartiet fikk nytt teppe og lykter, mens balkongen fikk nytt bord, lykter og en ‘kosestol’ i hjørnet. Etter timer med dekorering, ommøblering, montering og rydding kunne jeg endelig sette meg ned på balkongen å nyte solnedgangen med reker, musikk og vin. Jeg ble sittende til midnatt, og våknet opp med lave skuldre. Rett og slett priceless!

// Yesterday was one of the best Saturdays I’ve had in a long time. I slept long and woke up knowing that I had the whole day my myself! I fixed some things in the apartment and even got some new stuff for the outdoors. I bought some new lanterns, a carpet, a chair and even a new table for the balcony. It turned out so nice! In the evening I spent some me-time at the balcony with shrimps, music and wine. I woke up with the most soothing feeling ever!

25 Responses to Enjoying the outdoors

 1. For en leilighet og utsikt du har! Du er både heldig og veldig flink som har kjøpt en så flott leilighet. Du gjør meg stolt og gir meg masse inspirasjon, og du fortjener det virkelig.

 2. Så fint du har fått det 🙂 hvor har du fått tak i uteteppet til gulvet og pleddet ditt? 🙂

 3. Hei 😊

  Er den stolen fra Ikea? Og tåler den å stå ute? Jeg har ikke tak 🤔
  Utrolig koselig terrasse du 😍

 4. Her var det mye fint <3
  Hvor er teppet, pleddet og skålene fra?
  Lekkert!!
  Vil gjerne se inngangsparti også, trenger inspirasjon til å få i orden mitt eget:)

 5. Misunner virkelig den terassen! Haha 🙂
  Når er det du kan fortelle om prosjektet ditt? Er såååå spent! <3
  Håper du får en fin uke 🙂

 6. Hei! Har du laget noen Paris-guide ennå? Er det noe du kunne tenkt deg å gjøre? 🙂 Skal dit til sommeren og skulle gjerne hatt noen tips!

 7. Hei søta! Hva heter veska du har på innlegget fra 24.mai fra YSL? Har du link til den? 😀 Er den mørkeblå?

 8. Såå koselig, elsker å høre om andre som også koser seg sånn i sitt eget selskap <3

 9. Hei fine deg <3 Så utrolig koselig det ser ut. Lurer på hvor det avlanget bordet er fra. Ser veldig praktisk ut! God mandag 🙂

 10. Kan jeg spørre hvor utemøblene dine er fra? Kjempefine! Jeg lurer også på hvor stor balkongen din er? Skal innrede min nye leilighet til sommeren og suger til meg all inspirasjon jeg kan få for tiden!

Follow @ Instagram