I samarbeid med Wella SP

· Get 30% off all the Luxe Oil products HERE ·

→ Use the code EIRINLUXEOIL / Offer expires May 30

For noen uker tilbake husker dere kanskje at jeg var i Stockholm, og dette var i samarbeid med Wella SP. De inviterte meg på deilig spahotell og jeg fikk blant annet teste Luxe Oil serien deres! Jeg er over gjennomsnittet interessert i alt som har med beauty og velvære å gjøre, og Luxe Oil produktene synes jeg var deilige. I videoen viser jeg dere også hvordan dere kan gjøre Wella SP ‘Spa treatment’ hjemme, som vanligvis blir utført i frisørsalonger. Dette er en rik og velgjørende behandling som gir umiddelbar næring til håret, og man merker det godt etter allerede første behandling. Jeg kan heller ikke få sagt det nok, alle produktene lukter fantastisk! Wella SP fortalte i Stockholm at de ønsker å bevare den gode lukten, slik at håret lukter rent og friskt helt til neste hårvask.

❥ Hope you like the video!

7 Responses to Vlog│Luxe Oil by Wella SP

  1. Hei. Så på snapchat at du har hengt opp flere knagger til veskene dine, hvor kjøper man disse? 🙂 Stor fredagsklem!

  2. Så fin video, alltid spennende med nye hårprodukter 🙂 Hvordan vil du si denne serien til Wella er sammenlignet med den naturlige serien til Kerastase som du anbefalte for en liten stund tilbake? (den Aura Botanica serien). Ønsker deg en fin helg!

  3. Er wella og kerastase det samme? Du reklamerte for en liten stund siden om den nye serien til kerastase. Virker lite troverdig at du kommer med ny reklame nå på Evt annet produkt:( hva er casen?

  4. 30%-koden fungerer ikke. Det kommer «tilbudskoden du oppga var gyldig, men ikke for enkelte av artiklene i handlekurven din», selvom jeg kun la inn Luxeoil produkter i handlekurven.. Kan jo ha noe med at produktene allerede er satt ned 20% på siden..

  5. Takk for gode tips!

    Påfører du spa treatmenten i tørt eller fuktig hår? Hvis du påfører det i fuktig, vasker du det med shampoo først?

    Takk for svar 🙂

Follow @ Instagram