· Healthier, crispy, easy & super yummy ·

Jeg elsker rotcips og ser det flere og flere steder. Jeg vet at Meny selger ferdig, men hvorfor ikke lage det selv! Det er superenkelt, og man kan bruke favorittgrønnsakene sine. På kort tid har man sin egen, hjemmelagde chips. Fantastisk fin blir den også, om du bruker fargerike grønnsaker!

// Veggie chips have become quite popular and personally I love it! It’s so good.. But instead of buying it in the stores I’ll rather make it myself when I find the time. It’s super easy and the best part is that you can use your favorite veggies! They look really pretty if you use colorful ones..

· This is how you make it ·

Skjær grønnsakene i tynne skiver. Jeg bruker ostehøvel og det fungerer som gull! Tørk dem godt etterpå da vann og olje er en dårlig kombinasjon.. Varm opp olje (jeg bruke Vita Hjertego sin) til den blir frityrvarm, og fres grønnsakene til du ser at de begynner å bli ferdig. Jeg kjøpte en liten frityrrist på Lagerhaus til 59,- og den fungerte ypperlig! Legg grønnsakene til tørk på kjøkkenpapir, og dryss over maldonsalt, urter eller hva enn du måtte ønske. Nyyt!

// Slice your veggies of choice in thin slices (I used a cheese slicer). Make sure they’re perfectly dry because oil and water is a bad idea.. Heat up your oil of choice and fry the veggies for a couple of minutes. Let them dry on paper and drizzle over some salt and herbs. Whatever makes your taste buds happy!

❥ Wish you a great weekend sweeties

3 Responses to Make your own veggie chips

  1. Dette så godt ut 🙂 må prøves 🙂 du lager så mye spennende. Håper du får en fin lørdag 🙂

  2. Vet du om et alternativ til sunnere popcorn også? Skal definitivt prøve denne oppskriften! Virker perfekt for en filmkveld eller som study snacks <3

  3. Nam!! Har kjøpt grønnsaks chips i butikken før, supergodt, men trolig dyrt! Så denne oppskriften skal absolutt prøves 😃 holder de seg sprø lenge?

Follow @ Instagram