· Family gathering at my place ·

Da kan jeg herved huke av familiebesøk hos meg 16. mai – dagen før den store dagen. I dag fløy besteforeldrene mine inn fra Stavanger, og kom direkte til meg sammen med resten av familien på kaker og kaffe. De hadde også med seg pizza, og jeg slukte fire store stykker på rappen. Tre-fire porsjoner med dessert senere ligger jeg nå med magen på spreng og ynker meg i sofakroken. Haha! Det var så verdt det, da.. Litt av et festmåltid i bra selskap!

// Today I had my whole family over for coffee and cake and it was soo cozy! It’s the big national day in Norway tomorrow, and we’re celebrating as much as we possibly can ; ) My grandparents came from Stavanger and drove to my place straight from the airport. They brought pizza as well, and after four big slizes + a thon of cake I’m so stuffed you can’t even imagine. I’m like literally in pain right now haha! But it was so worth it though. What a great night!

Jeg prøvde meg på porsjonspavlova, og resultatet ble rustikk men knallgodt!
// I made pavlova cake and the result turned out to be rustic and super yummy!

Tips til borddekking: knytt sløyfer med 17. mai bånd rundt glassene!
Tips for table decorations: tie loops of national silk band around the glasses!

. . .

Alt i alt var det en vellykket kveld, og jeg storkoste meg fra start til slutt! Pappa og Linus kom også innom, og nå har besøket akkurat gått. Nå skal jeg se å gjøre alt i stand til morgendagen, så skal jeg for en gangs skyld prøve å legge meg tidlig. I fjor gikk jeg ut på 16. mai for første gang, og det skal jeg aldri gjøre igjen. Nå skal jeg prøve å få litt godt med søvn på øyet slik at jeg er uthvilt til champagnefrokost som smeller i gang allerde klokken 08.00 ♥

// It was a successfull night and I had a blast from the beginning to the end. Dad and Linus came over as well, and everyone just left. Now I’m gonna get everything prepared for tomorrow, and then I’m gonna try to get to bed early for a change. We’re having champagne breakfast at 08:00! So fun.. Xx

13 Responses to The day before the day

  1. Dette borde var kjempe fint 😉
    Så koselig å ha familien hjemme hos seg selv på besøk 🙂 ha en fin 17 mai feiring i morgen 🙂

  2. Så sjarmerende og søte pavlovaene ble 🙂 ser veeeldig gode ut! Kos deg masse på den store dagen i morgen <3 Heia Norge 😀

  3. Hvor er kakefatet fra? 🙂
    Så koselig du har gjort det, håper du hadde en fin 17.Mai!

  4. – og hvordan er de svarte stolene fra ellos å sitte på? er de veldig ubehagelige? 🙂

  5. Hva bruker du som topping på pavalova? Håper jeg får svar – skal bake den på lørdag og syns det var så fint pyntet!

Follow @ Instagram