• • •

Da var det på tide med litt interiørsnakk igjen, og noen av dere har etterspurt bilder av gangen! Den er enda ikke ferdig, men det begynner å nærme seg sakte men sikkert. Jeg skal blant annet male veggen med trappen, å dekorere den med speil jeg kjøpte for lenge siden som enda ikke har blitt pakket opp. Step by step, er det ikke det man sier! Jeg er så fornøyd med mediemøblene fra Ikea, de fungerer ypperlig som sko- og tilbehørskap. Her får jeg plass til alt! Favorittveskene mine har fått sin plass på veggen, og her gikk jeg for svarte dots. Det gir litt liv til gangen! Under trappen stuer jeg koffertene mine, og her er også spiseplassen til Billy. Den svarte trappen er blikkfanget i hele leiligheten, og jeg er så glad jeg gikk for det, til tross for at det var litt skummelt 

// It’s time for some interior talk again, and some of you asked me if I could show some pictures of the hallway. It’s not completely done yet, and I’m thinking about painting the wall behind the stairs and decorate it with mirrors! When it comes to my home I like to ‘build’ it step by step, and not rush anything. I’m so happy with the media shelves from Ikea! They work great for shoe and accessorise storage. I placed my favorite bags on the wall, using black dots. It gives life to the black/white room! And speaking of black.. I couldn’t be more satisfied with the black stairs. It was quite scary to go all black, but I love it!

53 Responses to Home│The hallway

 1. Dette var jo bare kjempe fint 🙂 du har jo drømmeleiligheten 🙂 hva skal du i Oslo ?

 2. Herregud så fint! Alt du legger ut er så inspirerende, jeg kjenner jeg blir en blanding av misunnelig og motivert. Interiør og antrekk innleggene dine treffer meg rett i inspirasjonshjertet. Du har virkelig drømmehjemmet og drømmegarderoben. Takk for at du deler:)

 3. Hei, hvilket merke er den svarte vesken med sølvring helt til venstre på veggen din? Utrolig fin!

 4. Sorry for the English – I am worried that the colour of the bags might fade if they are in the sunlight? Just wanted to say as it happened with my furniture!

 5. WOW så lekkert! Nesten så jeg sitter her å sikler, haha. Veskene dine er jo helt nydelige ! 😀 <3
  Håper du koser deg masse i Oslo! Stor klem 🙂

 6. WOW så lekkert! Nesten så jeg sitter her å sikler, haha. Veskene dine er jo helt nydelige ! 😀 <3
  Håper du koser deg masse i Oslo! Stor klem 🙂

 7. Du er råflink på interiør . Herlighet så flott du har det 🙂 . Lurte på hvor du har fått tak i den svarte benken under trappen 🙂 . På jakt etter noe tilsvarende 🙂 .

 8. Oh my heart. Your hallway is gorgeous! I could cry it’s so pretty! Can I move in? *wink* It really is beautiful, though!

  Cheers to you, love. ♥

 9. Så stilig! Hadde vært skikkelig gøy hvis du gjorde en video hvor du viser hele leiligheten 😃

  • What, det som var morsomt med videoen var jo at han svarte rett på spørsmålet mitt. «Før vi går på hotellet må vi….. Gå på Mc Donalds’. Haha! Tenker det er verre fra din side om du automatisk får slike tanker av den 😛

 10. Så flott du har det! Tenker for øvrig å kjøpe samme spisebord som deg (Hay Loop Stand), ser ut som du har det som er 160 cm langt. Er det plass til at 3 personer sitter ved siden av hverandre på langsiden ved dette bordet?

 11. Hei. Hvilken modell er den svarte ysl vesken og i hvilken størrelse? Den er så fin! 🙂

 12. Hei Eirin!
  Jeg lurer på hvor de fine trillekoffertene dine er i fra? Og kan man få kjøpt de i Bergen?

  • Hei Silje! De er alle fra Rimowa. Du får dem hos ulike forretninger som fører kofferter, er usikker på hvilken. Jeg bestilte, og kjøpte den svarte på Macy’s i NY 🙂

 13. Så lekkert interiør!!! Er den kleshengeren/stangen jakkene henger på en del av trappen eller er det et eget møbel? I så fall hvor der den fra? >3

 14. Hei! Elsker hvordan gangen din ser ut. Følger deg på Snapchat og ser at fu har fått opp både maling og speil. Hvilken farge er det og hvor er speilene kjøpt?

  • Hei Renate! Speilene kjøpte jeg for lenge siden, jeg husker ikke nettbutikken. Jeg fikk de siste som var igjen! Fargen heter Sukkertopp fra Jotun 🙂 Klem

Follow @ Instagram