Man kan enkelt forandre soverommet, og det er ikke det store om skal til før det føles som nytt. I løpet av livet tilbringer man mange timer i sengen, og det er her kroppen henter seg inn etter dagens påkjenninger. Derfor er det for meg viktig at den er komfortabel, fluffy og myk – såvel som innbydende!

// You can easily give the bedroom a little makeover without doing any big changes. We spend a lot of time in our bed through life, and it’s where you recharge your body and mind after a rough day. Therefore it’s important (especially to me) that the bed is comfortable, fluffy and soft – yet tempting!

H & M  H O M E

· Bed linen HERE & bedspread HERE ·

Da jeg kom over dette sengetøyet hos H&M home bare måtte jeg ha det. Det spriter opp hele soverommet, og gjør det litt morsommere! Det er fra Consious kolleksjonen, og er kanskje et av de mykeste og deiligste sengetøyene jeg har. Sengeteppet er også et fint og dekorativt tilbehør til sengen ♥

// When I came across this bed linen at H&M home I just had to get it. It’s so fun and gives the bedroom an extra charm! It’s from the Concious collection and ist’ so soft and fluffy.. The bedspread is also from H&M home, and it’s a nice accessory to the bed. Also amazing to crawl under on cold nights!

❥ Happy weekend! Xx

10 Responses to Sleeping in polka dots

 1. Hei Eirin:-)
  Så fint sengesett…Er en trofast leser som skal invistere i ny god kvalitetseng. Har prøvd så mange og klarer ikke helt å bestemme meg..Hvilken seng har du og er du fornøyd og vil anbefale den videre?
  Håper du vil dele din erfaring..
  Ønsker deg en god helg!
  Klem A:-)

 2. Hei!
  For en stund siden postet du et innlegg om en slags vanndunk? Den så veldig gammel ut og hadde trekork, nesten som en stor glassflaske. Håper du skjønner hva jeg mener, for er veldig interessert i å få tak i en sånn!

Follow @ Instagram