· W e l c o m e  M a y ·

Vi er allerede halvveis i mai, og jeg noterte meg denne listen for ganske lenge siden. Bedre å dele den sent enn aldri! Mai er måneden hvor blomstene springer ut, gresset blir grønnere, fuglene kvitrer og dagene generelt blir både lysere, varmere og lengre. Jeg kjenner jeg blir glad langt inn i sjelen! Dessuten har vi nasjonaldagen i vente, og ellers så koselige begivenheter. Jeg gjør ikke annet enn å smile om dagen føler jeg, og det er så deilig. Starten på 2017 var tøff for meg, og jeg var langt nede i en lang periode. Endelig føler jeg at Eirín er tilbake til sitt gode, gamle jeg – som jeg forsåvidt ikke kan huske siden sist. Det er en god følelse. Hendene i været for gode tider, venner og alt det måtte være! Her er en liten liste med små mål jeg har satt meg for mai.

· 10 things I want to do this month ·

...

1. Invitere hele familien på kaffe og kake 16. mai! Jeg lever for 17. mai, og hvert år kommer besteforeldrene mine som betyr hele verden for meg til Bergen og feirer med oss. Denne gangen kommer de to dager, og da skal hele familien inviteres til meg! Jeg gleder meg som et lite baaarn. Små gleder ♥

2. Lage porsjonspavlova. Jeg er en kakemons uten like, og dette har jeg hatt lyst til å prøve meg på lenge. Hvilken måned er vel bedre til det enn mai! Når man lager porsjonspavlova kan man klargøre bunnen til selskapet, så kan folk dandere dem med med tilbehøret de ønsker selv. Genialt!

3. Være mer realistisk når det kommer til tid og det å komme tidsnok.. Dette er noe jeg har irritert meg over de siste ukene – jeg blir bare verre og verre! Hvor blir det av tiden, og hva har skjedd med hun som alltid var 5 min før tiden. Ikke én gang av alle flygningene jeg har hatt hittil i år har jeg gått normalt til gaten. Jeg kommer løpende hver gang, og det gjelder i grunn hver gang jeg skal rekke noe generelt. Jeg er helt håpløs! Man utsetter seg for så mye indre stress når man er forsinket at det er ikke verdt det engang, haha.. Nå SKAL jeg skjerpe meg! Jeg hater når folk må vente på meg.

4. Legge meg til gunstig tid å opprettholde treningsgnisten er alltid et mål. Treningsgnisten har tydeligvis kommet for å bli, og det gjør meg så glad! Leggerutinene derimot er helt på tryne. Jeg legger meg sjelden før to om natten, og det funker bare ikke når det er opp tidlig. Oups!

5. Pusse bunadsølvet mitt. Check! Dette sto på listen min i mai, og nå er det skinnende blankt. Jeg gleder meg til å gå med bunad, og den henger klar på en knagg her i stuen og stråler. Fineste plagget jeg eier! Jeg kjøpte det jeg trengte for å pusse sølvet hos Bjørklund, for dere som lurte på det.

6. Øve på nye bunad- og sommerfrisyrer. Jeg raider YouTube hver eneste dag, og har bestemt meg for å stå opp tidlig på 17. mai slik at jeg rekker å bruke litt tid på frisyren. Her kan dere se innlegget mitt hvor jeg deler to fine, enkle frisyrer!

7. Arrangere grillkveld med venner. Solen skinner som aldri før, og jeg har ommøblert balkongen. Nå er den klar for utallige grillkvelder med venner! Jeg har allerede hatt et par reker- og vinkvelder der ute, og det er noe av det koseligste jeg vet. Jeg kjøpte en fin varmelampe fra Mill som gjør at vi kan sitte ute hele natten uten å fryse.

8. Begynne på båtlappen! Jeg kjøpte meg båtplass tilhørende leiligheten, og jeg har bestemt meg for at jeg skal begynne på båtlappen i mai. Jeg kjøpte hovedsakelig for å leie ut og øke verdien når jeg en gang skal selge, men nå har jeg endret mening. Jeg vil bruke den! Jeg gleeeeder meg til vannscooter i sommer. Flere venner av meg som bor i nærområdet har, og da kan vi møtes på sjøen akkurat når det passer oss. SÅ hyggelig!

9. Bestille glassvegg til hjemmekontoret. Jeg har fremdeles kontor i byn, men har også bestemt meg for å lage til hjemmekontor oppe i 2. etasje. Etter mye reising er det rart hvor mye jeg setter pris på å være hjemme! Før ville jeg bare ut, ut, uuut.. Jeg skal sette opp glassvegg med svarte rammer som jeg skrev om for noen måneder tilbake, og i mai MÅ jeg få ut fingen å finne noen som kan levere dette. Er det noen som vet om noen som leverer dette?

10. Ta Billy til frisøren for sommerklippen! Stakkars bustetrollet har fått så lang pels nå at han har fått midskill helt fra pannen og ned til halen! Haha.. Han ser ut som et lite nøste her han ligger ved meg nå. På tide med nytt frisørbesøk! Har dere forresten sett sangtalentet på Snapchat? Jeg dør, haha!

5 Responses to 10 ting jeg vil gjøre i mai

  1. Her var det mange bra punkter 🙂
    Så koselig at besteforeldrene dine kommer vært år å feirer 17 mai med dere:)
    Det er bra at du begynner å komme tilbake til deg selv 🙂
    Ha en kjempe fin mandag å en fin 17 mai 🙂

  2. Har du fremdeles de isabel marant sandalene dine? Er du tilfeldigvis interessert i å selge de?

  3. Hihi, slike lister er geniale ! Kanskje ikke alltid like lett å komme gjennom alt, men det hjelper alltid med mål 🙂 Og ps, hvis du ikke ønsker å pusse sølvet ditt til neste år, legg det i en tupperwareboks ! Tidenes triks jeg lærte av bestemor. Har ikke pusset det siden ! Håper du får en nydelig feiring i morgen !

Follow @ Instagram