· Hipp, hipp, hurra! ·

Kjære, gode, snille, vakre dere. Da var endelig 17. mai her, og jeg våknet opp med sommerfugler i magen som et lite barn på julaften! Nå er frisyren på plass, bunaden har kommet på, og jeg er klar for champagnefrokost med fine venner. Deretter bærer det inn til byen for å se på hovedprosesjonen med familien! Jeg ville bare titte raskt innom for å gratulere dere alle med dagen, også håper jeg at dere får en fabelaktiv feiring med deres kjære. Stor klem ♥

19 Responses to Gratulerer med dagen

  1. Tusen takk!! Og iligemåde, hipp hipp hurrra! <3 kjenner på meg at dette blir en fantastisk dag!! 😀 17.maaai <3 klem!

  2. Vet det ikke har noe med innlegge å gjøre. Men Åssen Str har du i Laura skoene dine 🙂 ?

  3. Hvilken Rogalandsbunad har du? Eks Jelsa, Frafjord etc? Den er så utrolig fin!!!😍

  4. hei! kan du vise hvordan du lager dotten på hodet? den var jo helt perfekt!!! du er jo også perfekt i den vakre bunaden din

Follow @ Instagram