Det var deilig med langhelg, og jeg kan ikke akkurat si at starten på den nye uken var så ‘hard’ akkurat! Jeg startet nemlig dagen min i frisørstolen i salongen til mamma, og det var så hyggelig med litt kvalitetstid i salongen med bare oss to. Jeg fikk endelig tatt etterveksten, og håret fikk seg en klipp. Jeg trives godt med ‘lob’ frisyren, og har bestemt meg for å ha den en god stund til. Etter frisørtimen dro jeg på trening, før jeg hadde time hos Brow Rehab!

// It was nice with a long weekend, and I can’t say that my start on the new week was rough either. I started my day in my mom’s salon and did my hair while having quality time with her at the same time! I finally got some highlights in my dark roots, and I also got a haircut again. I’m really comfortable with the ‘lob’ look and I think I’m gonna keep it for a while. After I finished I went to the gym, and then it was time for my appointment at Brow Rehab!

Knit: Zara
Jeans: TopShop
Shoes: H&M

Billy er som vanlig med meg på alt, og han er min personlige gledesspreder i hverdagen! I dag er det varmt og deilig i Bergen, og jeg har bestemt meg for å fyre i gangen grillen for første gang i år. Da blir det kos på terrasen resten av kvelden så fort dagens arbeid og gjøremål er unnagjort. Ha en fin dag 

// Billy is with me everywhere as always, and he’s my little personal joy spreader in the everyday life. As soon as I’m done with work and to-do’s, I’m thinking about throwing this years first barbeque at the balcony in the beautiful weather! Bergen is shining, and It makes me happy.. Have a great day!

18 Responses to Pampering day

 1. Så deilig å få tatt etterveksten 🙂 Den skal jeg ta på fredag å det skal bli så godt 🙂
  Du er så heldig som har en mamma som er frisør 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

 2. Kunne du ha lagt ut nærmere bilde av håret? Både foran og hvordan det er bak? 💛

 3. Hei! Jeg tenker å kjøpe ny mobil, og lurer på om du fortsatt har din Huawei og om du er så fornøyd med denne at du vil anbefale den videre? 🙂

 4. Har din mors frisørsalong fått flere kunder etter du begynte å blogge om den? 🙂

 5. Hei Eirin! Kan du vær så snill å linke til solbrillene fra kimono? De var så fine <3

 6. Digger bloggen din! Så mye inspirasjon <3
  Har du link til den genseren? Finner den ikke 🙁

Follow @ Instagram