L O V E

O n e  o f  a  k i n d

Jeans & t-shirt: LEE (spons)

❥ It’s fri-nally friyaaaay!

Da var helgen her, og jeg synes nesten det føles litt merkelig med tanke på at det har vært en så innholdsrik uke med 17. mai og hele pakken. En evig lang helg, rett og slett! I dag har jeg fått gjort mye, og tatt en hel del bilder til bloggen. Nå skal det bli bra med innlegg fremover, og det gleder jeg meg til! Her kommer en liten sneak peek på de to nye tatoveringene jeg tok forrige uke, som jeg lovet dere å vise. Enkle og fine, akkurat som jeg ønsket meg. Det er skorpe på dem nå, så de ser litt ‘blurry’ ut, og den på biceps har jeg dekket til i solen. Der har det med andre ord blitt et aldri så lite skille! Dere kan se close-up av den på armen på den siste snappen jeg la ut, under EirinK! Jeg glemte å ta nærbilde av den.. Håper dere får en deilig helg, KOS dere 

// Weekend is here and it feels kind of weird. This week has been so much fun with the National day and everything! It has been like a looong weekend every day, haha. That’s a good thing though! I promised to show you my new tattoos and here you have them. They’re still healing, so they look kind of weird right now. And I also got a tanline on the one on the biceps, so yes.. That’s why it’s so light! You can see it closer on my latest post on Snapchat – EirinK 

39 Responses to My new tattoos

  1. De var helt nydelige! Jeg har også to tatoveringer, en på hver arm. Liker når de er små og søte, hihi<3

  2. Flotte tatoveringer! Kan jeg spørre hvilken hudsminke du bruker her? Du har så fin glød 🙂 Ha en fin helg!

  3. Så fine! Elsker små og forholdsvis enkle tatoveringer – de er så fine men diskré på samme tid, liksom. Har ingen selv ennå, men planlegger å ta en når jeg er ferdig med utdanningen min, dvs om et drøyt år. Den har jeg da hatt i hodet siden jeg begynte. Gleder meg!

  4. Overhodet ikke stygt ment, men ser du muligens har lagt på deg litt. Synes du stråler og ser vanvittig mer sunn ut enn du gjorde før <3 klem

    • Takk Mina! Det var jo veldig kjekt å høre. Jeg har faktisk gått ned 6 kg siden januar.. Tror det er treningen som gjør det, mer muskelmasse og endelig fått livsgnisten tilbake etter en tung start på året! Klem

  5. Du stråler! Kan jeg spørre hvilken skrifttype tatoveringene er i? Om du vet, selvfølgelig ☺

  6. Den t-skjorten er så tøff! Og du er så flott :*
    Men jeg finner ikke t-skjorten noe sted på nett 🙁 Har du en link? 🙂

Follow @ Instagram